masal gibi home sweet home..:)

Canım evin karekter sahibi bir ev olmuş, tebrik ederim detaylarla dolu bir ev.Düz evleri hiç sevmiyorum eşya almakla ev dekore edilmiyor bence ona ruh koymak gerekiyor, sen bunu çok güzel yapmışsın tebrikler:))

country tarzını tercih etmişsin ve bunu çok iyi uygulamışsın; valla bravo. ben mobilya dükkanı gibi olan evleri sevmiyorum. Eve ruh katmak çok önemli; fazla fazla katmışsın tebrikler :) güle güle oturun...

Son düzenleme:
keşke tüm evler böyle olsa :)herşey okadar özenle seçilmiş ki çok romantik tam bir english home çok beğendim güle güle oturun

çok teşekkür ederimmm çok mutlu oldum :):)

Canım evin karekter sahibi bir ev olmuş, tebrik ederim detaylarla dolu bir ev.Düz evleri hiç sevmiyorum eşya almakla ev dekore edilmiyor bence ona ruh koymak gerekiyor, sen bunu çok güzel yapmışsın tebrikler:))
Canım çok teşekkür ederimmm amacım bir karakteri bir tarzı olmasıydı. Gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum. Tekrar çok saol

Öncelikle çok teşekkür ederim tatlım. Amin inşallahhhhhhhhhhhhhhh :)

ben renklere uyumlarına daha doğrusu evin her bölümüne bayıldım :) gerçektende sweet home Güle güle oturun ınsallah

bence de çok şeker bir ev olmuş, her detay farklı ve çok çok özel, ellerinize emeğinize sağlık, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

ben renklere uyumlarına daha doğrusu evin her bölümüne bayıldım :) gerçektende sweet home Güle güle oturun ınsallah
çok uğraştım çoookk..:) ama böyle güzel yorumları duydukça sanırım çok mutlu oluyorum:) Çook teşekkür ederimmmmm:)

bence de çok şeker bir ev olmuş, her detay farklı ve çok çok özel, ellerinize emeğinize sağlık, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese dilediği gibi bir ev nasip etsin inşallah:)

çok güzel bir ev mutfaktaki raf örtülerine bayıldım, çok güzel düzenlemişssin..evi dekore etmek en zor iş, parçalardan bütünü oluşturmak..güle güle otur , mutlulukla ...

çok güzel bir ev mutfaktaki raf örtülerine bayıldım, çok güzel düzenlemişssin..evi dekore etmek en zor iş, parçalardan bütünü oluşturmak..güle güle otur , mutlulukla ...

canım çok teşekkür ederimmm :) çok zor oldu ama gerçekten mutluyum şuanda..

şahane bi ev. bayıldım gerçekten.. zevk sahibisin. masal gibi

Çok teşekkürler tatlım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Baharcim okadar guzel bir ev dosemissin ki ne kadar hamarat ne kadar becerikli biri oldugunu evinle yansitmissin resmen.cok guzel iskandinav tarzini birebir yasatmissin evinde.ben bu evi gorunce cok duygulandim benim evimin tarzida buna benziyor fakat kiraci oldugum icin istedigim gibi yapamadim pek.2 senedir kiraciyim.ve hep hayalim Allahim izin verirse kendi evime cikarsam istedigim gibi kirarim boyarim doserim di.ve senin de kiraciyken kendi evine cikip bunu yaptigini gormek beni cok duylandirdi.insallah kisa surede bende seninle ayni olan. Bu hayalimi gerceklestiririm.belki 4 sene belki 2 ama bir gun olacagina inaniyorum.
Ama birsey sorucam hayatim sana..simdi biz evlenirken esimle ben kimseden destek gormedik ama cokta guzel ev dosedik.ama haliyle hala borc oduyoruz bunlar beni korkutuyor hic bitmicek gibi..
Peki sen nasil yaptin? Yani ev almaya karar verdikten sonrami aksesuar ve esyalarini aldin yoksa yaa ilerde bir ev alirsam kullanirim diyemi aldin..cunki ben borclari odemeden ilerdeki evin hayalini kurup esya alirsam :) hic bir eve cikamam:)

Canım merhaba. Allah öncelikle tez zamanda borçlarınızı hafifletmenize yardımcı olsun inşallah.. Ben kiracıyken bambaşka eşyalarım vardı :)) Ev almaya karar verdiğimizde daha 1-1.5 yılımız vardı almaya:) Bende o arada şöyle karar aldım. Mutfağım pembe yeşil olucak aynı şekilde salonumda. Banyom mavi felan filan gibi:))) Ve koyduğum sınırlama içinde beğendiğim şeyleri tıpkı çeyiz yapar gibi alıp alıp kenara attım Bizimde hem kira hem diğer borçlar vs olduğu için ben hep parça parça kendimizide sıkıntıya sokmadan aldım. Büyük eşyalarıda krediyi birazcık fazla çektik eşyaları değiştirdik:)) Olumsuz düşünme herşey olumlu olsun tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…