Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Dolmalık fıstık yazınca tabagın elıtlıgı kayboluyor sanırım

Tabi ki. Bakın "güner içi"nin dolmalık fıstık olduğunu öğrenince; tarifteki gizem de sona erdi. Amann bildiğimiz , helvaya da koyduğumuz fıstıkmış deyip geçtik.

11 gram ekmekle doyar mı bu Türk halkı ya

Aynen, ben de ekliyom, favori.

Makbule teyze mi geliyor yoksa ana kadroya

Cooooook fazla yolu var buralarda...
Digerleri bir sürü yemek teknik bilmesine rağmen bu kadar kötü. Makbule teyzede sıfır bilgi var, bilmiyorum nasıl olur. El lezzeti var anne gibi, Gamze gibi. Teknik, güncel yemekler, otel-elit lokanta yemekleri, tabaklama konuları coook geri. Gelmesin. Uğraşmasın. Gençler uğraşsın kendi arasında

Seçilmedi zaten Şule secıldı, kuru fasulye yapılınca yazdım bu yorumu, kadın bir çok şef adayından da guzel yaptı kuru pılavı.
Yedekler ıcınde de şef tabagına yakın tabak cıkaran ilk 6ya rahatlıkla cıkan bir yarısmacıydı, yasına ragmen, egıtım almamasına ragmen ordakı bu ısın okulunu okuyan bir cok yarsımacıdan basarılıydı.

Fatmanur ne yaptı ki Büşra “itiraf eder heralde” gibisinden bir şey söyledi anlamadım
Daha once onun yaptıgı tarzda bısey yapınca, serpılay hanım hemen dalga gecme moduna gectı, büsra da benım yaptıgını yapıyor aaa tarzı egosunu cıkardı işte ön plana.. Büşra'yı seviyordum ama fazla özgüvenli.. Yanı o yaptı diye Baska kımse kullanmasın mı o ürünü anlayamadım
Bunların hıcbırı gecen senekılerın yanından gecemez, o sevmediğim dilara bile bunlardan kat kat ıyıydı

Hmm öyle mi iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…