Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sergen ne yapmaya çalışıyor ya, bu akşam kafası hiç yerinde durmuyor. Sağdan soldan malzeme alma, elindekilerle boş bekleme, tabağından yeme... cinnet geçiriyor gibi

Dokunulmazlık burcuya kalacak bence, edayı yüreğim kaldırmaz...
Yazıyordum burcu çıktı 😁

Misafirim vardı izleyemedim. Sergen yemek yapmayacağım, bana güvenme falan diyor🤦🏻‍♀️ Yemek yapmama gibi bi lükse sahip değil bence, yarışmacıysa, takımdaysa mecbur mücadele edecek.

Misafirim vardı izleyemedim. Sergen yemek yapmayacağım, bana güvenme falan diyor🤦🏻‍♀️ Yemek yapmama gibi bi lükse sahip değil bence, yarışmacıya, takımdaysa mecbur mücadele edecek.
Eda boğar onu, yarın toparlanıp dönmek zorunda, potaya gidiyor zaten, görüntü o

Dilara 'sergen potaya giderse çalışmaz' diyor yapar mı ki gerçekten

Potaya Mert gidiyor, Onun oyu daha çok. Mert şaşkın, herkesin Onu yazmasına dolayı tepkili. İzleyemediğim için bilemiyorum da haklı mı? 🙃
Cezeryeyi yapamamış, daha doğrusu erayınkinin rengi ve kıvamı daha iyiydi. Mert hep aynı 'bilmiyorum hiç yapmadım' ayağına yatıyor sürekli, tabak geçerse ne alâ geçmezse eh işte bu kadar oldu. Geçmeyen tabakları yazıyorlar, oylar kafa kafaya, ne tepkisi, burcu dokunulmazlık almasa oylar 4e bölünecekti şimdi 3e bölündü. Geçemeyen 3 tabak var, beni yazacak halleri yok her halde

Mert sessiz, efendi derken, neler dedi neler yapmış yarın :skandal: . Gözümden düştü bugün 👎. Eda'nın durumuna üzüleceğim aklıma gelmezdi:deli:

Back
X