masal gibi home sweet home..:)

evinizden fazlasıyla ıkea kokusu aldım :)) Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş ama ben öyle evde kalabalığa gelemiyorum çok rahatsız oluyorum benmki takıntı sanırım ....:KK1:

evimden aldığnız o koku tamamen yalnış :) mutfak masa sandalyem ve yatağım haricinde ufak tefek bir kaç parça bişey varsa vardır.. bende evde bişey olmadımı mobilya dükkanı gibi geliyor malesef benimkide öyle bir takıntı sanırım..:) ne kadar çok eşya o kadar yaşanmışlık hissi.. bir o kadarda sıcaklık diye dşünüyorum.. buda benim fikrimm.:)

beğenmek ne kelime bayıldım vallahi..zevkinize hayran kaldım..bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden biri.tam benim tarzım.pamuk prensesin ,sindrellanın evi gibi:))çok uğraşıldığı belli..herşey çok güzel olmuş,sizi tebrik ederim..

çok hoş yemek masası ve tv ünitesine bayıldım oturma grubuda çok hoş markak-ları nedir acaba gülel güle iyi günlerde oturun...

bayıldımmmmmm cok güzel bütün evin sana bişey sorabilirmiyim o yataktan bende almayı düşünüyorum memnunmusun gardrobundamı ı ikea?

beğenmek ne kelime bayıldım vallahi..zevkinize hayran kaldım..bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden biri.tam benim tarzım.pamuk prensesin ,sindrellanın evi gibi:))çok uğraşıldığı belli..herşey çok güzel olmuş,sizi tebrik ederim..

Çok teşekkür ederim böyle güzel tepkiler gelince çok mutlu oluyorum çok çok teşekkür ederim:)

çok hoş yemek masası ve tv ünitesine bayıldım oturma grubuda çok hoş markak-ları nedir acaba gülel güle iyi günlerde oturun...

çok teşekkür ederim ama malesef markası yok hepsini özel yaptırdım.:)

ne bıcırık ne tatlı bi evin var öyle huzurunuz mutluluğunuz dekorasyonundaki çiçekler kelebekler kadar çok olsun :)))

canım güle güle huzurla sağlıkla otur inşaaallah.. ingiliz stili bir tarzın var çok beğenip cessaret edemediğim bir tarz.. renk karmaşası var ya bir zman sonra sıkılırım die cesaret edemiyorum amaa harikaaa .. zevk sabisin vesselam:)

çok teşekkür ederimm...:)

X