• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sergenden etkilendiğini sanmıyorum, zaten tripli bir tip. Yalnız şu haller sergene de hiç yakışmıyor.

Sergen insanları çok rahat manipule edıyor, bence cok kısı de cekınıyor ondan
Sergen ilk çıktığında çok sempatik geliyordu ama artık gelmiyor. 🤦🏻‍♀️
Eray da akşam oylama sonunda odada Mert 'e destek çıktı. Eda ve Suna ile tartıştı. Yarışmadan sonra erkek dayanışması yapmış olabilirler ve de Mert daha da gaza gelmiş olabilir. 🤔 Yaptıkları hakkını savunmak değil bana göre, çok itici geldi.

Sergen ilk çıktığında çok sempatik geliyordu ama artık gelmiyor. 🤦🏻‍♀️
Eray da akşam oylama sonunda odada Mert 'e destek çıktı. Eda ve Suna ile tartıştı. Yarışmadan sonra erkek dayanışması yapmış olabilirler ve de Mert daha da gaza gelmiş olabilir. 🤔 Yaptıkları hakkını savunmak değil bana göre, çok itici geldi.
Mertı salak yerıne koydular dun oylamada hele rıfatın sacmalamaları, sutlac daha zormus cezeryeden falan fılan.. Merte hak veriyorum valla bugunku programda hıcbıseye karısmıcam dedı, ınsallah yıne mavı kaybeder. Bunların hepsi birbirine duser bakın gorun

Ben merti de haklı bulmuyorum. Programın sonunu şimdi izledim. Ağzı olan konuşur ona müdahale edemezsin, kimine göre fırın sütlaç daha zor ki bence de cezeryeden zor. Sanki ilk defa girmişler potaya, yemeğin geçseydi de girmeseydin. Sergenle ikisinin oylar kafa kafaya gitti zaten ayrıca sergen diğer yemeklere de yardım etmiş mert ne akıyor ne kokuyor, yemeğimi yaparım gerisi umurumda değil modunda. Hem kimseye faydan olmasın hem yemeğin geçemesin ondan sonra bir de tavır yap. Kendi sezonlarında da sevmezdim şimdi iyice kıl oldum.

Bu arada fragmanı görünce edaya çok üzüldüm. Bunu yapacağımı söyleseler inanmazdım 🤣

Bu saatten sonra merti kimse mecbur kalmadan takımına almaz diye düşünüyorum

Ben merti de haklı bulmuyorum. Programın sonunu şimdi izledim. Ağzı olan konuşur ona müdahale edemezsin, kimine göre fırın sütlaç daha zor ki bence de cezeryeden zor. Sanki ilk defa girmişler potaya, yemeğin geçseydi de girmeseydin. Sergenle ikisinin oylar kafa kafaya gitti zaten ayrıca sergen diğer yemeklere de yardım etmiş mert ne akıyor ne kokuyor, yemeğimi yaparım gerisi umurumda değil modunda. Hem kimseye faydan olmasın hem yemeğin geçemesin ondan sonra bir de tavır yap. Kendi sezonlarında da sevmezdim şimdi iyice kıl oldum.

Bu arada fragmanı görünce edaya çok üzüldüm. Bunu yapacağımı söyleseler inanmazdım 🤣

Potaya sergen gırseydı aynısını o da yapacaktı, kı ona benzer bıseyler de soyledı ben yemek yapmıcam gıbısınden, gecen sezon da bırsuru yarısmacı basta gamze potaya gırınce tepkı verıp yemeklere karısmadı, bır de cocugın uzerıne cok gıttıler, sırf sergenle ters dusmemek ıcın, saf yerıne koydılar, ben mertı haklı buluyorum sonuc olarak 😃

Potaya sergen gırseydı aynısını o da yapacaktı, kı ona benzer bıseyler de soyledı ben yemek yapmıcam gıbısınden, gecen sezon da bırsuru yarısmacı basta gamze potaya gırınce tepkı verıp yemeklere karısmadı, bır de cocugın uzerıne cok gıttıler, sırf sergenle ters dusmemek ıcın, saf yerıne koydılar, ben mertı haklı buluyorum sonuc olarak 😃
Geçen sezon izleyemedim o yüzden bahsettiğin şeyleri bilmiyorum aynı şeyi sergen de yapsa ona da kızarım. Mantıklı gelmiyor bana

Mert elini hiçbirşeye sürmeyen gelin veya kız, Eda da koşturup duran kv yada anne gibi. :KK53:

Danilo çalışanları tarafından saldırıya uğramış 😳
IMG_8912.png

Haydaaaa, sebep ne acaba
Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.

Back