Gamze 34 yasında mıymıs, benden 1 yaş büyük,ben onu 47 48 falan sanıyorumYalnız bu sene çok izleyemiyorum hem vaktim yok hem sarmadı denk geldikçe ama sonuçlara hep bakıyorum
kim ne necidir çook bilmiyorum
bugün öğrendim gamze 34 yaşında 5 çocuk annesiymiş yaşından çok çok daha büyük duruyor zaten huy olarak da sevmedim
onun gibi ev hanımı segmentinde esra güzide azize vardı ellerine su dökemez bence
ama gıcıklıkta favorim tabikii fatma nur
Aaa en az 45 duruyorYalnız bu sene çok izleyemiyorum hem vaktim yok hem sarmadı denk geldikçe ama sonuçlara hep bakıyorum
kim ne necidir çook bilmiyorum
bugün öğrendim gamze 34 yaşında 5 çocuk annesiymiş yaşından çok çok daha büyük duruyor zaten huy olarak da sevmedim
onun gibi ev hanımı segmentinde esra güzide azize vardı ellerine su dökemez bence
ama gıcıklıkta favorim tabikii fatma nur
tabi instada whitevivor isim sayfadan genelde doğru çıkıyor bazen yanıldıkları da oluyor
O yaşta 5 cocuk olunca, görüntü normalGamze 34 yasında mıymıs, benden 1 yaş büyük,ben onu 47 48 falan sanıyorum34 yasında onun gibi görünsem kafayı yerim herhalde
Favorilerimiz fikirlerimiz ayni efenimbnm şuanlık favorilerim
ayaz tayfun metin burak K.
yağızdı şuan gıcık kaptım
birde boş egosunu yenerse büşra
Sadece üzüldüğüm kısım, gamze ve serpılay yıne kazanan takımdalar, şu ikisi bi potaya girse artıkBugünde kırmızı takım kazanacak
3/3 mü yaptı eğer doğru çıkarsa
ayaz adına çok mutluyum
aynısını düşündümSadece üzüldüğüm kısım, gamze ve serpılay yıne kazanan takımdalar, şu ikisi bi potaya girse artık
Ay evet yaSadece üzüldüğüm kısım, gamze ve serpılay yıne kazanan takımdalar, şu ikisi bi potaya girse artık
Hiç bir tabağı geçmedi belki alışma sürecindeydi bilmiyorum en azından bir tabak bari geçirseydiŞule eleniyor bu gece
Ben de çok üzgünüm.kaan in gitmesine uzuldum ya
Cagatay hic iyi bir takim kaptani degildi. takim icinde iyi bir oyuncu ama kaptanlik yapamadi ve kaanin gitmesine kendisi neden oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?