işte bu da benm kızlarrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bu da benm kızlarrrrr
yok tatlım philips'in seramik 19 mm lik maşası :)çok sağolçok güzel olmuş kalın maşamı kullandın? :)
selam kızlaaar buda benim 19mmlik maşayla yaptığım saçlarım
not: dove ısıdan koruyucu sprey sıktım kullanmadan önce. kesinlikle daha kalıcı oluyor bukleler yerimseniben
Eki Görüntüle 53598 Eki Görüntüle 53599 Eki Görüntüle 53600
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bunlar da beniiim.[/QUsaclarin cok güzel parlak ve canli özel bir sey kullaniyormusun
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bunlar da beniiim.[/QUsaclarin cok güzel parlak ve canli özel bir sey kullaniyormusun
~~
Elidorun parlaklık veren serumunu kullanıyorum.Mor bir şişede.
Kırıklar için de avonun kuru saç ucu için losyonu var onu kullanıyorum..
Bioblas şampuan kullanıyorum.
Bunlar cnm
maşalı saçlarımızın resmini paylaşalım herkeze fikir olsun. Ben maşa almayı düşünüyorum ama çok lüle lüle olsun istemiorum maşa kullanlar resimlerini paylaşırsa çok memnun olurum
Eki Görüntüle 178750
Bu da benim babyliss 2325E saç maşası ile yaptığım saçlarım. Maşa yaptıktan bir gün sonra çektiğim bir fotoğraf
canım çok havalı ve hoş duruyor:))
Ikinizede cok tesekkür ederim.. Buna kirik masa diyorlarmis, sacinizi buklelerin kalinligini istediginiz kadar ayiriyorsunuz,ben alttan yukariya -sagdan sola dogru yapiyorum. sacinizin ucundan tutup(uclarin kivirik olmasini istemiyorsaniz biraz yukardan baslayin) yukariya dogru sariyorsunuz fakat masayi dik tutacaksiniz önemli olan bu.
Bende kuaförümden ögrendim, eliniz alisinca daha kolay oluyor.
Cok tsk ederim canimopuyorumnanaktan
Bu da benden olsun
Benim de saçlarım çok ince telli, belime yakınlaştı biraz. Ama gelin görün ki bir türlü bukle olmuyor. Hemen salıveriyor. Kuaföre gidip su dalgası yaptır dediler fakat o da saça sürülen ilaçtan dolayı çok fazla yıpranıyormuş. Aynı perma gibi.. Bazen banyodan sonrası saçımı kuruttuktan sonra kurutma makinasının sıcağı saçımdayken saçlarımı tutam tutam ayırıp ters yöne kıvırıp, minik topuzlar halinde tutturuyorum kafama Sonra biraz fön ısısıyla bekliyorum. Açtığımda dehşet buklelerim oluyor ama ömrü uzun olmuyor vesselam Kızlar bir de önerim olacak ben bulunca hemen almayı koydum kafama. Eskiden philips beauty saç şekillendirme seti vardı. Tedavülden kalkar gibi yokettiler onu. Bulamıyorum bir tek internet alışveriş sitelerinde görmüştüm. Diyeceğim; onun içindeki üzerinde tel döngü olan maşa kadar güzel bukle yapan görmedim. Zamanında arkadaşımınkinden denedim. Almadığım için kafama vuruyorum şimdi. Linke bakın bulursanız siz de alın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bir tek düzleştiricisi işe yaramaz, bilginize http://images.gittigidiyor.com/3168/PHILIPS-SAC-SEKILLENDIRICI-SET__31685612_0.jpg Ayrıca saçınızın dolgun olması için diplerine krepe yapın. Hak vereceksiniz, sevgiler.