• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

Mesaj sayım yetmediği için resim koyamıyorum bende böyle koyarım artık napim :)

ttp://img843.imageshack.us/img843/7898/aaadd.jpg
ttp://img121.imageshack.us/img121/1121/ddfffz.jpg

Bende ne zamandır arıyodum böyle sık sık değilde iri iri bihterinki gibi kırık maşa deniyomuşş düzleştiriciyle yaptılar maşa kadar kalıcı olmasada güzel oldu ben çok sevdim.opuyorumnanaktan
Zaten denemeydi söz için bi önlerini hoşuma gitmedi onlarıda düz yaptırıcam bir dahakine.

düzelştiriciyle mi yaptın güzel olmuş ellerine sağlık

bu benim geçen yaz röfle uğruna yanan saçlarımdan kalan tek foto maşa yapmıştım yoksa bi şeye benzemiyordu

Eklentiler

• $DSC01682.jpg
    $DSC01682.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC01677.jpg
    $DSC01677.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 64
selam , bende maşa almayı düşünüyorum şu an araştırıyorum.

Bu bukleleri yapmak çok vakit

alıyor mu ? Saçlarım gür ve asla fön tutmaz tipde..

Bir de bu Remington un 19 mm. lik olanının birkaç tane farklı modeli var ,

kullananlar acaba hangisini kullanıyor kodu ne? Yardımcı olursanız sevinirim.

valla ksılar bende hem maşa hem düzleştirici var...
maşaylaa yarım saatte yapıyorum saçlarımı..düzleştirmeyle 10 dk yapıyorummm..
onun için maşayla ugraşmıyorumm bide maşa ile sanki kuaförden çıkmış düğüne gider gibi oluyorummm onun için maşayla yapcagım zaman bi gün öncesinden yapmam gerekiyorki insin dalgaları diye..düzleştrimeyle olan daha dogal ve güzel duruyor hem yapmasıda daha kolay:)

selam kızlaaar buda benim 19mmlik maşayla yaptığım saçlarım

not: dove ısıdan koruyucu sprey sıktım kullanmadan önce. kesinlikle daha kalıcı oluyor bukleler yerimseniben

$aaa.jpg $ii,.jpg $jkj.jpg

bence kesinlikle babyliss 25 mm super otesi hemde cok dogal tek geciyorumm:):)en yakin zamanda foto ekleyecemm:D

bende babyliss buhar haznelı duzlestırıcısı vr hem dalga yapabılıorum hemde duzlestırıorum eger sdc masa dusunen arkdaslar vrsa kesınlıkle babyliss seramik 19 veya 25mm tercıh edın,çelik masalar saca zarr verıor aklınızda bulunsun:)

ya arkadaşlar ne kadar guzel yapmısnız öle saçlarınızı ımrendım valla hepınızınkı ayrı ayrı çok guzel aynı zamandada böle saçlar yaptıgınıza göre çok becerıklısınız maş.valla..
benım saçlarımda aslında dalgalı ama ınce tellı maşa yapmak için nerdeyse 2 saatımı verıyormkaydirigubbakcemile3 ama bu kadar guzel durmuyor ınce tellı olduugndan hemen düşüyor,ayrıca maşa yaparken kulagım boynum ve ellerım yanıyor.arkaları yaparken zorlanıyorum nasıl yapıyosunuz okadar duzgun yanamı alıp sarıyorsunuz bıraz acıklarmsınız..
benım maşamda babyliss 25 mm

bende babyliss pro200 19mm lik maşa kullanıyorum saçlarımı ortadan ikiye ayırıyorum üstlerine toka takıorum önce altlardan başlıyorum snra alcaım tutamı çıkarıorum tokadan öyle öyle sarıyorum içe doğru bazen tutamları kalın alıyorum bazende saçlarımı düzleştiriyorum aralarına maşa yapıyorum şık duruo resm koyarım bi ara bakarsnz :)

slm kızlar bende babyliss 2325 seramik 25mm almayı düşünüoyrm nasıldır sizce?ve kolay ısınıyor mu saçlarını onun la yapmıs olanlar varsa resm ekleyebilirmi :)yerimseniben

slm kızlar bende babyliss 2325 seramik 25mm almayı düşünüoyrm nasıldır sizce?ve kolay ısınıyor mu saçlarını onun la yapmıs olanlar varsa resm ekleyebilirmi :)yerimseniben

2325 alma 2362ce al :)ilk sayfada günelin saçları 25mm orda görebilirsn nsl olduunu..kolay ısınıyor 30sn kdr .. birde saçının yapısıda önmli kalın gür uzun saçların varsa 25mm al ince telli kısa saçların varsa 19mm al..şahsen saçlarım ince telli omzumda olduu içn bana 19luk iyi oluyor 25lik hemen bozulmuştu denediğimde ..

2325 alma 2362ce al :)ilk sayfada günelin saçları 25mm orda görebilirsn nsl olduunu..kolay ısınıyor 30sn kdr .. birde saçının yapısıda önmli kalın gür uzun saçların varsa 25mm al ince telli kısa saçların varsa 19mm al..şahsen saçlarım ince telli omzumda olduu içn bana 19luk iyi oluyor 25lik hemen bozulmuştu denediğimde ..
benm saclarım uzun ve kalın sayılır..bi de ben doğal duran saçlar seviorum öle düğün saçı gibi olmamalı :))cook teşekkr edermm bu arada :))

Son düzenleme:
benm saclarım uzun ve kalın sayılır..bi de ben doğal duran saçlar seviorum öle düğün saçı gibi olmamalı :))cook teşekkr edermm bu arada :))

o zaman 25 mmlik maşa almalısın :) dediğim gibi alcaksan pro200 2362ce al çnlü lcd ısı ayarı var :)

evet şimdi o ürüne baktım daha güzel geldi..profosynelmiş hemdeısı ayarlı :))ama biraz ppahalı ucuza bulabileceğim bi yer bilio musunuzz?

şuan piyadada 75 tlye satılıo ben 85e almştım..istersen internetten sipariş verebilirsn.hepsiburada.com yada farklı güvenilir sitelerden

Back