• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

benim saçlarım da ince telli, düz ve az. kolay kolay tutmaz. ama philips 4658 ile kuaförde yapmışlardı 3 gün kullandım ki bu mucize :))) tabiki saldı kendini ama daha da doğal durdu. şimdi ben de aldım. tavsiye ederim.

maşalı saçlarımızın resmini paylaşalım herkeze fikir olsun. Ben maşa almayı düşünüyorum ama çok lüle lüle olsun istemiorum maşa kullanlar resimlerini paylaşırsa çok memnun olurum

güzelim kuaförde dalgalı fön deyin aynı böyle yapıyorlar bende yapamıyordum geçenlerde postiş aaldım o böyle dalgalıydı kuaförüm saçıma takacaktı saçımıda boyatmıştım kuruttu ve normal boyuttaki fön tarağı ile fön çekti çok beğendim aynı resimlerdeki gibi olmuştu :10:

$13042011663.jpg
Bu da benim babyliss 2325E saç maşası ile yaptığım saçlarım. Maşa yaptıktan bir gün sonra çektiğim bir fotoğraf

Son düzenleme:
canım çok havalı ve hoş duruyor:))

teşekkürler yorumunuz için. Çok ince bukleler olmasın diye 25mlik olandan aldım böyle dalgalı olması için iyi ki almışım diyorum. İlk başlarda gerçi çok kötü oluyordu bir türlü beceremiyordum artık yapabiliyorum bir şeyler maşayla.:9:

İlk resimde Atiye'nin saçı hoş duruyor; ama maşa değil ki o yani maşayla yapılmışsa bile iki kıstırıvermişler çünkü saçlarımı jöleleyip kuruması için kendi haline bıraktığımda öyle oluyor gayet özensizce yapılabilen bir şey yani.

..................................................:)

Eklentiler

• $ty.JPG
    $ty.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 152
  • $19082010039.jpg
    $19082010039.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 149
  • $p9d1l.gif
    $p9d1l.gif
    1,5 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
........................................................

Son düzenleme:
Benim de saçlarım çok ince telli, belime yakınlaştı biraz. Ama gelin görün ki bir türlü bukle olmuyor. :50: Hemen salıveriyor. Kuaföre gidip su dalgası yaptır dediler fakat o da saça sürülen ilaçtan dolayı çok fazla yıpranıyormuş. Aynı perma gibi.. Bazen banyodan sonrası saçımı kuruttuktan sonra kurutma makinasının sıcağı saçımdayken saçlarımı tutam tutam ayırıp ters yöne kıvırıp, minik topuzlar halinde tutturuyorum kafama :8: Sonra biraz fön ısısıyla bekliyorum. :61: Açtığımda dehşet buklelerim oluyor ama ömrü uzun olmuyor vesselam :1: Kızlar bir de önerim olacak ben bulunca hemen almayı koydum kafama. Eskiden philips beauty saç şekillendirme seti vardı. Tedavülden kalkar gibi yokettiler onu. Bulamıyorum bir tek internet alışveriş sitelerinde görmüştüm. Diyeceğim; onun içindeki üzerinde tel döngü olan maşa kadar güzel bukle yapan görmedim. Zamanında arkadaşımınkinden denedim. Almadığım için kafama vuruyorum şimdi. Linke bakın bulursanız siz de alın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bir tek düzleştiricisi işe yaramaz, bilginize :34: http://images.gittigidiyor.com/3168/PHILIPS-SAC-SEKILLENDIRICI-SET__31685612_0.jpg Ayrıca saçınızın dolgun olması için diplerine krepe yapın. Hak vereceksiniz, sevgiler.

Ikinizede cok tesekkür ederim.. Buna kirik masa diyorlarmis, sacinizi buklelerin kalinligini istediginiz kadar ayiriyorsunuz,ben alttan yukariya -sagdan sola dogru yapiyorum. sacinizin ucundan tutup(uclarin kivirik olmasini istemiyorsaniz biraz yukardan baslayin) yukariya dogru sariyorsunuz fakat masayi dik tutacaksiniz önemli olan bu.

Bende kuaförümden ögrendim, eliniz alisinca daha kolay oluyor.

Cok tsk ederim canimopuyorumnanaktan

Saçın ucundan nasıl başlıosunuz eliniz yanmıyomu yaaa:)
ben dipten sarıyorum bazen dik tutatrım maşayı bazende yan.Dik tuttuğumda kapalı bukeler oluyo pek beğenmiyorum ,ben kalın dalgalı fön gbi istiyorum ama onu da tam beceremiyorum:(

Benim de saçlarım çok ince telli, belime yakınlaştı biraz. Ama gelin görün ki bir türlü bukle olmuyor. :50: Hemen salıveriyor. Kuaföre gidip su dalgası yaptır dediler fakat o da saça sürülen ilaçtan dolayı çok fazla yıpranıyormuş. Aynı perma gibi.. Bazen banyodan sonrası saçımı kuruttuktan sonra kurutma makinasının sıcağı saçımdayken saçlarımı tutam tutam ayırıp ters yöne kıvırıp, minik topuzlar halinde tutturuyorum kafama :8: Sonra biraz fön ısısıyla bekliyorum. :61: Açtığımda dehşet buklelerim oluyor ama ömrü uzun olmuyor vesselam :1: Kızlar bir de önerim olacak ben bulunca hemen almayı koydum kafama. Eskiden philips beauty saç şekillendirme seti vardı. Tedavülden kalkar gibi yokettiler onu. Bulamıyorum bir tek internet alışveriş sitelerinde görmüştüm. Diyeceğim; onun içindeki üzerinde tel döngü olan maşa kadar güzel bukle yapan görmedim. Zamanında arkadaşımınkinden denedim. Almadığım için kafama vuruyorum şimdi. Linke bakın bulursanız siz de alın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bir tek düzleştiricisi işe yaramaz, bilginize :34: http://images.gittigidiyor.com/3168/PHILIPS-SAC-SEKILLENDIRICI-SET__31685612_0.jpg Ayrıca saçınızın dolgun olması için diplerine krepe yapın. Hak vereceksiniz, sevgiler.

Canım o dediğin set bende var fi tarihinde almıştım hatta ama inan bana çok kötü. Ürüne çok işlevsellik getirdiklerinde her işlevi vasat düzeyde yapar. Yani ne maşası normal maşadan iyidir, ne de düzleştiricisi tek düzleştiricilerden iyidir. Düzleştiricisi çok kötü özellikle. Kaldı ki mini boy onlar; baya uğraştırıyor insanı hiç ısınmıyor seramik değil zaten iki dakika sonra iniyor saç dolayısıyla. Ben sadece tost için kullanıyorum onu. Hiç tavsiye etmem aradığına değmez çok eski bir ürün.

Back