• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masal yeni başladı...

ben birbirinize çok benzettim sizi,
Allah nasip etmiş işte ;)
ruh ikizi diyeyim...

daim olsun mutluluğunuz... :nazar:

Tü tü tü maaşallah kırk bir kere valla sizin güzelliğinize bakmaktan fotoların temasını vs. İnceleyemedim bile. Allah nazarlardan korusun ömür boyu mutluluklar dilerim gördüğüm en güzel en zarif gelinlerden birisiniz

Tü tü tü maaşallah kırk bir kere valla sizin güzelliğinize bakmaktan fotoların temasını vs. İnceleyemedim bile. Allah nazarlardan korusun ömür boyu mutluluklar dilerim gördüğüm en güzel en zarif gelinlerden birisiniz
Beni cok mutlu etti aynı zamanda kizartti yorumunuz:)) çok cok teşekkür ederim.
Maşallah.. Rabbim esirgesin kem gözlerden... Yakışmışsınız.. Resimler de çok şirin... Allah bozmasın...
Çok sagolun amin:))

Damat 10 değil 20 yıl uğraşabilir böyle bir güzelliğe :) Maşaallah size. Allah mutluluğunuzu , daim etsin. Hayırlı ve aşk dolu koca bir ömür dilerim.

Damat 10 değil 20 yıl uğraşabilir böyle bir güzelliğe :) Maşaallah size. Allah mutluluğunuzu , daim etsin. Hayırlı ve aşk dolu koca bir ömür dilerim.
Uhuu çok utandım kii:))) çok çok sagolun
maşallah, çok yakışmışsınız. Bir ömür mutluluklar dilerim. :KK68: biz de 10 yıldır beraberiz, darısı başıma :KK48:

Amin inşallah. Tesekkurler

Back