Tesekkür ederim, öksürük ve halsizlik var, bazen de nefes darlığı oluyor, 6.gun bugun yavas ıyılesme oluyor, daha dogrusu ıyılesme oluyor mu onu da anlayamıyorumÇok geçmiş olsun durumun nasıl
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun bende hiçbir belirti yoktu gören nasıl kovidsin derdi en azın eskisi gibi değil rabbim bir daha yaşatmasınTesekkür ederim, öksürük ve halsizlik var, bazen de nefes darlığı oluyor, 6.gun bugun yavas ıyılesme oluyor, daha dogrusu ıyılesme oluyor mu onu da anlayamıyorum
Teşekkür ederim
Sen cok şanslıymıssın, oksuruk olmasa rahat edıcem ama oksuruk zorluyorAllah beterinden korusun bende hiçbir belirti yoktu gören nasıl kovidsin derdi en azın eskisi gibi değil rabbim bir daha yaşatmasın
Aynen rabbim bir daha yaşatmasın tekrar geçmiş olsunSen cok şanslıymıssın, oksuruk olmasa rahat edıcem ama oksuruk zorluyor
Güzel kadro oluşturdularAkşam mavi takım kazanacakmış
Geçmiş olsun canımSen cok şanslıymıssın, oksuruk olmasa rahat edıcem ama oksuruk zorluyor
tabi ki yine seçilmediGüzel kadro oluşturdular
Sonunu izlemedim Fatmanur'u kim aldı
Çok teşekkür ederimAynen rabbim bir daha yaşatmasın tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederimm canımGeçmiş olsun canım
Kimse istemiyor tabi kitabi ki yine seçilmedi
kırmızı takım sonuncusu
alınmadı elde kaldı.
Bu sene geneli kötü fatma nurun adı çıkmış sadeceKimse istemiyor tabi ki
Ben arada bakıyorum. Yemeğe göreBu sene geneli kötü fatma nurun adı çıkmış sadece
yemek aşkımızdan izliyoruz
Geçmiş olsunTesekkür ederim, öksürük ve halsizlik var, bazen de nefes darlığı oluyor, 6.gun bugun yavas ıyılesme oluyor, daha dogrusu ıyılesme oluyor mu onu da anlayamıyorum
Teşekkür ederim
Biraz farklı oldu en azından. Fatmanur hariç kırmızı iyi oldu bence.Güzel kadro oluşturdular
Sonunu izlemedim Fatmanur'u kim aldı
Biraz farklı oldu en azından. Fatmanur hariç kırmızı iyi oldu bence.
Gamzeden de tüm aileyi birbirine düşüren elti elektriği alıyorumo yüzden biraz karışabilir mavi takım da
Evet, alıştı galiba.İlk haftaki fevrılıgı yok ama
Kızın ruh halini henüz cözümlemedim, açıkçası bunu istemiyorum da.İkinci elizabeth yerini fatmanur'a mı bıraktı ne kadar rahat yahu pes herkese gülücükler saçıp duruyo
Gamzeyle cok iyiler suanda, gamze takımına bıle sectı o dereceEvet, alıştı galiba.
Neydi o kadin yarismaciya dedikleri, şok olduydumşükür şimdi sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?