MASKE CEZASI İPTAL EDİLİR Mİ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse para içinde yüzmüyor. Pandemi koşullarında herkes tedbirlerini alarak işine gücüne devam ediyor Umarım en kısa sürede iyi bir iş bulursunuz

+1
Benim iş arkadaşlarımın çoğu “gorona yohhhh ya bizi eve tıkmaya calişiyürrrler” diyen dangalozların maskesiz maskesiz gezmesi yüzünden enfekte oldular.

maske takmak özgürlüğe aykırı ama karantina aykırı değil. bence sizin kafanız cok karışık.

özgürlük anlayışınız muhteşem. o zaman hiz sınırlamalari da özgürlüğe aykiri. ben 150 200 basmak istiyorum gaza.

gürültü kirliliği ile ilgili düzenlemeler de özgürlüğe aykırı. son ses müzik dinleyeceğim.

Özgürlüğünüz başkasının özgürlüğunun başladığı yerde biter, duydunuz mu hiç. başkalarına virus bulaştırma özgürlüğünüz yok. takin maskenizi.

Evet maskemi takiyordum surekli. Hala bunun arkasindayim. Ama ozgurluge aykiri bi olay. Bunu soylemem de ne var. Fikrimizide mi soylemeyelim. Sacmaladiniz suanda.
maskenizi sürekli takıyorsunuz ama iş yerinde nasıl sürekli takabilirim diyerek takmadığınızı söyleyip kendinizle çelişiyorsunuz.
maske ihtiyacını devlet karşılamalıydı ama karşılamıyor, nasıl ki iş dışında takıyorsanız iş yerinde de insanlarla beraber olduğunuz için
takmak zorundasınız. cezasını biliyorsunuz, durumunuz yok cezaya kıyasla 50 lira verip koca bir kutu alıp iş yerinde bırakabilirdiniz bu kadar
hesap kitap yapmak zorunda olan insan bunu düşünürdü.

Yine haklı değilsiniz yine olmadı

Ben en son sağlık çalışanları korona kapsa bile 10. gün işe dönmek zorunda diye duydum. Sağlık çalışanı yaşına, risk grubuna bakmaksızın istifa edemiyor, ücretsiz izin alamıyor, emekli olamıyor... Bu başka bir ülkede var mıdır ya, hangi vicdana sığar 70 yaşında kronik hastalığı olan birini zorla çalıştırmak ölümle burun buruna bırakmak? Halk da doktor düşmanlığı yüzünden bu uygulamaları sonuna kadar destekliyor. Cidden çok üzücü ve insan haklarına da aykırı bir durum...

Eşim sağlık çalışanı. 24 saatlik nöbet boyunca maskeyle geziyorlar. Insanlar suratlarında maskeyle kalp masaji dahi yapıyor. Siz maskeyle nasıl çalışabilirim iletişim kurabilirim diyorsunuz.

takmayanlara ceza uygulanacağı önceden bildirilmişti. Siz de keşke ceza riskini almasaydınız. Hadi aldınız kendinizi haklı görmeseydiniz. Ben de bazen açık havada çıkarıyorum ama ceza yazsalar neden yazdın diyemem.

Son düzenleme:
Eşim fabrika işçisi o da takıyor. Tuzun ıslak kuru olması ile alakası yok. Kurallarla alakası var.

Dediğiniz kişilere de tabiki ceza uygulanıyor.

... O zaman baska carem kalmadi kusura bakmayin param yok odeyemem bu borcu. Ibanimi yazdim. Sokakta dilenmeye baslamadan once burda basliyim dilenmeye. Bu surecte is yerleri eleman almiyor. Is bulmam zor en azindan odememe yardimci olun. Annemle yardimla bulunanlara Kur-an okuyacagiz. Dua edecegiz. Uzgunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasadiginiz maddi sikintinin icine bir de bunun dahil olmasi cok kotu olmus. Bu konuda üzüldum acikcasi cunku para gokten yağmiyor ..

Öte yandan maskeyle takmakla alakali cezayi is yerine kesilmesi olayindan tutun konusuyorum o yuzden takamadim bahanesine kadar haksızsinız. Baya baya haksizsiniz. İşin biraz icinde olduğum için söylüyorum cezanin geri dönüşü yok. Maske zorunlu.

Oooooooooooo sizin konuyu açma sebebiniz çok başkaymış yaaaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç uyarmadan direk ceza mı kestiler. Hanımefendi TV izliyorsaniz aylardır bas bas bağırıyor yetkililer . Maske takmak zorunluluk. Eviniz dışında nerde olursa olsun. Maske mesafe. O zaman bütün ceza alanlar acitasyon yapsın. Benim astım hastası beş yaşındaki oğlum bile aylardır dışarda bı an olsun maskesini çıkarmadı. Beş yasinda ama anlattık anladı bizi. Sizde anlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…