-
- Konu Sahibi bahartasarim
bayıldımmm
Merhaba, evinizin her karesinde emeğiniz olduğu belli ... Çok güzel sıcak bir ev olmuş ... Aksesuarlarınıza bayıldım ... İnşallah en yakın zamanda ortalığı kirletecek , kırıp dökecek bir ufaklıkla gönlünüzdeki dileğinizde gerçekleşir ... Sevgiyle kalın ...
evinize eşyalarınıza bayıldım,hepsi çok güzel,güle güle oturun.country tarzında döşemişsiniz mükemmel olmuş,cıvıl cıvıl iç açıcı...
çok güzel güle güle oturun
eviizi çooook beğendim.güle güle oturun inş.herşey çok ferah ve içaçıcı.ferforje askılık ve yatak başlığınız ile yemek masasını nerden aldınız acaba?
öncelikle kırk bin kere maşallah diyorum, bir ev ancak bu kadar şirin döşenebilir. Evin benim hayal ettiğim evim o yüzden çok sevdim. insanın içini ısıtıyo..ayrıca evin her köşesinde gülleri kullanman çok güzel....harikasın...Allah mutlu etsin ömrün boyunca bu evinde seni.
Çokk beğendim eviniz gibi ağzınızda tatlı olsun :)
gerçekten masal gibi çok hoşuma gitti agız tadı ile oturun inş.
eneeeem cok sirinmasal gibi cidden :))
Tam klasik İngiliz tarzı :) güle güle oturrrrrr
Harika bayıldım Allah nasip ederse benim evimde bu tarz olacak bikaç eksiğim kaldı tamamlıcam.Rabbim huzurla mutllukla oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten canım.
Böyle evim olsa gerçek sanmazdm heralde , bu tarz hoşlanmıyorum ciddi bi ev olcak benmki ofis gibi ahahha
Bayıldım vallahiböyle yazlığım olsun isterdim.
eviniz cok seker :)
güzel gunlerde oturun ...
Eviniz rüya gibi ya çok çok güzel bayıldım...
English Home ve bernardo ikilisini seziyorum her yerde. Aşklarım onlar benim
Zevkli kızmışsın vesselam... Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım