Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

off benim saçlarım bir kuaför hatası ile eriyip gittiği ve azaldığı için gördükçe aklıma eski günlerim geliyor

Burcu eleme adayı olmaktan bir türlü kurtlulamadı. Bir de Bu programda şöyle bir şey var kim ilk hafta kaptan olursa sürekli potada oluyor. Geçen sezon Ayyüce vardı. Kız potadan bir türlü kurtulamadı

ayyüce burcu gibi iyi değildi ama ya burcu daha başarılı

off benim saçlarım bir kuaför hatası ile eriyip gittiği ve azaldığı için gördükçe aklıma eski günlerim geliyor
Benimde eskiden çoktu
Açıcılarla mahvettim
Şimdi ise çok azaldı mevsimsel dökülmeler de eklenince
Eskiden toka tutmazdı
Neyseki kabarık saçlarım kamufle oluyor biraz
Islanınca 1 dal

Benimde eskiden çoktu
Açıcılarla mahvettim
Şimdi ise çok azaldı mevsimsel dökülmeler de eklenince
Eskiden toka tutmazdı
Neyseki kabarık saçlarım kamufle oluyor biraz
Islanınca 1 dal

bana ara makas attı gereksiz yere. saçımın tipi uygun değilmiş.
çok gür ama ince telli ve dümdüzdü saçım. baya baya fönlü gibiydi hep hiç işlem yapmadan.
kadın ara makaslarla araları kel bıraktı resmen.
sonra küstüler çıkmadılar falan
kadın kuaförler genelde başarısız zaten

Aslında hepsi çok güzel :)
Hic suphem yokk ben dogu ve g.dogu yemeklerine bayiliyorum ozellikle gaziantep kendim bati karadenizliyim aslinda bizim yemek kulturumuze uzak ama taniyip sevdikce damak tadi da gelisiyor insanin. Gitmek nasip olur oralara oralarda yemeklerini yemek nasip olur insallah

İnşaallah olur:)
Ben Gaziantep Mutfağına hakim sayılırım:)
Hepsi ayrı bir lezzet:)

İnşaallah olur:)
Ben Gaziantep Mutfağına hakim sayılırım:)
Hepsi ayrı bir lezzet:)
Hayatta aci yiyemeyen ben antepli cok sevdgm abla kardes sayesinde zehir gbi kuru biber patlican dolmalarina hayran oldum . Olsa da yesek offf hafta basindan beri hastaydm istahsizdim bak bugun istahim yerine geliyor bunlari dusundukce

Hayatta aci yiyemeyen ben antepli cok sevdgm abla kardes sayesinde zehir gbi kuru biber patlican dolmalarina hayran oldum . Olsa da yesek offf hafta basindan beri hastaydm istahsizdim bak bugun istahim yerine geliyor bunlari dusundukce
Kuru dolma acı yenir:)
Ben biberlerin büyük çoğunluğunu acı olarak alıp,kuruttum :)
Ne de olsa pek gelen yok:)
Çocuklarımda çok seviyor:)Onların dolması bir başka ben başka bir yörede öyle bir dolma yemedim:)
Buraya geldim herkes benden dolma istiyor :)
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…