Bilingual çocuk yetiştiren var mı? (İngilizce)

Evet tam olarak aradığım konsept bu. Ama tek kitap için biraz pahalı geldi bana. Acaba bu tür kitapları direkt Amerikadaki arkadaşımdan mı istesem? Dolarla olacak ama daha uyguna gelir mi bilemedim. Neyse bi bestbuy a bakayım
istanbuldaysaniz yabanci okulların/Fransız yetimhanesinin falan noel kermesleri oluyor bu mevsim. orada bazen yabanci dilde ikinci el cocuk kitaplari 5-10-20 liraya satiliyor. ben gecen sene alman lisesinden iki kitap almistim 20 liraya. kitaplardan biri şu, bebekler icin oldugu için kalin kapakli cok kaliteli
20241206_145318.jpg
20241206_145356~2.jpg

tum sayfalarda böyle dokunulan seyler var. burada kiz engelchen engelchen diyor melekcik yani, sonra uçup flieg diyor- ucmak :)
tam benim seviyeme uygun diye aldim oylesine😂😂 hem destek olmak icin kermese.
asiri pahali siparisler yerine alternatif ikinci el falan bakabilirsiniz bence

istanbuldaysaniz yabanci okulların/Fransız yetimhanesinin falan noel kermesleri oluyor bu mevsim. orada bazen yabanci dilde ikinci el cocuk kitaplari 5-10-20 liraya satiliyor. ben gecen sene alman lisesinden iki kitap almistim 20 liraya. kitaplardan biri şu, bebekler icin oldugu için kalin kapakli cok kaliteli Eki Görüntüle 3515985 Eki Görüntüle 3515986
tum sayfalarda böyle dokunulan seyler var. burada kiz engelchen engelchen diyor melekcik yani, sonra uçup flieg diyor- ucmak :)
Benim seviyemede uygun bende alayım bari çok güzelmiş 😂😄

istanbuldaysaniz yabanci okulların/Fransız yetimhanesinin falan noel kermesleri oluyor bu mevsim. orada bazen yabanci dilde ikinci el cocuk kitaplari 5-10-20 liraya satiliyor. ben gecen sene alman lisesinden iki kitap almistim 20 liraya. kitaplardan biri şu, bebekler icin oldugu için kalin kapakli cok kaliteli Eki Görüntüle 3515985 Eki Görüntüle 3515986
Yaaa süpermiş keşke online da satsalar. Ama ikinci el sitelerini bir didiklemek lazım. Keşke İstanbul'da olsaydım

Türkçe öğretmeni olarak ilk önce ana dil öğrenmeli diyorum. Bir bebeğin ana dili dışında başka bir dil, bu sadece İngilizce için değil tüm diller için geçerli, öğrenmesi için kritik dönem var. Ana dil için kritik dönem 0-3 yaş arası, yabancı dil öğrenmesi için 2-6 yaş aralığı kritik dönem olarak geçer. Bence küçük çocuklar için okul öncesi İngilizce eğitimi veren yerlere verebilirsiniz çocuğunuzu. Bu klâsik kreşlerde öğretilen İngilizce asla etkili olmuyor. Şu an 2,5 yaşında oğlum hiç yabancı dile bulaşmadık. 4 yaşına girince arayışa gireceğiz biz de.

X