- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Teşekkür ederim bana 800 civarı dediler sizce uygun mu?Kolay bir uygulama diye biliyorum. Sadece botoxu sıktığınız kaslara enjekte ediyorlar. Fazla para isteyenlere yüz vermeyin. Botoxu yanınızda açsınlar. Yaşınız uygunsa, alın ve göz çevresinde kırılıklık varsa açtıkları botoxu buralara da enjekte etmelerini isteyebilirsiniz. Çünkü açıldıktan sonra birkaç gün içinde atılması lazım ve genelde insanlardan tüp parasını tam alıyorlar. Sonra kurnazlık yapıp başka insanlara da enjekte edenler ve onlardan da tam tüp parası alanlar var tabii. Plastik cerrahlar ve botox uygulama eğitimi almış tüm doktorlar yapabilir.
Uygun gibi. Geçen sene haziranda 500'e yüze botox yaptırmıştım. Sonrası malum develüasyon, zamlar...Teşekkür ederim bana 800 civarı dediler sizce uygun mu?
memnun kaldınız mı? zararı oldu muuUygun gibi. Geçen sene haziranda 500'e yüze botox yaptırmıştım. Sonrası malum develüasyon, zamlar...
malesef izmirde değilim benim yaptıracağım beyde hem aile hekimi hemde diş hekimi ve botoks yapıyor deneme amacıyla yaptıracagım ilk botoksum siz yaptırdınız mı?hangi şehirdesiniz ben de izmirde iyi bir plastik cerrah arıyorum bu konuda?
Botoxu seviyorum ben:) Yanlış uygulama yapanları duydum ama başıma gelmedi. Etkisi yaklaşık 4 ayda geçiyor yalnız.memnun kaldınız mı? zararı oldu muu
yanlıs uygulamada neler oluyor ki korktum şimdi)Botoxu seviyorum ben:) Yanlış uygulama yapanları duydum ama başıma gelmedi. Etkisi yaklaşık 4 ayda geçiyor yalnız.
antalya güzellik merkezleriini araştır yorumlarına bak ya da instagramdan yaptıkları uygullamalara bak canım özel değilse neden yurt dısında yaptırmıyorsun..Kizlar ben yurtdisinda yasiyorum. Yazin antalyada evim var oraya geliyorum. Hic bir yeri bilmiyorum yasamadigim icin duzenli. Antalyada her yer guzellik salonu kime guvenicem bilemiyorum. Var mi onerebilecegiz biri. Hem masseter botos hem dudak dolgusu istiyorum ben.
ayy allah korusunBurada bir hanıma fazla enjekte etmişlerdi galiba, gülemiyordu. Ama sonuçta geçici bir uygulama.
ayy inşllh kare yüzden kurtulurum bende diş plastiğide kullandınız mı gece2. Kez yaptirdim 3 ay once ayni sekilde diş sıkma sorunum vardı gündüz bile dişlerini sıkarken buluyordum kendimi ve yüzüm kare duruyordu şu an hem diş sıkmıyorum hem de yüzüm ovalleşti.
ayy inşllh kare yüzden kurtulurum bende diş plastiğide kullandınız mı gece
bir botoks kaç ay gidiyor sende? botoks çok pahalı ben kalıcı bir yöntem istiyorum ama çarşamba gübü randevu aldım yaptıracım.. bi de doktorum dedi ki eğer ikinci botoksu yaptırmazsan daha çok sıkıyormuşum çenemi bu doğru mu?Yok canım kullanmadım İnan bana sen de çok şaşıracaksın değişimine:)
bir botoks kaç ay gidiyor sende? botoks çok pahalı ben kalıcı bir yöntem istiyorum ama çarşamba gübü randevu aldım yaptıracım.. bi de doktorum dedi ki eğer ikinci botoksu yaptırmazsan daha çok sıkıyormuşum çenemi bu doğru mu?
Nedense dişcim korkuttu beni ya:/İlk sefer 4 ay gitti şu an 2. Yaptırdım 3 ay oldu vr kaslarımda çözülme henüz yok. Maalesef bunun kalıcı bir çözümü yok yalnız botoks yaptıra yaptıra süresi uzuyor anladığım kadarıyla. Kendi doktorlarım bana böyle bir şey demediler hiç sanmıyorum açıkçası
Nedense dişcim korkuttu beni ya:/