- 15 Haziran 2011
- 451
- 118
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Ben dr Saliha Sönmezateş e yaptırdım.Ben yaptırmadan once plastık cerrahına detaylı sordum hatta ben sormaya baslamadan kendısı detaylı sekılde anlattı.tek tek kalemle cızdı nokta koydu sık dişlerını bırak dedı bunu defalarca yaptı emın oldugu noktalara işlemı yaptı damar ustune gelmemelı dedı bazı yerler var oralara denk gelırse soyledıgınız olumsuz durumlar ortaya cıkar dedı guven verdı yaptırdım 3 gun oldu.sız kıme yaptırdınız? Plastık cerraha mı?
Ben buradan yaptırmak isteyen varsa sesleneyim. Sakın ola yaptırmayın yaptıracaksanızda doktorunuza iyice sorun en küçük dozda yaptırın. Birde her yüze gereken birşey değilki bu. Çok saçma. Benim öyle birşeye ihtiyacım yoktukiÇok gecmıs olsun ben druma sordum yukarı dogru hafıf kalkar mı dıye elımle de gösterdim yok oyle olmaz onlar jawline ve baska ıslemler dedı o ınstagramda masseter botoks dıye konulan fotoğraflara bakma bır cok ıslem var dedı. Ilk bu işlemınde cok fark olmaz cene cok hafıf olur oyle buyuk degısım bekleme ama diş sıkman gecer dedı. 2. Seansu da 4-6 aydan once yapmıyorum hasta 2. Ay gelıp ıstese bıle yapmıyorum oyle kısa surede ust uste yapılanacak bır ıslem degıl o zaman gulme kasları gıder yan etkılerı olusur dedı . Baya detaylı baktı hatta enjekte etmeden önce bıle defalarca tekrar sık dişini tekrar bırak dedı işaretledım ama yıne emın olalım yanlıs yere yapmayayım dedı. Calıstıgım devletın şehır hastanesındekı plastık cerraha yaptırdım
Ben buradan yaptırmak isteyen varsa sesleneyim. Sakın ola yaptırmayın yaptıracaksanızda doktorunuza iyice sorun en küçük dozda yaptırın. Birde her yüze gereken birşey değilki bu. Çok saçma. Benim öyle birşeye ihtiyacım yoktukiyaşımdan 10 yaş küçük olduğumu söylüyorlardı şimdi ise baya yaşlı bir kadın gibiyim