• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

TDK_3811_930.jpg

bu saç maşasını tavsiye eden varmı kızlar

Son düzenleme:
çokmasum ben tavsiye edebilirim remingtonu cnm çok güzel ama saçları çok uzunsa ve kolay şekil alıyorsa 25 lik al derim..

Son düzenleme:
ayşegül teşekkür ederim adaşız bu arada saçım uzun değil omuzlarımda şu anda canım ama kolay şekil alıyor saçlarım 25 lik mi uygundur

teşşekür ederim kızlar fiyat araştırması yapıyorum şimdi nerde ucuz diye alıcam en yakın zamanda kuförelere para vermekten bıktım artık

kızlar lütfen yardım...Beynim döndü kimi 19mm. kimi 25 mm demiş bir türlü karar veremedim.Benim saçım göğüs hizamda yani çok uzun değil tabi kısa bir saçta değil..Ama gür kalın telli ve dalgalı zor bir saç..Şimdi lütfen söylermisiniz 19mm mi yoksa 25 mm mi??Hımmm bu arada istediğim doğal dalgalar...

bnde karar veremdim en sonunda bi 19mm birde 25 mm aldım valla duruma göre farklı farklı kullanıyorum:1::92:

arkadaşlar sizce bu saç maşaylamı yapılmış bi fikri olan varmı ve rengide çok hoş bayılıyorum bu kızın saçlarına yaa renginide bilen varsa söyleyebilirmi :uhm:

bu kızın saçı kendi saçı. ve tam benim saçım gibi yazın saçım aynıydı kim görse buna benzetiyordu :1: kaç senedir saçımı hep kısa kullandım şimdi uzatmaya karar verdim. bu saç tam kıvırcık değil bukleli bir kıvırcık seviyorum saçımı ama sürekli jöle sürmek istemiyorum fönü sırf saçlarım jölesiz bir kaç gün dursun hava alsın diye yapıyorum. maşa almak istiyorum o yüzden duştan sonra saçımı kurutup maşa yapsam acaba düzgün dururmu yoksa maşa tutmaz mı malum kıvırcık olduğu için bozulur gibi geliyor . sprey de almam lazım sanırım :26: birde saçım kıvırcık olduğunda zaten daha zahmetli olacak almışken işe yarar bişey istiyorum en iyi hangisidir şu maşalardan vallaha 15e de var 200e de var yani

kızlar resmi nasıl ekliyciiim bana söyleyin nolur hemen ekliyim size çok begeniliyo maşalı sacım..

Back