Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Merhabalar bende de aynı sorunlar oldu öncelikle çok geçmiş olsun sizin adınıza da üzüldüm
Siz yaptıralı ne kadar oldu? Benim yaptıralı 3 ay oldu. Resmen yüzümün tüm simetrisi bozuldu. Sinir sistemimde çöktü

Ben yaptırmadan once plastık cerrahına detaylı sordum hatta ben sormaya baslamadan kendısı detaylı sekılde anlattı.tek tek kalemle cızdı nokta koydu sık dişlerını bırak dedı bunu defalarca yaptı emın oldugu noktalara işlemı yaptı damar ustune gelmemelı dedı bazı yerler var oralara denk gelırse soyledıgınız olumsuz durumlar ortaya cıkar dedı guven verdı yaptırdım 3 gun oldu.sız kıme yaptırdınız? Plastık cerraha mı?

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende de aynı sorunlar oldu. İkinci kontrol dozundan sonra 2,5 ay geçti. Daha yeni hareket esnasında kaslarım elime geliyor . Çokca sakız çiğniyorum. Bilinçli ve spor yapar gibi. Kaslarım elime geliyor artık. Ancak eskisi gibi şişik kalamıyorlar botoksun etkisi ile. Sanırım tek çare beklemek . O karar üzgünüm o kadar pişmanım ki size anlatamam. Resmen 10 yaş yaşlandım

Ben dr Saliha Sönmezateş e yaptırdım.
Benim öyle uzun soluklu asla bakmadı. Enjeksiyonu aldı. Sık dişini dedi. Sıktım eli ile kontrol etti saniyede bırak dedi ve vurdu. Ve ayrıca ben massater botoksun tam ne olduğunu bile bilmiyordum. Sadece yanaklarım tombul ama cok cici bir yüzüm vardı . Biraz yukarı olurmu dedim 1 cm nerdeyse evet dedi. Yüzüm küçülecek bilsen asla yaptırmazdım. Benim suçum bilmeden araştırmadan duydum ve yaptırdım. Aylarca gülemedim. Yanağımın bir kısmı çukurlaştı. Görseniz ağlarsınız halime

Çok gecmıs olsun ben druma sordum yukarı dogru hafıf kalkar mı dıye elımle de gösterdim yok oyle olmaz onlar jawline ve baska ıslemler dedı o ınstagramda masseter botoks dıye konulan fotoğraflara bakma bır cok ıslem var dedı. Ilk bu işlemınde cok fark olmaz cene cok hafıf olur oyle buyuk degısım bekleme ama diş sıkman gecer dedı. 2. Seansu da 4-6 aydan once yapmıyorum hasta 2. Ay gelıp ıstese bıle yapmıyorum oyle kısa surede ust uste yapılanacak bır ıslem degıl o zaman gulme kasları gıder yan etkılerı olusur dedı . Baya detaylı baktı hatta enjekte etmeden önce bıle defalarca tekrar sık dişini tekrar bırak dedı işaretledım ama yıne emın olalım yanlıs yere yapmayayım dedı. Calıstıgım devletın şehır hastanesındekı plastık cerraha yaptırdım

Hay Allah bana da tam tersi evet hafif kalkar dedi. Bende hani kaşada botoks yapılınca kaş yukarı kalkıyor ya sandım ki yüz yandan az yukarı kalkar. Zaten sorunum yok gibiydi ne diye yaptırdıysam. Sonra 15 gün sonra kontrole çağırdı. Sık dişini dedi sıktım ooo kasların halen aynı kullanılıyor dedi ve sık bırak dedi ve anında ne işaret işaret ne bişey direk tekrar yapTı ve kabusum başladı. Gülememeye başladım dişlerim hepsi gözüküyor normalde gülerken dişlerim nerdeyse gözükmüyor. Dudaklarımın kenarları aşağı düşüyor gülerken. Biranda yüzüm çöktü. Yanaklarım sarktı. 50 yaşında bir kadın gibi. Nazobialler cıktı. Çenem kilitlendiz hepsi bir yana birde iki yanağımın yanı boşaldı yüzü şöyle düşünün ) ( yanak yanlarım içeri girdi bu parantezler gibi. Kabus gibi 3 ayım o kadar mutsuzum ki

Ben buradan yaptırmak isteyen varsa sesleneyim. Sakın ola yaptırmayın yaptıracaksanızda doktorunuza iyice sorun en küçük dozda yaptırın. Birde her yüze gereken birşey değilki bu. Çok saçma. Benim öyle birşeye ihtiyacım yoktuki yaşımdan 10 yaş küçük olduğumu söylüyorlardı şimdi ise baya yaşlı bir kadın gibiyim

Talıhsızlık olmus cok cok gecmıs olsun bekleyın hıc bır sey yaptırmayın etkısı gecsın

Doz sabıt masseter botoks un bellı flakonu var o flakondan ne fazla ne eksık kullanılmıyormys.dr a artarsa göz altıma kullanır mısınız demıstım bu öyle bır sey degıl bunun kullanım dozu var sabıttır demıstı fazla da enjekte edemem az da edemem demıstı.sızın kı talıhsızlık olmus ben şuan memnunum sız yıne de yaptırmayın demeyın doktor kaynaklı sonucta .benım bıtınce hemen göndermedı mororma olmasın ıgne gıren yerlerde dedı buz tuttu o sırada aynı hastanede calıstıgımız ıcın sohbet ettık daha detaylı hangı durumlarda o sızın bshsettıgınız olumsuzluklar ıle karsılasıldıgını anlattı.mesela sız 15 gun sonra kontrole gıttım bı daha yaptı dedınız.ben kontrole gelecek mıyım dedıgım de masseter dıger botokslar gıbı kontrol sonra ustune bır daha yapılan bır ıslem degıldır 1 defa yapılır o da cok dıkkatlı sekılde uygun bolgelere yapılır ve en az 4-6 ay sonra ıstenırse 2. Si yapılır dedı.15 gun sonra bı daha 2 ay sonra bı daha ust uste asla yapılacak bır işlem degıl o zaman cıgneme kasları gülme mımıkler bır cok sey bozulabılır bana 1. De cok degısıklık olmadı dıyıp 2 ay sonra gelenı yapmıyorum bekletıyorum dedı.sızın dr unuzdan kaynaklı işini duzgun yapan bırı olursa rahatlıkla yaptırılabılır

Haklısınız belkide. Ben sadece demeyimimden yola çıkarak yazdım.
O karar mutsuzum ki size anlatamam. Yüzümün yanları boşaldı gülme kaslarım etkilenmiş gülemiyorum.birde çeneme dolgu yapmıştı bir yamuk olmuş ki fotoğraflarıma bakamıyorum sinirden ağlıyoru. Eritme işlemi yaptı çeneme ama erimedi bence. Tekrar gideceğim. Birde her uygulamadan sonra 15-20 gün mor geziyorum. Dolguyu kanülle yapmayo tercih etmiyormuş batırdığı yerler simsiyakih morardı . Sinir sistemim çöktü resmen 3 aydır

Sık sık ust uste ıslem yapıldıgı için şuan bu sekılde yan etkılerını yasıyorsunyz maalesef..dr um bana 4 aydan once yapılmaz demıstı bır degısıklık olmasa bıle 4 aydan once ek doz yapamam kasların güçlüdür o yuzden sonuc ılk seansta alınmamıstır derım hastam ıstese bıle yapmam bekletırım yoksa cıddı sorunlara yol acar demıstı sızde de bu durum olmus ama hala üst üste işlem yaptırıyorsunyz bence bekleyın işlemler etkısını kaybetsın..buz koyup 3-5 dakıka bekletıp morarmasını önlemıstı dr sız hala memnun kalmadıgınız dr hatalı işlemler yaptırmaya devam edıyorsunuz sızın yaptırdıgınız dr ıle benım yaptırdıgım dr un söyledıklerı ve yaptıkları arasında dağlar kadar fark var

Ve yaptırdıgınız kişi medıkal estetık hekımı yani tıp fakultesını bıtırmıs pratısyen hekım uzmanlığını almamıs hekım sadece bu işlemleri yapabılmek için sertıfıka almış hekım.ben plastık cerraha yaptırdım kendısı de ısrarla boyle seylerı sertıfıka almıs hekımlere yaptırmayın dedı kendısı devlette calısan plastık cerrah .lütfen gıtmeyın oyle yerlere

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bana da ders oldu zaten. Üst üste işlem yaptırmadım aslında. Aynı gün massater botoksu ve çene ucu dolgusu yaptı. İkiside facia ile sonuçlandı. Botoka tekrara gel demişti. Botoksta tekrar uygulama yaptı ve o gün tekrar gününde çene ucu dolgusu yaptı. Yüzüme felç inmiş gibi bir görüntü oldu bir hafta içinde. Yanaklar boşaldı çene aşırı yamuk ve uzun. Allahım yaşaymasın bir daha. Deliricem sandım aynaya bakıp ağlarken. Çene öyle yamuktuki yanlarda gibince yüz uzadı. Arkadaşımda massater botoks yaptırmIştı o da tekrarını yaptırmadığını söyledi. Ayrıca çene ucu dolgusu yapılırken kanül kullanılıyormuş. Saliha hanım ben tercih etmiyorum dedi. 3 hafta mor dolaştım. Siniremi geldi bilmiyorum çenem simdiyah oldu. Allahım bir daha yaşatmasın. Sonrası kabus. Dolguyu eritmek için gittim. Dolguyu eritti ama bence yarısı duruyor yamuk bir halde halen

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bana da ders oldu zaten. Üst üste işlem yaptırmadım aslında. Aynı gün massater botoksu ve çene ucu dolgusu yaptı. İkiside facia ile sonuçlandı. Botoka tekrara gel demişti. Botoksta tekrar uygulama yaptı ve o gün tekrar gününde çene ucu dolgusu yaptı. Yüzüme felç inmiş gibi bir görüntü oldu bir hafta içinde. Yanaklar boşaldı çene aşırı yamuk ve uzun. Allahım yaşaymasın bir daha. Deliricem sandım aynaya bakıp ağlarken. Çene öyle yamuktuki yanlarda gibince yüz uzadı. Arkadaşımda massater botoks yaptırmIştı o da tekrarını yaptırmadığını söyledi. Ayrıca çene ucu dolgusu yapılırken kanül kullanılıyormuş. Saliha hanım ben tercih etmiyorum dedi. 3 hafta mor dolaştım. Siniremi geldi bilmiyorum çenem simdiyah oldu. Allahım bir daha yaşatmasın. Sonrası kabus. Dolguyu eritmek için gittim. Dolguyu eritti ama bence yarısı duruyor yamuk bir halde halen

Sinirden elim ayağıma birden titreme geliyor sağ kolum uyuşuyor aniden bahsederken.Kusura bakmayın yazarken hep hatalı yazmışım. Anlaşılmıştır inşallah dediklerim.

Çok çok geçmış olsun ben de ılk kez yaptırdığım için 15 gun sonra kontrole gelecek mıyım demıstım yok dedı yani botoks tutmasa bıle 4 aydan once bır ıslem yapmam dedı sız 15 gun sonra tekrar kontrole gıdınce daha kötu olmus sanırım bana yüzünü yıkama 4-5 saat dedı yuz yüz ustu yatma yan yatma elinle dokunma masaj yapma yerı kayar rısk olusabılır sekıl bozuklugu olur dedı çok üzüldüm cok gecmıs olsun ben de cok korkarak yaptırdım sızın anlattıgınız durumları yaşamaktan korkuyordum ama dr bana hangı durumlarda olumsuz etkılerunın olacagını anlattı tıp ki sızın yasadıklarınız yapılan işlem hataları dr umun anlattıgı seyler

Özelden sakıncası yoksa öncesi sonrası fotoğrafınızı atabılır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…