• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Gerçekten mi ne kadar ayıp şaka da olsa yaptığı yanlış
Cok heyecanlanip kızmıştım ama böyle bir oyun varmis (vampir misin köylü müsün diye bi kart oyunu),, arkadas beni uyardi sag olsun, Kaan o oyuna atifta bulunmus. 🙂 Ohh şu an cok rahatladım, Kaan öyle kötü bi cocuk degildir diye inanmak istiyordum, simdi inanmaya devam ediyorum 🕺🕺🕺💃💃💃 Kazen Kazen Sohrab Sohrab Ljubljanali Ljubljanali

Cok heyecanlanip kızmıştım ama böyle bir oyun varmis (vampir misin köylü müsün diye bi kart oyunu),, arkadas beni uyardi sag olsun, Kaan o oyuna atifta bulunmus. 🙂 Ohh şu an cok rahatladım, Kaan öyle kötü bi cocuk degildir diye inanmak istiyordum, simdi inanmaya devam ediyorum 🕺🕺🕺💃💃💃 Kazen Kazen Sohrab Sohrab Ljubljanali Ljubljanali
Screenshot_20220919-062922.png

Kazen Kazen Sohrab Sohrab Ljubljanali Ljubljanali sedef10 sedef10

O zaman Kaanı da ekliyorum listeme 😅

Back