• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Fatmanur ya o nasıl bir hata bu kız cast oyuncusu mu nedir anlamadım peçeteye tarif yazıp yollamak ne demek kız senden onu mu istedim
herkes deli bir sen akıllı

bugün de kırmızı takım kazanıyor
Kazansın yaa, cagatay ve busranın da egosu iner belki biraz.. Bunların hepsi kendini bısey sanıyor, dün neydı dogru duzgun degerlendirmeye girecek yemek yoktu..

Kazansın yaa, cagatay ve busranın da egosu iner belki biraz.. Bunların hepsi kendini bısey sanıyor, dün neydı dogru duzgun degerlendirmeye girecek yemek yoktu..
Bu senekiler de cidden aralarında 1 2 hadi 3 var 4. yok o kadar kötü
kazansın bence de ben ayazı seviyorum

Bu senekiler de cidden aralarında 1 2 hadi 3 var 4. yok o kadar kötü
kazansın bence de ben ayazı seviyorum
Onu da ezmeye çalışıyor çokbilmiş tayfa.. Yazık cocuga, ama şefler de onun tabaklamasına bayılıyor, bunu duyan kıskanclar delirip çocuga sarıyor.. 🤷‍♀️

Yalnız bu sene çok izleyemiyorum hem vaktim yok hem sarmadı denk geldikçe ama sonuçlara hep bakıyorum
kim ne necidir çook bilmiyorum

bugün öğrendim gamze 34 yaşında 5 çocuk annesiymiş yaşından çok çok daha büyük duruyor zaten huy olarak da sevmedim
onun gibi ev hanımı segmentinde esra güzide azize vardı ellerine su dökemez bence

ama gıcıklıkta favorim tabikii fatma nur :D

🤦‍♀️ Evet. Tamam güzel yemek yapıyor belki ama insan biraz mütevazi olmalı ya
Hanı bı yarışmada ocakları bozulmus tu mangalda devam ettiler, o oyunu baya farkla kazandılar, bunun uzerıne sefım mum ısıgında kibrit atesınde bıle yemek yapar kazanırız bız falan diyince bögghh dedım, ses tonu, konusması, yuruyusu bıle o kadar itici kı

Back