• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masal yeni başladı...

çok güzel çok beğendim.mutluluklar dilerim.:34:
bilmiyorum size daha önce söyleyen oldu mu bunu? Fahriye Evcene çok benziyorsunuz :17:

çok güzel çok beğendim.mutluluklar dilerim.:34:
bilmiyorum size daha önce söyleyen oldu mu bunu? Fahriye Evcene çok benziyorsunuz :17:

fahrye evcen bir kere biri demişti ama genelde farlı farlklı insanlara benzetirler. bir mimik bile yetiyor bazen sanırm birine benzemek için. iltifat kabul ediyor çook teşekkür ediyorum efendm:42:
Çok güzelsiniz maşallah, çok da yakışmışsınız, mutluluğunuz daim olsun:nazar:

çok teşekkür ederim. eşim de yanımda teşekkürlerini iletiyor:54:

çok güzel bir mutluluk tablosu olmuş ayrıca çok güzelsiniz :nazar: mutluluğunuz daim olsun:nazar:

Maşallah öyle güzelsiniz ki gözlerimi alamıyorum tekrar tekrar bakıyorumm Rabbim sizi gözlerden korusun,yuvanızda bir ömür boyu mutlu mesud yaşarsınız inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

valla bende yazmadan geçemedim ne yalan söyleyeyim.. nişanımda saçlarımı topuz yaptırmamın tek sebebi düğünümde açık bırakmanın verdiği kararlılığımdı ve seni görünce dedim ki evet kesinlikle gelinliğimin üstünde saçlarım açık kalmalı! sana tek diyeceğim kesinlikle bi ajansa gitmen hani eşin belki izin vermez kıskanır olabilir ama bi dergi kapağına çıkmanın kimseye zararı olmaz derim :34: Allah bi ömür mutluluklar versinn nişanlı kızlara tavsiyen nedir :1: 41 kez maşallah :nazar:

valla bende yazmadan geçemedim ne yalan söyleyeyim.. nişanımda saçlarımı topuz yaptırmamın tek sebebi düğünümde açık bırakmanın verdiği kararlılığımdı ve seni görünce dedim ki evet kesinlikle gelinliğimin üstünde saçlarım açık kalmalı! sana tek diyeceğim kesinlikle bi ajansa gitmen hani eşin belki izin vermez kıskanır olabilir ama bi dergi kapağına çıkmanın kimseye zararı olmaz derim :34: Allah bi ömür mutluluklar versinn nişanlı kızlara tavsiyen nedir :1: 41 kez maşallah :nazar:

ay çok mutlu ettiniz beni teşekkür ederim.. daha önce ajans konusu oldu ama eşimin tepkisi baya sert oldu bende o kadar özgüvende yok zaten mutluyum böyle:17:

açık saça çok günlük olur aman yaptırma vs diyenler oldu... ama hep açık olsun saçlarım istedim gelimliğim çok sad:72: zaten üzerinde taş vs yok.. tül ve dantel sadece saçlarımda da taşlı bir taç kullanmadım çiçkeler olsun istedim pişmanda olmadım kimseye kulak asmamak lazım nasıl içinizden geliyorsa:)

tavsiye derken ne konuda? evlilik hazırlık süreci mi kastettiğin? eğer buysa diyebileceğim tek şey sadelikteki şıklığı kullanmak... ne kadar abartı olursa üstünüzdekiler kafanızdakiler suratınızdakiler (makyajınız) o kadar doğal olmayan size benzemeyen yapmacık bir görüntü oluşuyor ve etrafınızdakilere fotoğraflara çok yansıyor... kolay gelsin size de önünüzde zorlu ama çok keyifli bir yol var her anın tadını yaşayın.. nişanlılığın son dönemlerine doğru artık sinirler o kadar geriliyor ki çiftler sinirini birbirinden çıkarmaya çalışıyor.. inanın bizim ne maddi ne manevi neredeyse hiç sorunumuz olmadı ailelerimiz hep destekti vs ama biz bile ne kavgalar ettik.. herkes yaşıyor bunları yani aklınızda olsun:34:

Ay kız maşşallahhh ne kadar güzelsinnn tütütütüütütüt :) gelinlik çok güzel saç modelin ayrı dehşet güzel olmuşşş :nazar:

Ay kız maşşallahhh ne kadar güzelsinnn tütütütüütütüt :) gelinlik çok güzel saç modelin ayrı dehşet güzel olmuşşş :nazar:

teşekkür ederim canım:)) çok şükür pişamanlık yaşamadım gelinliğimde saç ve makyajımda sonradan.. kimseyi dinlememek lazım:) darısı başına. senin de düğün fotolarına bakarız inşallah yakında:34:

Allah tamamına erdirsin Allah mesut etsin

çoook teşekkür ederim.. Allah ömrümüzü beraber sonlandırmayı nasip etsin..

bunlar da düğünde çekilmiş bir kaç kare elimize yeni ulaştı. :) içinde misafirlerimizin olduğu fotoğrafları ne yazıkki yükleyemiyorm...

$pizap.com13876441375981.jpg

$pizap.com13876442570211.jpg

$pizap.com13876444057641.jpg

$pizap.com13876448598951.jpg

$pizap.com13876458027791.jpg

Çooooooook güzelsin ama sennn maşallah :nazar: Bende böyle siyah saçlı bi gelin olmayı planlıyorum :12: Herşeyin mükemmel olmuş .Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

iltifatın için çook teşekkür ederim. beyaz tenliysen siyah saç ve sade gelinlik gerçekten masum ve şık duruyor. Darısı başına inşallah... siyah saç forever:49:

Gerçekten çok ama çoook güzel gelin olmuşsunuz gelinlikte çok yakışmış maşallah birbirinize de çok yakışmışsınız :nazar:
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :16:
Fotoğraflar pozlar bir ayrı şahane onu da demeden geçemeyeceğim :34:

Gerçekten çok ama çoook güzel gelin olmuşsunuz gelinlikte çok yakışmış maşallah birbirinize de çok yakışmışsınız :nazar:
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :16:
Fotoğraflar pozlar bir ayrı şahane onu da demeden geçemeyeceğim :34:

BA-YIL-DIM! Cok tatlisiniz, birbirinize cok yakismissiniz. Gozlerinizdeki, yureginizdeki ask, yuzunuzdeki tebessum hic eksik olmasin. Bir omur mutluluklar dilerim :)

çok sağolun arkadaşlar:)) çok mutlu ettiniz yorumlarınızla öpüyorum çok:54: darısı isteyen herkesin başına:)

Back