• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Niye inanmayaym ki biz de oyleyiz 🤣🤣
Simdi yargi basladi pazar aksam masterchef izlemekten yarim yarim izliyorum hep guzel denk geldi canm sklyordu
Pazar akşamı oğlum Teşkilatı açıyor, ben de yarım izliyorum.Tekrarı ve instagramda bölümleri var nasıl olsa masterchefin. Biraz da başka kanallar para kazansın yazık onlara da:KK45:

Pazar akşamı oğlum Teşkilatı açıyor, ben de yarım izliyorum.Tekrarı ve instagramda bölümleri var nasıl olsa masterchefin. Biraz da başka kanallar para kazansın yazık onlara da:KK45:
Bazen reklamlarda kanal acik oluyor , farkedince hemen degistiriyorum programi izlerken yeterince kazaniyorlar zaten diyorum 🤣🤣🤣 sen de o hesap
Bende soyle bir huy var mesela pazar aksam 20 de yayinlanan yeni bllumu o an izlemekten tat aliyorum nedense izleyemedgmde tekrarini izlerken ayni hoslugu yasayamiyorum 🤣

Bazen reklamlarda kanal acik oluyor , farkedince hemen degistiriyorum programi izlerken yeterince kazaniyorlar zaten diyorum 🤣🤣🤣 sen de o hesap
Bende soyle bir huy var mesela pazar aksam 20 de yayinlanan yeni bllumu o an izlemekten tat aliyorum nedense izleyemedgmde tekrarini izlerken ayni hoslugu yasayamiyorum 🤣
Aynen sanki önceki canlı yayınmış gibi,:confused: Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyor🤣🤣🤣
Koysunlar hepsi masaya başında beklesinler işte, ne uzatıyorsunuz🙃

Back