Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sergen ne yapmaya çalışıyor ya, bu akşam kafası hiç yerinde durmuyor. Sağdan soldan malzeme alma, elindekilerle boş bekleme, tabağından yeme... cinnet geçiriyor gibi
Sutlacta cok iddialiydi. Yenilince dagildi.

Misafirim vardı izleyemedim. Sergen yemek yapmayacağım, bana güvenme falan diyor Yemek yapmama gibi bi lükse sahip değil bence, yarışmacıya, takımdaysa mecbur mücadele edecek.
Eda boğar onu, yarın toparlanıp dönmek zorunda, potaya gidiyor zaten, görüntü o

Potaya Mert gidiyor, Onun oyu daha çok. Mert şaşkın, herkesin Onu yazmasına dolayı tepkili. İzleyemediğim için bilemiyorum da haklı mı?
Cezeryeyi yapamamış, daha doğrusu erayınkinin rengi ve kıvamı daha iyiydi. Mert hep aynı 'bilmiyorum hiç yapmadım' ayağına yatıyor sürekli, tabak geçerse ne alâ geçmezse eh işte bu kadar oldu. Geçmeyen tabakları yazıyorlar, oylar kafa kafaya, ne tepkisi, burcu dokunulmazlık almasa oylar 4e bölünecekti şimdi 3e bölündü. Geçemeyen 3 tabak var, beni yazacak halleri yok her halde

Ben kaçırdım o kısmı ya, yoğurt mayalıyordum, kim gitti potaya
Ellerine sağlık. Mert gitti potaya. Yarın çalışmam, uğraşmam dedi. Yarın ki fragmanda kaptanlığı vekaleten Mert'e verdi Eda. Yerleri sil dedi, Onu bile silmedim, yine Eda sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…