- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Ne güzel bir seysin sen boyle ama ya masallah
eliffff cok guzel hatunsun maşallahh
Tamam amacına ulastiniz arkadaslar simardim. Teşekkür ederim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bir seysin sen boyle ama ya masallah
eliffff cok guzel hatunsun maşallahh
Amin:) çok teşekkür ederim arkadaşım.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın çok yakışıyorsunuz ömür boyu mutluluklar
Çok teşekkür ederim... aslında normal bir insanım üstün bir özelliğim olduğu söylenemez . İkili ilişkilerde en önemli şey aslında karşındaki insanla doğru iletişim. Açık olmak. Ve pek tabii karşındaki insanın karakteri sana olan sevgisi... bazen iki taraf da cok düzgün insanlar oluyor ancak beraber olamıyorlar bir uyumsuz luk oluyor beklentiler farklı olabiliyor vs. Yani çoğunlukla da şans aslında. :)) tekrar teşekkür ederim umarım hayat sana da güzel şeyler sunar.:)İnanılmaz güzel bir kadınsınız ve oldukça kibarsınız cevaplarınız çok hoş,mutluluğunuz hiç bitmesin inşallah :) ben size birşey sormak istiyorum.Bunun sırrı nedir? Yani artık çevremde hic sizin gibi uzun ömürlü ilişkiler görmüyorum belki yasimdan dolayı (18) ama acaba bunu nasıl basardiniz ? Bu kadar güzel ve uzun bi ilişki için mükemmel ,anlayisli bir kadın olmalısınız çok gıpta ettim size umarım bir iki tavsiye verirsiniz bana :)
Çok teşekkür ederim... aslında normal bir insanım üstün bir özelliğim olduğu söylenemez . İkili ilişkilerde en önemli şey aslında karşındaki insanla doğru iletişim. Açık olmak. Ve pek tabii karşındaki insanın karakteri sana olan sevgisi... bazen iki taraf da cok düzgün insanlar oluyor ancak beraber olamıyorlar bir uyumsuz luk oluyor beklentiler farklı olabiliyor vs. Yani çoğunlukla da şans aslında. :)) tekrar teşekkür ederim umarım hayat sana da güzel şeyler sunar.:)
Teşekkürler yazdığıniz için bence üstün biri olmasanizda çok iyi biri olduğunuz kesin,umarım ben de sizin kadar şanslı olurum tekrar teşekkürler :)Teşekkürler yazdığım için bence üstün biri olmasanizda çok iyi biri olduğunuz kesin,umarım ben de sizin kadar şanslı olurum tekrar teşekkürler :)
Teşekkür ederim arkadaşım amin... hepimiz için.Masaalah tatlim ikinizde cok guzelsiniz rabbim mutlulugunuzu daim etsin.mutluluk huzur sizin olsun
Sagolun:) çok teşekkür ederim iltifatiniz için. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.masallah ya ne güzelsiniz, ne güzel yakismissiniz
Allah nazarlardan korusun
Çok teşekkür ederiz ki:))ikinizde çok güzelsiniz maşallahhhhh
Çok sağol arkadaşım ne güzel şeyler yazmisin öyle. Çocuk yok. Seneye falan düşünüyoruz insallah. :)) 11 ekim 2013 benim düğün tarihi fotoları çok sonra yukledim:))o kadar sade guzel zarif bi gelin olmussunuz ki bayıldım tek kelimeyle.çok yakışmışsınız gercekten
Allah mutlulugunuzu daim etsin in. sizin çocuklarınızda çok guzel olur.cocuk var mı acaba merak ettim canım.
bu arada bende 8 aralık 2013 de evlendim.düğün tarihlerimiz aynı galiba :)