- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Evet gıcık gıcık konuştudün akşam gene bşiler demiş sanırım ben izleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gıcık gıcık konuştudün akşam gene bşiler demiş sanırım ben izleyemedim
Evet gıcık gıcık konuştu
Ağzına terlik atasin geliray izleyeyim bi ara
Spoi mi oMert seni sevmiştim
Spoi mi o
Kim demiş ben görmedimmert eleniyor demişsiniz ya o açıdan : )))
Kim demiş ben görmedim
Demişsiniz dediğine göre başka biri gidiyor. Keşke Burcu olsa
Ben dedim.Kim demiş ben görmedim
Demişsiniz dediğine göre başka biri gidiyor. Keşke Burcu olsa
aman demeyin öyle şeyler para cezası çıkıyo sonra örneğini gördükya :)ilk dörde girecek o bazlama suratlı
Neyse 3 yıldır gelmiyormuşAcun diye biri varmış etiket oldu, bir an tırsmadım değil
İnanmayacaksın ama biz Arka Sokakları izliyoruz, eksiklik olmuyorCuma aksam bi boslukta oluyor insan dimi
Eren alsın götürsün Tokat'aacun Ilıcalı küstüm sana
Kaç senedir her yere gidiyorsunuz yarışmaya Sivas'a.,Tokat 'a niye gitmiyorsunuz?
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
Niye inanmayaym ki biz de oyleyizİnanmayacaksın ama biz Arka Sokakları izliyoruz, eksiklik olmuyor
Pazar akşamı oğlum Teşkilatı açıyor, ben de yarım izliyorum.Tekrarı ve instagramda bölümleri var nasıl olsa masterchefin. Biraz da başka kanallar para kazansın yazık onlara daNiye inanmayaym ki biz de oyleyiz
Simdi yargi basladi pazar aksam masterchef izlemekten yarim yarim izliyorum hep guzel denk geldi canm sklyordu
Bazen reklamlarda kanal acik oluyor , farkedince hemen degistiriyorum programi izlerken yeterince kazaniyorlar zaten diyorum sen de o hesapPazar akşamı oğlum Teşkilatı açıyor, ben de yarım izliyorum.Tekrarı ve instagramda bölümleri var nasıl olsa masterchefin. Biraz da başka kanallar para kazansın yazık onlara da
Aynen sanki önceki canlı yayınmış gibi, Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyorBazen reklamlarda kanal acik oluyor , farkedince hemen degistiriyorum programi izlerken yeterince kazaniyorlar zaten diyorum sen de o hesap
Bende soyle bir huy var mesela pazar aksam 20 de yayinlanan yeni bllumu o an izlemekten tat aliyorum nedense izleyemedgmde tekrarini izlerken ayni hoslugu yasayamiyorum