Kime kaşık attı Mehmet şef acabave bu akşam şok
Kırmızı takım ilk kez kazanacak
İnsan bi bakar arkadaşlarına kimse gülmüyo ben niye gülüyorum diye bi sorgular en azındanKızın ruh halini henüz cözümlemedim, açıkçası bunu istemiyorum da.
Televizyonda, göz önünde biraz daha ekstra dikkat eder insan konuşmasına vs. Dilan iyi sakinlestiriyodu onu...
keşke başlangıçta hepsinin uzuuun uzuuun fikrini sormak yerine yemek yaparlarken detaylı gösterseler yemekleri nasıl yaptıklarını falan da öğrensekBeyin salatasına hazir misiniiiiz
Benim kafadasın. Beyin izleyeyim diye çatladım, ama yok goremedim öğrenemedim.keşke başlangıçta hepsinin uzuuun uzuuun fikrini sormak yerine yemek yaparlarken detaylı gösterseler yemekleri nasıl yaptıklarını falan da öğrensek
MetinmişKime kaşık attı Mehmet şef acaba
Aynen yahu ben bilmiyorum beyin meyin yemem de ama kızıma yapmak istiyorum. Yemek programı izliyoruz güya ama yemeği öğrenemiyoruzBenim kafadasın. Beyin izleyeyim diye çatladım, ama yok goremedim öğrenemedim.
Hic sevmiyorum o girişteki uzuuun kritikleri konusmaları aynen
Adamlar para ile satıyor o bilgileri, cok detay vermiyorlar o yuzdenAynen yahu ben bilmiyorum beyin meyin yemem de ama kızıma yapmak istiyorum. Yemek programı izliyoruz güya ama yemeği öğrenemiyoruz
Tabi o da varAdamlar para ile satıyor o bilgileri, cok detay vermiyorlar o yuzdenmasterclassta bıle herseyı gostermıyolar
Benım matematiğim yetmiyor toplamayaTabi o da varNe kazanıyordur ama şefler uuu.. hem program hem reklamlar hem restoranlar
Gecen yılzaten bazi urunleri verirken diyorlar ya “ su kitabim da var “ “ ben bunun kitabini yazdim” fln die yada gidip onlarin restaurantinda deneyelim
istiyorlar
3 yaprak falan eder herhal8 gr maydanoz nedir?
guner icini bende ilk defa duyuyorum .3 yaprak falan eder herhal
Ne kadar cahilim Güner içi falan onu da Hıc bılmıyorum
3 yaprak falan eder herhal
Ne kadar cahilim Güner içi falan onu da Hıc bılmıyorum
guner icini bende ilk defa duyuyorum .
Dolmalık fıstık yazınca tabagın elıtlıgı kayboluyor sanırımGüner içi , çam fıstığı / dolmalık fıstıkmış.
Evet uyduruk bir kitap size oradan bir tarif;
Barbun Som
Malzemeler
- 2 adet barbun (120 gr)
Gremolata
- 24 gr galeta unu
- 11 gr panko (ekmek kırıntısı)
- 50 gr rendelenmiş parmesan
- 8 gr maydanoz
- 8 gr dereotu
- 4 gr taze nane
- 11 gr taze fesleğen
- 9 gr taze soğan
- 1 diş sarımsak
- 13 gr güner içi
- 15 gr ceviz içi
- 100 ml zeytinyağı
- tuz
- taze çekilmiş tane karabiber
Garnitür
- 5 gr krem balzamik
- 50 gr iri çekilmiş ceviz içi
- 4 gr toz esmer şeker
Yapım Aşamaları
Barbun balıklarının pulunu alıp, içini temizleyin. Kılçıklarını ve omurgasını alın. Kelebek fileto olacak şekilde açın.
Gremolata
Galeta unu, panko, maydanoz, dereotu, taze nane, fesleğen, taze soğan, parmesan, sarımsak, güner içi, ceviz içi, tuz ve karabiberi hafif pütürlü kalacak şekilde blenderdan geçirin. En son zeytinyağı ekleyip karıştırın.
Hazırlanan gremolatayı barbun filetolarının içerisine doldurun. Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine barbunları yerleştirin. Önceden buhar ayarında ısıtılmış 100 derece fırında 12 dakika pişirin.
Sunum
Fırından çıkarılan barbun balıklarını tabağa alın. Bir fırça yardımıyla krem balzamiği tabağa sürün. Sürülen krem balzamiğin üzerine esmer toz şekeri ve ceviz içini serpin ve pürmüz ile kızartın.
Ve servis edin...
şef imza tabağı
Mehmet Yalçınkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?