How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

masal yeni başladı...

Canım sen çok güzel bi gelin olmuşsun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok yakışmışsınız
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

:nazar:masallahhh mutluluklarrr :70::70::69::69::62::62::62::123::123::123::123::123::79::79::79:
ne kadar renkli bir yorum olmuş çok sağolun:16::16::16::16::54::54::54::54::54::52::52::52::52::9::9::9:
maşallah demeden geçemedim....çok beğendim...Fahriye Evcen'e benzettim...güzel gelin...

çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Bu fotolarda benzemişim heralde 3-4 kişi dediğine göre. :)

Kızlar bunlar da bizim düğün fotoğraflarımızdan bir kaçı. 10 yıllık birlikteliğimizin sonucu 11 ekimde evlendik. Darısı tüm isteyenlerin başına:)

Maşallahın var güzelimm. :34:
Kolay kolay kimseye güzel deyip beğenmem,ama sana bayıldım.. 41 kere maşallaahh:101:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,ayrılık yüzü göstermesin inşallah:nazar:
bizde eşimle 8 seneden sonra evlendik.. yalnız değilmişim demek ki,mutlu oldum:97:
siz kaç yaşından beri birliktesiniz çok merak ettim ayrıca? (özel değilse tabii ki) :112:

Kolay kolay kimseye güzel deyip beğenmem,ama sana bayıldım.. 41 kere maşallaahh:101:
bizde eşimle 8 seneden sonra evlendik.. yalnız değilmişim demek ki,mutlu oldum:97:
siz kaç yaşından beri birliktesiniz çok merak ettim ayrıca? (özel değilse tabii ki) :112:

çok çok teşekkür ederim.:17::17:

yok neden özel olsun. biz 14 yaşında tanıştık. önümüzdeki nisanda 10 yılı dolduruyoruz inşallah..

18 nisan 2004

mesaj tekrarı......................

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim
yalnız başlık kısmına takıldım biraz
masal mı??
10 yıllık bir sürecin ardından nasıl bir masal olur ben anlamadım gitti...

Maşallah yaa çok yakışmışsınız birbirize.;-)

Maşallah yaa çok güzelsiniz Allah esirgesin mutluluğunuzu daim etsin :107:

Darısı bizlerin başına :52:

Darısı bekarların başına.Maşallah.

çook sağolun arkadaşlar herşeyin daha iyisi sizin olsun inşallah. Herkese nasip olsun canının diğer yarısıyla evlenmek...

Mutluluklar Dilerimm :16:

Çok yakışıyorsunuz :16:

Allahım ağzınızın tadını bozmasın hiç :nazar::nazar:

çok çok teşekkür ederim:42:

mutluluklar dilerim
yalnız başlık kısmına takıldım biraz
masal mı??
10 yıllık bir sürecin ardından nasıl bir masal olur ben anlamadım gitti...

neden 10 yılda aşk biter mi? :) en güzel günlerimiz evlendikten sonraki günlerimiz... beraber uyanıyoruz güne daha güzel birşey var mı? evlenince aksine masalımız yeni başladı:)

teşekkür ederim güzel dileğiniz için.

Masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin cok yakisiyorsunuz gelinligi de cok begendim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back