Bu da benden kizlarbayanssulusmile
işte tam istediğim model bukle dalga artık ismi her ne ise...
çokta yakışmış size...
ayrıca loading arkadaşıma katılıyorum nasıl yaptığınızdan biraz bahsedermisiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benden kizlarbayanssulusmile
saçların çok güzel görünüyor nasıl yaptığını anlatabilirmisin? :kedi:
işte tam istediğim model bukle dalga artık ismi her ne ise...
çokta yakışmış size...
ayrıca loading arkadaşıma katılıyorum nasıl yaptığınızdan biraz bahsedermisiniz...
Bende maşası olup yapamayanlardanım kendi kendime.Umarım yapan arkadaşlar bize yardımcı olurlar:içelim:.Ayrıca MutlulukReçetem saçların çok güzel olmuşşş
Ikinizede cok tesekkür ederim.. Buna kirik masa diyorlarmis, sacinizi buklelerin kalinligini istediginiz kadar ayiriyorsunuz,ben alttan yukariya -sagdan sola dogru yapiyorum. sacinizin ucundan tutup(uclarin kivirik olmasini istemiyorsaniz biraz yukardan baslayin) yukariya dogru sariyorsunuz fakat masayi dik tutacaksiniz önemli olan bu.
Bende kuaförümden ögrendim, eliniz alisinca daha kolay oluyor.
Ikinizede cok tesekkür ederim.. Buna kirik masa diyorlarmis, sacinizi buklelerin kalinligini istediginiz kadar ayiriyorsunuz,ben alttan yukariya -sagdan sola dogru yapiyorum. sacinizin ucundan tutup(uclarin kivirik olmasini istemiyorsaniz biraz yukardan baslayin) yukariya dogru sariyorsunuz fakat masayi dik tutacaksiniz önemli olan bu.
Bende kuaförümden ögrendim, eliniz alisinca daha kolay oluyor.
Nikahımda bizzat ben yaptım saçlarımı
wow çok güzel olmuş ellerine sağlık hemşerimolumunekankayizsmile saç rengin de ayrıca çok güzel
bende bi kaç gün önce netten bulduğum fotograflarla kuaföre gittim böyleböyle kalın doğal duran maşa istiyorum dedim..o da bana bu maşa değil kırık fön dedi...ben inatla maşa olsun dedim ama kadın oturttu koltuğa. saçımın bi kısmına yaptı tek olunca pek bişeye benzetemedim kadın kendinden emin bi şekilde sen bana bırak böyle durduğuna bakma dedi
başladı yapmayakaydirigubbakcemile
farklı bi fön fırçası var delikli bişey ona fön çeker gibi parça parça alıp sarıyo ilk baş düzleştiriyo sonra sarıp fön makinasını uçlarına doğru tutuyo ve fırçayı aşağı doğru çekiyo..ben uçlarından bi kısmının düz kalmasını istedim öyle çok güzel duruyo..yani maşa gibi kullanıyo bi nevi fırçayı..hepsi bitince saçı öne attırıp dağıttı kafayı bi kaldırdım aynaya baktım o da ne başka bi hatun olmuşum yatana kadar aynaya bakıp bakıp durdum:dance:
çok doğal ve çok güzel oldu..maşadan da çok daha ucuz maşa için 20-25 tl istiyolar kırık fön 10 tl:teytey:
deneyin derim :1rolleyes:
Teşekkür ederim hemşo Kırık fönü bende duydum..Muhakkak deniycem..Çok hoş durduğunu bir kaç arkadaşım daha söyledi.Fotoğraf varsa koyarmısın??
Kendine bir maşa alıp evde de yapabilirsin saçlarını..Ben remingtonun maşasını kullanıyorum..Çok memnunum
arkadaşlar sizce bu saç maşaylamı yapılmış bi fikri olan varmı ve rengide çok hoş bayılıyorum bu kızın saçlarına yaa renginide bilen varsa söyleyebilirmi :uhm: