masal gibi home sweet home..:)

evinizden fazlasıyla ıkea kokusu aldım :)) Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş ama ben öyle evde kalabalığa gelemiyorum çok rahatsız oluyorum benmki takıntı sanırım ....

evimden aldığnız o koku tamamen yalnış :) mutfak masa sandalyem ve yatağım haricinde ufak tefek bir kaç parça bişey varsa vardır.. bende evde bişey olmadımı mobilya dükkanı gibi geliyor malesef benimkide öyle bir takıntı sanırım..:) ne kadar çok eşya o kadar yaşanmışlık hissi.. bir o kadarda sıcaklık diye dşünüyorum.. buda benim fikrimm.:)

beğenmek ne kelime bayıldım vallahi..zevkinize hayran kaldım..bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden biri.tam benim tarzım.pamuk prensesin ,sindrellanın evi gibi:))çok uğraşıldığı belli..herşey çok güzel olmuş,sizi tebrik ederim..

çok hoş yemek masası ve tv ünitesine bayıldım oturma grubuda çok hoş markak-ları nedir acaba gülel güle iyi günlerde oturun...

bayıldımmmmmm cok güzel bütün evin sana bişey sorabilirmiyim o yataktan bende almayı düşünüyorum memnunmusun gardrobundamı ı ikea?

Çok teşekkür ederim böyle güzel tepkiler gelince çok mutlu oluyorum çok çok teşekkür ederim:)

çok hoş yemek masası ve tv ünitesine bayıldım oturma grubuda çok hoş markak-ları nedir acaba gülel güle iyi günlerde oturun...

çok teşekkür ederim ama malesef markası yok hepsini özel yaptırdım.:)

ne bıcırık ne tatlı bi evin var öyle huzurunuz mutluluğunuz dekorasyonundaki çiçekler kelebekler kadar çok olsun :)))

çok teşekkür ederimm...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…