• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Eda karşısına bu çocuğu karşısına kaptan yapınca aklıma bbg evleri geldi. Hatırlayan vardır. Yedeklerden gireni derik şutluyorlardı 🤣 bu da ona benzedi
007 Kaan,(7 miydi numarası emin değilim) Gaye falan vardı şuan aklıma gelen, görüntü aklım da isimleri unuttum. numaralıydı yarışmacılar🤭
Kaynana Semra, oğlu Ata da vardı farklı konsept, O da geldi aklıma 🤦🏻‍♀️

Yaa bu topigi gormemistim etiketlemeniz super oldu 🙂 beyaz ceketliler gelene kadar eray - sergen final ikilim. Digerleri gelince bakalim neler olacak.
Beyaz ceketliler derken,ilk 4 mü? Onlar da gelecek mi, bu sezon baştan izlemedim bilmiyorum.

Yaa bu topigi gormemistim etiketlemeniz super oldu 🙂 beyaz ceketliler gelene kadar eray - sergen final ikilim. Digerleri gelince bakalim neler olacak.
Benim favorim yok aslında çoğu çok dişli şu an öngörülemez geliyor bana

Ben başını kaçırdım, cevizlere ne oldu. Zaten masalarında hazır olması gerekmiyor muydu malzemelerin?
Cevızı büsra almıs, az kalmıs dılaraya, onun ıcın bas bas bagırıyordu.. Her yemek te bır sorun varmıs gıbı davranıyor, kazanınca da kuzu kuzu oluyor, gıcık tip😃

Back