- Konu Sahibi gecevekedicik
-
ben tam 9 ay once masseter botoksu yaptirdim ve cok pismanim yüzü kesinlikle yaslandiriyo asagi dogru cekiyo yumusayan kaslardan dolayi yüzdeki dinc goruntu gidio dirilik dolgunluk gidio.ve yuz acayip kuculuyo,yuvarlak gıdılı bisy oluyosun ki benzayif bi insan oldugum icin cok kotu oldu bu goruntu köseli suratim seksiymis cok aslinda haberim yokmus.sacimi hep salmak istiyorum toplamlyamiyorum kac aydir cnku toplayinca profilden hic guzel bi goruntu olmuyo boynunuz kalinlasmis gbi bi durum oluyo.cok üzgünüm bu durumdan psikolojim bozuldu ve doktoruma gittigimde bana hayir boyle daha guzel oldun yuvarlak surat koseliden iyidir dedi kendi kisisel zevkini sunarak sadce.doktorluga yakistigini dusunmuyorum bu tavrin.halbuki ben gecici bi uygulama diye yaptrmistim 6 ay sonra gecmeyince napocagimi bilemedim ve hala da hicbi deisiklik yok lutfen yaptiran varsa ve benle ayni durumu yasayan gecicek mi bu yoksa kalicak mi bisy soylesin cok
Korkuyorum boyle kalicam diye asiri pismanim
Benimde öyle inanılmaz bir gevşeme var yüzümde sanki deri sarkmıs gibi oldu çok üzülüyorum böyle kalcak diye hatta tek tarafında hissizlikte varSinirden elim ayağıma birden titreme geliyor sağ kolum uyuşuyor aniden bahsederken.Kusura bakmayın yazarken hep hatalı yazmışım. Anlaşılmıştır inşallah dediklerim.
Merhaba aynı sorun bende deCanım çok üzüldüm durumuna çok geçmiş olsun botoksun kalıcı bir etkisi yok merak etme 4.aydan itibaren eskiye dönmeye başlarsın ama gülememek bence bahsedilmeyen ama çok görülen bi yan etki arkadaşımda da aynı sorun oldu üst dudağı hareketsizleşti sanki.sana dozu muhtemelen çok fazla verdi normalde çiğneme problemi yaratmaması gerekir.benim de yazdığım gibi ilk doktor dozu fazla tuttuğunda nazolobialler çok belirginleşip yanaklarım içeri girmişti resmen 10 yaş yaşlı görünüyordum sonra dayanamadım dolgu yaptırdım
Merhabalar ,Benimde öyle inanılmaz bir gevşeme var yüzümde sanki deri sarkmıs gibi oldu çok üzülüyorum böyle kalcak diye hatta tek tarafında hissizlikte var
Aynen 25 yasında boynum sarktı botoks sonrası olduBu 1 yil icinde yüzünüz ve boynunuzda fazlalasan kırışıklık veya sarkıklık farkettiniz mi?
benim nazolabial ve cene hattımda sarkıklıklar oldu, cene kasları kücülünce deri bıraktı kendini haliyle. Ben Botoksa bağlıyorum ya da emin değilim.
Diş sıkmanıza faydası oldu mu botoksun?
benimde 3 ay oldu. Vok değişen birşey olmadıBende masseter botoks yaptırdım ilkinde bir sorun olmadı 2. Yi 4 ay sonra yaptırdım şu an yüzümün tek tarafını hissetmiyorum ve inanılmaz bir gevşeme oluştu o kadar psikolojim bozuldu ki konusurken bile zorlanıyorum 3 ay gecti hala düzelmedi yüzüm eski haline döner mi
Benim aslında şöyle oldu parça parça yazdım sürekli. Baştan sona yazayım. Ben cok kararsız olmakla beraber gözaltı botoksu için gittiğimde yüzüm tombul ama inanılmaz güzel yanaklarım vardı ve az cık belki yarım santim inmeye başlamış gibiydi. Bende hani zamanla sarkma olmasın önlemler almaya başlayım istedim. Sordum yüzümü az yukarı nasıl toplarız diye. Cene ucu dolgusu botoks olabilir dedi. Aa yüzüm yukarı toplarmı az dedim eve dedi. Elmecık kemiklerime yarım yarım 1 ml ve cene ucuma 0,75 dolgu yaptı ve massater botoksu ile yüz yukarı toplar dedi ve ben neden halen tamam deyip dolgu yaptırdığımı inanın bilmiyorum tamamen ben sucum kabul etmek. Yani ne bekledim acaba o an. Normal botoksda kaşlar azcık kalkıyor ya bundada yanaklar kalkar sandım ve kabusum başladı. Cene aşırı yamuk oldu. Yanaklarımın yanları boşaldı. Elmacık kemiği dolgusu denen şey sol göz altımda top gibi şişiyor halen. Sağ göz altım 1,5 ay mor gezdim kanül kullanmadığı için morardı ve orada iz kaldı geçmiyorBen düzelmesi için 1 buçuk ay kadar bekledim ama Malesef yanaklarımdaki çöküklük düzelmedi bişektomi yaptırmış gibiydim başka bir doktora gittm beklememi etkisi geçince düzelceğini söyledi ama ben çok çirkin hissettiğim için dolgu yaptırdım yanaklarıma ve toparladı yüzümü normale döndü hasta gibiydim.ama bu sefer de botoksun etkisi geçip dolgunun geçmediği için tekrardan botoks yaptırdım dolgu yapan doktora az yaptı memnun kaldım ama bence yüzde ciddi bi köşe ve u görüntü yoksa yapılmamalı
Sizde hissizlik nerede oluştu
Yanaklarınızın neresine dolgu yaptı doktorunuz ? Nasıl düzeldimi eskisi gibi oldumu ? Dolgu ne kadar dayanıyor ki botoks etkisi geçince dolguda erimeye başlamadımı aslında. Birde botoksun etkisi ne kadar sürdü? Kaslarının eskisi gibi büyümeye ne zaman başladı? Cok mutsuzum deli gibi heryerden birşey okuyorum bir ümit çabuk geçer mi eskiye döner mi duymak istiyorum belkideBen düzelmesi için 1 buçuk ay kadar bekledim ama Malesef yanaklarımdaki çöküklük düzelmedi bişektomi yaptırmış gibiydim başka bir doktora gittm beklememi etkisi geçince düzelceğini söyledi ama ben çok çirkin hissettiğim için dolgu yaptırdım yanaklarıma ve toparladı yüzümü normale döndü hasta gibiydim.ama bu sefer de botoksun etkisi geçip dolgunun geçmediği için tekrardan botoks yaptırdım dolgu yapan doktora az yaptı memnun kaldım ama bence yüzde ciddi bi köşe ve u görüntü yoksa yapılmamalı
Sizde hissizlik nerede oluştu
Ay evet ben de cok merak ettimFotoğraf koyabılır mısınız öncesi sonrası?
Dolgu da hissizlik miii aksine daha çok hissediyorsunBende hissizlikte oluştu dudaklarımda bile var hissizlk uyuşma acaba iğneyle sinirlerime mi hasar verdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?