- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi KivircikBirUye
ya zaten inanilmaz moralim bozuktu ustune bu konuyu gordum tiksindim.Ben en son sağlık çalışanları korona kapsa bile 10. gün işe dönmek zorunda diye duydum. Sağlık çalışanı yaşına, risk grubuna bakmaksızın istifa edemiyor, ücretsiz izin alamıyor, emekli olamıyor... Bu başka bir ülkede var mıdır ya, hangi vicdana sığar 70 yaşında kronik hastalığı olan birini zorla çalıştırmak ölümle burun buruna bırakmak? Halk da doktor düşmanlığı yüzünden bu uygulamaları sonuna kadar destekliyor. Cidden çok üzücü ve insan haklarına da aykırı bir durum...
65 yasinda annem normalde calismazken aciliyetten goreve cagirildi ki bu kadin cerrah, yani su donemde cok fazla hasta bakan biri de degil ki isi komple birakmisti da pandemi oncesi. enfekte olmus yogun bakimda. ben dunyanin bir ucundayim.
babam yine pandeminin basinda goreve cagirildi epilepsi gecmisi olanlarin covid durumunu arastirmak icin, o da ayni sekilde enfekte oldu yogun bakimda kaldi bir hafta. 70 yasinda adam. anlamiyorum cok mu zor ya artik insanlar tukendi turkiyede doktorlar bitti yani. yanlis da anlasilmasin ama bu bahsettigim iki kisi de prof ve enfeksiyon uzmani falan degiller. kendilerini dusunmeden artik her seyi yapiyorlar bu mu hak ettikleri yani?
vallahi sinirlerim asiri bozuk ya gozlerim doluyor bu cahilligi bu bosvermisligi gorunce. yazik diyorum cok yazik.