- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavi takımda fatmanur var kırmızının kazanması çok normal fragmanda yine yaramazlık yapmış acaba kalemde mi ona kırıldıBugün kırmızı takım yenecekmiş
Bende son da dahi olsa mavi takıma fatmanur nasıl seçilmiş ona şaşırdımMavi takımda fatmanur var kırmızının kazanması çok normal fragmanda yine yaramazlık yapmış acaba kalemde mi ona kırıldı
Çağatay'a şirinlik yaptı belki ondandırBende son da dahi olsa mavi takıma fatmanur nasıl seçilmiş ona şaşırdım
Hiç yaşının kadını değilGamze çok iticisin ya, show peşindesin
Kazansın yaa, cagatay ve busranın da egosu iner belki biraz.. Bunların hepsi kendini bısey sanıyor, dün neydı dogru duzgun degerlendirmeye girecek yemek yoktu..Fatmanur ya o nasıl bir hata bu kız cast oyuncusu mu nedir anlamadım peçeteye tarif yazıp yollamak ne demek kız senden onu mu istedim
herkes deli bir sen akıllı
bugün de kırmızı takım kazanıyor
Bu senekiler de cidden aralarında 1 2 hadi 3 var 4. yok o kadar kötüKazansın yaa, cagatay ve busranın da egosu iner belki biraz.. Bunların hepsi kendini bısey sanıyor, dün neydı dogru duzgun degerlendirmeye girecek yemek yoktu..
Onu da ezmeye çalışıyor çokbilmiş tayfa.. Yazık cocuga, ama şefler de onun tabaklamasına bayılıyor, bunu duyan kıskanclar delirip çocuga sarıyor..Bu senekiler de cidden aralarında 1 2 hadi 3 var 4. yok o kadar kötü
kazansın bence de ben ayazı seviyorum
o tayfa hangileri tam olarak ?Onu da ezmeye çalışıyor çokbilmiş tayfa.. Yazık cocuga, ama şefler de onun tabaklamasına bayılıyor, bunu duyan kıskanclar delirip çocuga sarıyor..
Kıvanc barıs serpılay yağızo tayfa hangileri tam olarak ?
Yagız ilk 2 ye gore daha sessiz ama birkac cıkısı oldu ayazaKıvanc barıs serpılay yağız
yağızın olması üzdü beniKıvanc barıs serpılay yağız
Evet. Tamam güzel yemek yapıyor belki ama insan biraz mütevazi olmalı yaGamze çok iticisin ya, show peşindesin
Yagız sessiz kalıyor, ama potada cıkarıyor pencesını, benım dusunce tabıyağızın olması üzdü beni
Hanı bı yarışmada ocakları bozulmus tu mangalda devam ettiler, o oyunu baya farkla kazandılar, bunun uzerıne sefım mum ısıgında kibrit atesınde bıle yemek yapar kazanırız bız falan diyince bögghh dedım, ses tonu, konusması, yuruyusu bıle o kadar itici kıEvet. Tamam güzel yemek yapıyor belki ama insan biraz mütevazi olmalı ya