masal yeni başladı...

Canım sen çok güzel bi gelin olmuşsun.
çok yakışmışsınız
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

evet biraz minnoş oldu sanki. Çok teşekkür ederim güldürürken düşündüren güzel yorumunuz için

Kuzu ark. İsteği yollasana bana.. (Yeniyim daha çok mobilim bu yüzden hatalariiimm....)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masallahhh mutluluklarrr :123::123::123::123::123::79::79::79:
ne kadar renkli bir yorum olmuş çok sağolun
maşallah demeden geçemedim....çok beğendim...Fahriye Evcen'e benzettim...güzel gelin...

çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Bu fotolarda benzemişim heralde 3-4 kişi dediğine göre. :)

Kızlar bunlar da bizim düğün fotoğraflarımızdan bir kaçı. 10 yıllık birlikteliğimizin sonucu 11 ekimde evlendik. Darısı tüm isteyenlerin başına:)

Maşallahın var güzelimm.
Kolay kolay kimseye güzel deyip beğenmem,ama sana bayıldım.. 41 kere maşallaahh:101:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,ayrılık yüzü göstermesin inşallah
bizde eşimle 8 seneden sonra evlendik.. yalnız değilmişim demek ki,mutlu oldum:97:
siz kaç yaşından beri birliktesiniz çok merak ettim ayrıca? (özel değilse tabii ki) :112:

çok çok teşekkür ederim.

yok neden özel olsun. biz 14 yaşında tanıştık. önümüzdeki nisanda 10 yılı dolduruyoruz inşallah..

18 nisan 2004

mesaj tekrarı......................

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim
yalnız başlık kısmına takıldım biraz
masal mı??
10 yıllık bir sürecin ardından nasıl bir masal olur ben anlamadım gitti...

Maşallah yaa çok yakışmışsınız birbirize.;-)

Maşallah yaa çok güzelsiniz Allah esirgesin mutluluğunuzu daim etsin :107:

Darısı bizlerin başına

Darısı bekarların başına.Maşallah.

çook sağolun arkadaşlar herşeyin daha iyisi sizin olsun inşallah. Herkese nasip olsun canının diğer yarısıyla evlenmek...

Mutluluklar Dilerimm

Çok yakışıyorsunuz

Allahım ağzınızın tadını bozmasın hiç

çok çok teşekkür ederim

mutluluklar dilerim
yalnız başlık kısmına takıldım biraz
masal mı??
10 yıllık bir sürecin ardından nasıl bir masal olur ben anlamadım gitti...

neden 10 yılda aşk biter mi? :) en güzel günlerimiz evlendikten sonraki günlerimiz... beraber uyanıyoruz güne daha güzel birşey var mı? evlenince aksine masalımız yeni başladı:)

teşekkür ederim güzel dileğiniz için.

Masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin cok yakisiyorsunuz gelinligi de cok begendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…