• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masal yeni başladı...

Maşallah Elif, gördüğüm en doğal gelin olmuşsun, çok zarif ve güzel gözüküyorsun düğün fotoğraflarında. Damat bey de yakışıklı. Mutluluğunuz sevginiz daim olsun tam yanından geçerken göz ucuyla bakıp kıskanmalık bir aile :9:

Son düzenleme:
çok farklı ve çok güzel hepsi maşallah :nazar: birlikte nice 10 yıllar görürsünüz inşallah :31: Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Aminn... çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

Maşallah Elif, gördüğüm en doğal gelin olmuşsun, çok zarif ve güzel gözüküyorsun düğün fotoğraflarında. Damat bey de yakışıklı. Mutluluğunuz sevginiz daim olsun tam yanından geçerken göz ucuyla bakıp kıskanmalık bir aile :9:

Çok teşekkür ederim yorumun beni nasıl mutlu etti:) :17::17:

forumda kıskandığım ilk hatunsun bu nasıl bir ten saç rengi güzellik .Çok güzelsin maşallah.Eşinle de çok yakışmışsınız.Allah darısını 5 yıllık birlikteliğimde bana da versin inşallah.Çok beğendim seni gelinlik bu kadar mı yakışır.

harika görünüyosunuz tebrikler

çok teşekkür edrimm:)

forumda kıskandığım ilk hatunsun bu nasıl bir ten saç rengi güzellik .Çok güzelsin maşallah.Eşinle de çok yakışmışsınız.Allah darısını 5 yıllık birlikteliğimde bana da versin inşallah.Çok beğendim seni gelinlik bu kadar mı yakışır.

aman yoruma bak ne yaptınız yahu çok utandırdınız :17::17:. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah Allah size de nasip etsin herşeyin enn güzelini:):)

O gün kullandığınız ruju hatırlıyo musunuz acaba çok beğendim paylaşırsanız sevirim :) bu arada hep mutlu olun bir yastıkta kocayın inş :)

O gün kullandığınız ruju hatırlıyo musunuz acaba çok beğendim paylaşırsanız sevirim :) bu arada hep mutlu olun bir yastıkta kocayın inş :)
Çok teşekkür ederim ama bilmiyorum tam olarak. kuaföre dudaklarıma renkli bir ruj istemediğimi söyledim. böyle ten rengi gibi bir ruj sürdü.
Çok güzel gelin olmuşsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah yaa ne kadar güzelsinizz:nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin, bayıldım :))

Çok güzelmiş resimler, sizde çok güzelsiniz :)

yüz bin kere maşallah bayıldım, birbirinize de çok yakışıyorsunuz bir ömür boyu mutluluklar :34:

çok sağolun kızlar:):) çok mutlu ettiniz güzel yorumlarınızla.

Back