- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 35
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Bende yaptırmayı düşünüyorum 47 kiloyum ve yüzüm kare ama çoğu kişi yüz incelince gıdım çıktı diyor banada mantıklı geliyor ve bundan korkuyorum gıdı çıktımı nasıl oldu anlatır mısınız?
Bu 1 yil icinde yüzünüz ve boynunuzda fazlalasan kırışıklık veya sarkıklık farkettiniz mi?Ben 1 yıl önce masseter botox yaptırdım. Çene kaslarımı istemsiz sıktığım için çenem ağrıyordu ve yüzüm kare gibi olmuştu. Bir yıl önce plastik cerrah giderek maseter botox yaptırdım. İlk yaptığından 15 gün sonra kontrole çağırdı ve tekrar botox yaptı. Kontrol botoxlardan ücret almadı. Yaptırdıktan yaklaşık 15 gün sonra çiğneme kaslarımın artık beni yormadığını farkettim ve yüzümde de incelme olmaya başladı. İlk yaptırdığım dan 4 ay sonra tekrar gittim tekrar botox yapıldı ve 15 gün sonra tekrar yapıldı. Yaptırdıktan 2-3 ay sonra yüzümde belirgin incelme oldu. Bu işlemi yaptıracağımı kimseye söylemedim eşim dahil. Farkı kendileri görsün istiyordum ve lakinde onlarda farketti hatta çoğu kişi aynı kiloda olmama rağmen zayıfladığımı söylediler. İlk botox dan 1 yıl sonra yeniden çene kaslarım gelişmeye başladığı için tekrar yaptırdım. Daha ne kadar yaptırmam gerekir bilemiyorum ama sonra yaptıracaklarımın arası daha uzun olacağa benziyor. Ben bu işlemden çok memnun kaldım. İşinin uzmanı kişilere yaptırmanızı tavsiye ederim.
nasıl yani ikisi bambaska bölgeler cok sasırdım..Bu 1 yil icinde yüzünüz ve boynunuzda fazlalasan kırışıklık veya sarkıklık farkettiniz mi?
benim nazolabial ve cene hattımda sarkıklıklar oldu, cene kasları kücülünce deri bıraktı kendini haliyle. Ben Botoksa bağlıyorum ya da emin değilim.
Diş sıkmanıza faydası oldu mu botoksun?
Şimdi şöyle, cene kasları cıkık ve güclü olunca haliyle yüz derisidinde toprlama germe islevi görüyo, kücülünce orda fazlalık sarkmaya başlıyo. İlk bende anlamamıştım ama Masetter botoks yapanların ortak problemi olmuş yüz sarkması ... kötü veya fazla yapıldığı zaman gülüşü bile bozuyor :/nasıl yani ikisi bambaska bölgeler cok sasırdım..
vallahi 2 kez yaptırmıs biri olarak söylüyorum (1 yıl aralıklarla) asla böyle bir sorun yasamadım sadece burdan okudugum kadarıyla fazla yapıldıgında cigneme sorunu vesaire yapabiliyormus ben geceleri deli gibi diş sıkan biriyim ve bende maskulen bi görüntü yaratıyordu arkadaslar bi yerinizi yaptırırken baska yerlerinizi bozdurmayın aynısı gözaltı ısık dolgusunda basıma geldi kesinlikle kendinizi isinin ehli insanların eline bırakın instagramdaki reklamlara da kanmayın gercek iyi doktorlar reklama ihtiyac duymazŞimdi şöyle, cene kasları cıkık ve güclü olunca haliyle yüz derisidinde toprlama germe islevi görüyo, kücülünce orda fazlalık sarkmaya başlıyo. İlk bende anlamamıştım ama Masetter botoks yapanların ortak problemi olmuş yüz sarkması ... kötü veya fazla yapıldığı zaman gülüşü bile bozuyor :/
Cok iyi birine gittim aslında ama hatta 3.seansı farklı bir cerraha yaptırdım değişiklik olacak mı diye ama Diş sıkmam geçmedi ...vallahi 2 kez yaptırmıs biri olarak söylüyorum (1 yıl aralıklarla) asla böyle bir sorun yasamadım sadece burdan okudugum kadarıyla fazla yapıldıgında cigneme sorunu vesaire yapabiliyormus ben geceleri deli gibi diş sıkan biriyim ve bende maskulen bi görüntü yaratıyordu arkadaslar bi yerinizi yaptırırken baska yerlerinizi bozdurmayın aynısı gözaltı ısık dolgusunda basıma geldi kesinlikle kendinizi isinin ehli insanların eline bırakın instagramdaki reklamlara da kanmayın gercek iyi doktorlar reklama ihtiyac duymaz
cok üzüldüm gercekten before after var mı acaba? ben de atabilirim instagram kullanıyor musunuzCok iyi birine gittim aslında ama hatta 3.seansı farklı bir cerraha yaptırdım değişiklik olacak mı diye ama Diş sıkmam geçmedi ...
Cok güzel Jawline’m vardı doğuştan onu bile sağlık icin bozmayı göze aldım. Kemikli yüzüm tombikleşti kaslar gidince ama sıkmaya devam malesefSiz nerde yaptırdınız?
Evet çok sarkmiştı. Resmen bes yaş yaşlı görünüyordum. Cok pisman olmustum. 11 ay oldu yapalı. Etkisi gecti baya toparladı. Pskolojimde düzeldi. Hic tavsiye etmiyorum. Kedinlikle hayırBu 1 yil icinde yüzünüz ve boynunuzda fazlalasan kırışıklık veya sarkıklık farkettiniz mi?
benim nazolabial ve cene hattımda sarkıklıklar oldu, cene kasları kücülünce deri bıraktı kendini haliyle. Ben Botoksa bağlıyorum ya da emin değilim.
Diş sıkmanıza faydası oldu mu botoksun?
Merhaba sanırım sizin yanlış kasa denk gelmiş, dişlerinizi sıktırıp işaretleme yaptı mı öncesindeYaptırdıktan 4 ay sonraki foto bu. O zaman bile gülemiyor muşum
Aynı sorunu bende yaşadım ilk olduğu için sanırım dozu da fazla tuttu doktor ve nazobial çizgide belirginleşme ve yanaklarımda içe çökme oluştu ilk 2 ay kabus gibiydi sonra yanak dolgusu yaptırdım toparladı ama bu sefer de botoksun etkisi geçince dolgu gözüme battı.neyse ki sonraları daha az dozda botoks yaptırarak istediğim görüntüye ulaştım 3 tekrardan sonra şu an 1 yıldır yaptırmıyorum ve eskiye dönüş olmadı çok hafif bi belirginlik varEvet çok sarkmiştı. Resmen bes yaş yaşlı görünüyordum. Cok pisman olmustum. 11 ay oldu yapalı. Etkisi gecti baya toparladı. Pskolojimde düzeldi. Hic tavsiye etmiyorum. Kedinlikle hayır
Ciddimisin ozaman Botox gidiyor mi ?canım hekim değilim ama 1 sene içinde eskisine yakın hâl alır botoksu vücudundan daha kısa sürede atmak istiyorsan bol bol spor ve terlemeni öneririm
Canim cok buyuk gecmis olsun aynisini bende yasiyorum .... 4 ken guluyorumBen kayseri de saffet örs diye bir plastik cerraha masseter botox yaptırmıştım. Aylarca gülemedim çok kötüydü. Erkekler bile yüzüne noldu diye sorduo zamanki fotograflara bakıyorumda gerçekten mahvetmiş suratımı. Gülmüyorken bile bi gerginlik bi saçmalık var. Gülmek istesem zaten gülemiyordum dişçiye diş gösterir gibi bi surat oluyordu. Geri aradım ilgilenmedi bile. Zaten yaptığı dudak dolguları da 4 ay kalıyor. Artık başka bir plastik cerraha gidiyorum. Massaterebotoxu da yazılı güvence verseler bile yaptırmam asla. O yaşadıklarım çok berbattı.
Tsk ederim canim, Sana da arkadasina da cok buyuk gecmis olsunCanım çok üzüldüm durumuna çok geçmiş olsun botoksun kalıcı bir etkisi yok merak etme 4.aydan itibaren eskiye dönmeye başlarsın ama gülememek bence bahsedilmeyen ama çok görülen bi yan etki arkadaşımda da aynı sorun oldu üst dudağı hareketsizleşti sanki.sana dozu muhtemelen çok fazla verdi normalde çiğneme problemi yaratmaması gerekir.benim de yazdığım gibi ilk doktor dozu fazla tuttuğunda nazolobialler çok belirginleşip yanaklarım içeri girmişti resmen 10 yaş yaşlı görünüyordum sonra dayanamadım dolgu yaptırdım