MASKE CEZASI İPTAL EDİLİR Mİ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
... O zaman baska carem kalmadi kusura bakmayin param yok odeyemem bu borcu. Ibanimi yazdim. Sokakta dilenmeye baslamadan once burda basliyim dilenmeye. Bu surecte is yerleri eleman almiyor. Is bulmam zor en azindan odememe yardimci olun. Annemle yardimla bulunanlara Kur-an okuyacagiz. Dua edecegiz. Uzgunum.
Bence maske hikaye. Eski konunuza baktım orda da anneniz sevgilinizden para istemenizi söylemiş. Burda da belki düşürür milletten para koparırım derdine düşmüşsünüz

Son düzenleyen: Moderatör:
.... O zaman baska carem kalmadi kusura bakmayin param yok odeyemem bu borcu. Ibanimi yazdim. Sokakta dilenmeye baslamadan once burda basliyim dilenmeye. Bu surecte is yerleri eleman almiyor. Is bulmam zor en azindan odememe yardimci olun. Annemle yardimla bulunanlara Kur-an okuyacagiz. Dua edecegiz. Uzgunum.
Önce "siz evde yatarken ben ise gittim" acındırması şimdi de iban atıp yardım ederseniz dua ederiz, Kur'an okuruz duygu geçişleri. Süper ilerliyorsunuz. 👏🏻

biraz gururlu ol. cok az. annen de sen de milletten para koparma plani yapacaginiza defolun gidin calisin. evlere temizlige git yine de MILLETIN CANINI TEHLIKEYE ATTIGIN ICIN KESILEN CEZAYI ode. dilenmeden.

en fazla bu kadar kibar olabiliyorum bu konuda artik.

... O zaman baska carem kalmadi kusura bakmayin param yok odeyemem bu borcu. Ibanimi yazdim. Sokakta dilenmeye baslamadan once burda basliyim dilenmeye. Bu surecte is yerleri eleman almiyor. Is bulmam zor en azindan odememe yardimci olun. Annemle yardimla bulunanlara Kur-an okuyacagiz. Dua edecegiz. Uzgunum.

İyi fikir
Bende geçen radar cezası yemişim.
Aslında bana göre hızlı bile sayılmazdım.
Memura durumu açıkladımda, acelem vardı bidaha olmaz gibi gibi
Ama yemedi tabii, kesti cezayı
Sizinki kadar yüksek de değil, herkes bi el atsa el birliği ile ödesek vallah ne makbule geçer, bende dua ederim ödeyenlere

Herkese merhaba,

3 ay once calistigim is yerine polisler birden baskin yapti sanirim bir musterinin sikayeti sonucunda. Polisler geldiginde yuzumde maske yoktu. Ofis icinde calisiyorum ve musterilere uzagim bulastirma gibi bi imkanim yok. Maskem cantamdaydi ve polisler geldiginde takmistim. Fakat yinede polisler hic bir sekilde yapici davranmayarak sert bir dille bize ceza kesti. Bu cezayi is yerine kesmesi gerekmiyor mu? Sonucta is yeri benim maske ihtiyacimi karsilamadi. Ben kendi cantamdan buldugum bi maskeyi taktim ki surekli maske takan bi insanim. Is yerinde calisirken nasil takabilirim maske? Surekli konusma halinde oldugum bi is ustelik. Insanlarla nasil maskeyle iletisim kurabilirim? Öncesinde bi uyarma yok, ihtar yok. Direkt bu ceza nasil kesilebiliyor. Ödeyebilicek durumda da değilim. İs yerinden ayrildim ve annemle babam ayrilma asamasinda, annemde calısmiyor ve maddi sıkıntı cekiyoruz zaten. Şu surecte bu cezanin gelmesi ekstra olarak bizi psikolojik olarakta etkiledi. O kadar dikkat ediyordum maske takmaya is yerinde calisir haldeyken maske takmadigimi gorduler bi kere onda da yapistirdilar cezayi. Ben su an calismiyorum ek gelirim yok. is ariyorum. Bu parayi nasil odicem 900 tl az bi parada degil. Devletten pandemi suresince 1000 tl yardim istedim. Isten atilmistim ve zor durumdaydim ama yardim basvurumu reddettiler. Fakat cezaya sira gelince konusmamiza bile izin verilmeden kendimizi savunmamiza bile izin verilmeden ceza kesiliyor. Adalet nerede? Bu cezanin iptali icin ne yapabilirim? Yardimci olur musunuz? Gercekten cok ihtiyacim var.
Terasli bir kafede sirf 20 cm icerideyim diye sigara icin ceza kestiler
Ama sizinki biraz fazla geldi girdigim hic bir ortamda maskesiz gezmem siparisleri musterilere goturdugumde ozellikle maskemi asla cikarmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back