- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
Amin canim:)) abi kardes sanıyorlar bizi hep dediğin gibi:)) çok teşekkür ederim.ben birbirinize çok benzettim sizi,
Allah nasip etmiş işte
ruh ikizi diyeyim...
daim olsun mutluluğunuz...
Teşekkür ederiizzsüpersinizz :)
Çok teşekkür ederim:)) o kadar içten ki yorumunuz.. Allah gonlunuzdekini versin size insallah.Çooook güzelsin, bahtın, evliliğin ve tüm hayatın güzel yüzün gibi olsun inşallah
Beni cok mutlu etti aynı zamanda kizartti yorumunuz:)) çok cok teşekkür ederim.Tü tü tü maaşallah kırk bir kere valla sizin güzelliğinize bakmaktan fotoların temasını vs. İnceleyemedim bile. Allah nazarlardan korusun ömür boyu mutluluklar dilerim gördüğüm en güzel en zarif gelinlerden birisiniz
Çok sagolun amin:))Maşallah.. Rabbim esirgesin kem gözlerden... Yakışmışsınız.. Resimler de çok şirin... Allah bozmasın...
Çok teşekkür ederim :)Maşallah tek kelime ile.mükemmel
Uhuu çok utandım kii:))) çok çok sagolunDamat 10 değil 20 yıl uğraşabilir böyle bir güzelliğe :) Maşaallah size. Allah mutluluğunuzu , daim etsin. Hayırlı ve aşk dolu koca bir ömür dilerim.
maşallah, çok yakışmışsınız. Bir ömür mutluluklar dilerim.biz de 10 yıldır beraberiz, darısı başıma
Ahah teşekkür ederizgelin güzel, damat yakışıklı. e nurtopu gibi bi bebişiniz olmasın mı :)
mutluluklar
Çok teşekkür ederim:))çok beğendim çok yakışmışsınız mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?