Bi tek oda arkadası gamze sarıldıFatmanur'un elenmediğine ''çok sevindiler''
Gamze de çaktırmıyo sevdiğinden sarılmadı bence mecburBi tek oda arkadası gamze sarıldı
AynenGamze de çaktırmıyo sevdiğinden sarılmadı bence mecbur
Cok heyecanlanip kızmıştım ama böyle bir oyun varmis (vampir misin köylü müsün diye bi kart oyunu),, arkadas beni uyardi sag olsun, Kaan o oyuna atifta bulunmus.Gerçekten mi ne kadar ayıp şaka da olsa yaptığı yanlış
Cok heyecanlanip kızmıştım ama böyle bir oyun varmis (vampir misin köylü müsün diye bi kart oyunu),, arkadas beni uyardi sag olsun, Kaan o oyuna atifta bulunmus.Ohh şu an cok rahatladım, Kaan öyle kötü bi cocuk degildir diye inanmak istiyordum, simdi inanmaya devam ediyorum Kazen Sohrab Ljubljanali
O zaman Kaanı da ekliyorum listemeCok heyecanlanip kızmıştım ama böyle bir oyun varmis (vampir misin köylü müsün diye bi kart oyunu),, arkadas beni uyardi sag olsun, Kaan o oyuna atifta bulunmus.Ohh şu an cok rahatladım, Kaan öyle kötü bi cocuk degildir diye inanmak istiyordum, simdi inanmaya devam ediyorum Kazen Sohrab Ljubljanali
Ben de "çok sevindim"Fatmanur'un elenmediğine ''çok sevindiler''
Saçını cok begeniyom. Sen? Böle üstü örüyo filan ayhh gülüşü güzel, gözleri güselO zaman Kaanı da ekliyorum listeme
Ben biraz gelenekselciyim sanırım öyle marjinal şeyler pek dikkatimi çekmiyorSaçını cok begeniyom. Sen? Böle üstü örüyo filan ayhh gülüşü güzel, gözleri güsel
E Burak kayayı biye begenmiyosunSaçını cok begeniyom. Sen? Böle üstü örüyo filan ayhh gülüşü güzel, gözleri güsel
Huyunu bozdu ya ondan soğudum, yoksa kaslar dikkatten kacacak gibi degilE Burak kayayı biye begenmiyosunonun da saçlar şekil, kaslı kolları falan var
Son samurayTolga gelmiş, biraz korkutucu bir tipi yok mu ya
İlk haftaki fevrılıgı yok amaHuyunu bozdu ya ondan soğudum, yoksa kaslar dikkatten kacacak gibi degilo boyda uzun saçı da severim erkekte yesss beybii kocam duymasin
Çok geçmiş olsun durumun nasılCovid olmama ragmen canım cekti gamzenin yaptıgını
Çok geçmiş olsunCovid olmama ragmen canım cekti gamzenin yaptıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?