- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Ay çok minnoos :) mutluluklar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok minnoos :) mutluluklar
çok çok teşekkür ederim. Amin.. hepimiz için..Canım sen çok güzel bi gelin olmuşsun.
çok yakışmışsınız
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Ay yerim ya :))
evet biraz minnoş oldu sanki. Çok teşekkür ederim güldürürken düşündüren güzel yorumunuz için
ne kadar renkli bir yorum olmuş çok sağolunmasallahhh mutluluklarrr :123::123::123::123::123::79::79::79:
maşallah demeden geçemedim....çok beğendim...Fahriye Evcen'e benzettim...güzel gelin...
Kızlar bunlar da bizim düğün fotoğraflarımızdan bir kaçı. 10 yıllık birlikteliğimizin sonucu 11 ekimde evlendik. Darısı tüm isteyenlerin başına:)
Maşallahın var güzelimm.
Kolay kolay kimseye güzel deyip beğenmem,ama sana bayıldım.. 41 kere maşallaahh:101:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,ayrılık yüzü göstermesin inşallah
bizde eşimle 8 seneden sonra evlendik.. yalnız değilmişim demek ki,mutlu oldum:97:
siz kaç yaşından beri birliktesiniz çok merak ettim ayrıca? (özel değilse tabii ki) :112:
Maşallahın var güzelimm.
Kolay kolay kimseye güzel deyip beğenmem,ama sana bayıldım.. 41 kere maşallaahh:101:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,ayrılık yüzü göstermesin inşallah
bizde eşimle 8 seneden sonra evlendik.. yalnız değilmişim demek ki,mutlu oldum:97:
siz kaç yaşından beri birliktesiniz çok merak ettim ayrıca? (özel değilse tabii ki) :112:
Maşallah yaa çok yakışmışsınız birbirize.;-)
Maşallah yaa çok güzelsiniz Allah esirgesin mutluluğunuzu daim etsin :107:
Darısı bizlerin başına
Darısı bekarların başına.Maşallah.
Mutluluklar Dilerimm
Çok yakışıyorsunuz
Allahım ağzınızın tadını bozmasın hiç
mutluluklar dilerim
yalnız başlık kısmına takıldım biraz
masal mı??
10 yıllık bir sürecin ardından nasıl bir masal olur ben anlamadım gitti...