Saka yaptım kiiiizzİşte sizin gibi düşünenler yüzünden insanlar bazen istedikleri isimleri katamıyor maalesef. Fikriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saka yaptım kiiiizzİşte sizin gibi düşünenler yüzünden insanlar bazen istedikleri isimleri katamıyor maalesef. Fikriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hayırlı geceler
Erva ne demek ? Oğlumun okulunda 3 kızdan 1 i Erva sonra mila ada zaten meşhur. Zeynep ada Asel ada .. masal güzel ama.Merhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
Erva'nın anlamı ise yiğit ve cesur kimse; susuz kalanlara su veren güzel kız, zarif, naif, çok güzel genç demektir. Anlamının bu olarak geçiyor. Bazı yerlerde deErva ne demek ? Oğlumun okulunda 3 kızdan 1 i Erva sonra mila ada zaten meşhur. Zeynep ada Asel ada .. masal güzel ama.
Anlamlari buysa güzel ama çok var ya ne bileyim" Masal" mesela söylerken bile gulumsetiyor, böyle ılık ılık oluyor içim ama Erva ,olmuyor çok özür dilerim.Erva'nın anlamı ise yiğit ve cesur kimse; susuz kalanlara su veren güzel kız, zarif, naif, çok güzel genç demektir. Anlamının bu olarak geçiyor. Bazı yerlerde de
Erva isminin anlamı güzel görünüm, hafiflik, dolgunluk anlamlarına gelmektedir. Aynı zamanda Erva, Nebimiz olan Muhammed Aleyhisselam'ın halasının kızının ve Hz. Osman'ın annesinin adıdır. Bu şekilde geçiyor ne kadar doğru bilemiyorum tabiki
Naif ve kırmadan güzel yorum yaptığınız için teşekkür ederim özür dilenecek bi durum yokAnlamlari buysa güzel ama çok var ya ne bileyim masal mesela söylerken bile gulumsetiuor böyle ılık ılık oluyor içim ama Erva olmuyor çok özür dilerim.
Hepsi adıyla yaşasın Allah razı olsun sizlerden de fikir alabilirim isim konusunda3 arkadaşımın kızı ada. 2 sının masal. Zümra var 2 adet. Duru, asya, asel. Bu ısımler okadsr cok ki şuan. Yanı belkı baska dusunursunuz adıyla yaşasın guzel kızınız ınşallah.
İnşallah en yakın zamanda bir kızınız olur istediğiniz ismi katarsanızBir oğlum var kızım da olursa adını İdil Nil koymak isterdim. Masal Ada da gayet güzel bi isim bence adıyla yaşasın
Ahu ismini seviyorumHepsi adıyla yaşasın Allah razı olsun sizlerden de fikir alabilirim isim konusunda
Ya evet kulağa hoş ve güzel naif bi isim teşekkür ederimAhu ismini seviyorum