masal gibi home sweet home..:)

eviniz çok güzel iyi günlerde oturun.Objeler,dekorasyon tek kelimeyle süper...Size bir şey sorabilirmiyim? koyu renk olan duvar renginin adı ve markası nedir acaba?çok beğendim rengini

eviniz çok güzel iyi günlerde oturun.Objeler,dekorasyon tek kelimeyle süper...Size bir şey sorabilirmiyim? koyu renk olan duvar renginin adı ve markası nedir acaba?çok beğendim rengini

merhaba.:) öncelikle çok teşekkür ederim markası marshall fakat rengini hatırlayamadım ama katalogdan bakarsanız hemen tanırsınız :)

çok güzel bir ev güle güle oturun mutfaktakı üst refları sepetli altı kapaklı dolabı çok beğendim tam ihtiyacım olan bişiy nerden aldınız acba

evinize bayıldımmmm maşallah güle güle oturun... çok sıcak çok şeker olmuş zevkinizede hayran kaldım koltuk takımınızı nerden ve kaça aldınız acaba birde blogunuzuda inceledim çok harika şeyler yapıyosunuz siparişleri nerden alıyosunuz netten mi bi yeriniz falan var mı

evinize bayıldımmmm maşallah güle güle oturun... çok sıcak çok şeker olmuş zevkinizede hayran kaldım koltuk takımınızı nerden ve kaça aldınız acaba birde blogunuzuda inceledim çok harika şeyler yapıyosunuz siparişleri nerden alıyosunuz netten mi bi yeriniz falan var mı sizden dekorasyon konusunda fikir almak isterim

çok çok teşekkür ederimm çok incesin çok saol.. facebook tanda bahar tasarım olarak arattırırsan bulursun cnm. siparişlerimi oradan alıyorum.. :) bu şekilde düşünmene çok sevindim

bu bölümü sürekli takip ediyyorum ama ilk defa bir evin zevkle döşenmiş olduğunu gördüm. bu tarz benim tarzım değil ben yapmazdım ama böyle bir eve misafir olmak isterdim. gerçekten zevkle döşenmiş.

buyrun gelin o halde :) teşekkür ederimmmm :)

Alice in Wonderland
Çok güzel ev canım, oyuncak ev gibi.
Pamuk şekerdennnn, çok sıcak duruyor her şey, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

Çok cici bir ev insan dışardan üzgün olarak bile bu eve girse mutlu olur.
Yannız Bulaşık detarjanındaki ayrıntıyo çok güldüm onu bile giydirmişsiniz maşallah..
Huzurla oturun inşallah evinizde.Çok Beğendim.

Alice in Wonderland
Çok güzel ev canım, oyuncak ev gibi.
Pamuk şekerdennnn, çok sıcak duruyor her şey, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

canım çok teşekkür ederim bende içinde hayatımı oynuyorum kocişimle..:)

hehe ayrıntıları severim hemde çoookk amin

Eviniz çok güzelmiş. Güle güle oturun.

teşekkür ederimm :)

merhba, ev çok şeker çok güzel, eşiniz memnun mu evden :) genelde pembe çiçekli şeyler sıkar da onları, benim evimde de pembe ve mor ağırlığı var, halılarımda perdelerimde :)

kolyeliğiniz,takılığınız ve duvara askı olarak kullandığınız bilimum aksesuarlar english home dan mı? çok beğendim de, almak isterim ben de :)

Öncelikle çok teşekkür ederim:):) eşim ilk başta çok olmadmı felan demişti ama şimdi bi çok evden farkını yarattığı için evimiz çok memnun ve mutlu :) Hatta zaman zaman benimle birlikte dekorasyon hakkında sohpet edip fikir bile veriyo:) söylediğin şeyleri english home dan aldım evet ..:)

evinizden fazlasıyla ıkea kokusu aldım :)) Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş ama ben öyle evde kalabalığa gelemiyorum çok rahatsız oluyorum benmki takıntı sanırım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…