Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj sayım yetmediği için resim koyamıyorum bende böyle koyarım artık napim :)
ttp://img843.imageshack.us/img843/7898/aaadd.jpg
ttp://img121.imageshack.us/img121/1121/ddfffz.jpg
Bende ne zamandır arıyodum böyle sık sık değilde iri iri bihterinki gibi kırık maşa deniyomuşş düzleştiriciyle yaptılar maşa kadar kalıcı olmasada güzel oldu ben çok sevdim.opuyorumnanaktan
Zaten denemeydi söz için bi önlerini hoşuma gitmedi onlarıda düz yaptırıcam bir dahakine.
canım kullandgm braunun bu modeli ama hem düzleştirici hem maşa
slm kızlar bende babyliss 2325 seramik 25mm almayı düşünüoyrm nasıldır sizce?ve kolay ısınıyor mu saçlarını onun la yapmıs olanlar varsa resm ekleyebilirmi :)yerimseniben
benm saclarım uzun ve kalın sayılır..bi de ben doğal duran saçlar seviorum öle düğün saçı gibi olmamalı :))cook teşekkr edermm bu arada :))2325 alma 2362ce al :)ilk sayfada günelin saçları 25mm orda görebilirsn nsl olduunu..kolay ısınıyor 30sn kdr .. birde saçının yapısıda önmli kalın gür uzun saçların varsa 25mm al ince telli kısa saçların varsa 19mm al..şahsen saçlarım ince telli omzumda olduu içn bana 19luk iyi oluyor 25lik hemen bozulmuştu denediğimde ..
benm saclarım uzun ve kalın sayılır..bi de ben doğal duran saçlar seviorum öle düğün saçı gibi olmamalı :))cook teşekkr edermm bu arada :))
evet şimdi o ürüne baktım daha güzel geldi..profosynelmiş hemdeısı ayarlı :))ama biraz ppahalı ucuza bulabileceğim bi yer bilio musunuzz?o zaman 25 mmlik maşa almalısın :) dediğim gibi alcaksan pro200 2362ce al çnlü lcd ısı ayarı var :)
evet şimdi o ürüne baktım daha güzel geldi..profosynelmiş hemdeısı ayarlı :))ama biraz ppahalı ucuza bulabileceğim bi yer bilio musunuzz?
Nikahımda bizzat ben yaptım saçlarımı