masal gibi home sweet home..:)

:KK9: teşekkür ederimmmm

Merhaba, evinizin her karesinde emeğiniz olduğu belli ... Çok güzel sıcak bir ev olmuş ... Aksesuarlarınıza bayıldım ... İnşallah en yakın zamanda ortalığı kirletecek , kırıp dökecek bir ufaklıkla gönlünüzdeki dileğinizde gerçekleşir ... Sevgiyle kalın ... :KK16: :nazar:

ağzınızdan bal damlıyor inşallahhhh Allah nasip ederde oda kırıp döker :)))) çok teşekkür ederim

evinize eşyalarınıza bayıldım,hepsi çok güzel,güle güle oturun.country tarzında döşemişsiniz mükemmel olmuş,cıvıl cıvıl iç açıcı...

çok teşekkür ederim :)

çok güzel güle güle oturun

amin inşallah saolun

eviizi çooook beğendim.güle güle oturun inş.herşey çok ferah ve içaçıcı.:KK16:ferforje askılık ve yatak başlığınız ile yemek masasını nerden aldınız acaba?

eviizi çooook beğendim.güle güle oturun inş.herşey çok ferah ve içaçıcı.:KK16:ferforje askılık ve yatak başlığınız ile yemek masasını nerden aldınız acaba?

bende size çoookk teşekkür ederimm :) ferforje uşak ankaradan getirttim.. yatağımı ikeadan aldım. yemek masamı da özel yaptırdım..

öncelikle kırk bin kere maşallah diyorum, bir ev ancak bu kadar şirin döşenebilir. Evin benim hayal ettiğim evim o yüzden çok sevdim. insanın içini ısıtıyo..ayrıca evin her köşesinde gülleri kullanman çok güzel....harikasın...Allah mutlu etsin ömrün boyunca bu evinde seni.

öncelikle kırk bin kere maşallah diyorum, bir ev ancak bu kadar şirin döşenebilir. Evin benim hayal ettiğim evim o yüzden çok sevdim. insanın içini ısıtıyo..ayrıca evin her köşesinde gülleri kullanman çok güzel....harikasın...Allah mutlu etsin ömrün boyunca bu evinde seni.

çok çok teşekür ederimmmmmmm çok incesin çok saol :))))))

Çokk beğendim eviniz gibi ağzınızda tatlı olsun :):KK1:

amin canım çok saol :)

Ben bu tarz döşenmiş evleri kendime tercih etmeyecek olsam da izlerken keyif alıyorum çok cici geliyor ama bu ev çok fazla cici geldi bana..
Güle güle mutlulukla oturun.:nazar:

Son düzenleme:
Harika bayıldım Allah nasip ederse benim evimde bu tarz olacak bikaç eksiğim kaldı tamamlıcam.Rabbim huzurla mutllukla oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten canım.:nazar:

Böyle evim olsa gerçek sanmazdm heralde , bu tarz hoşlanmıyorum ciddi bi ev olcak benmki ofis gibi ahahha :KK1::KK1:

Tam klasik İngiliz tarzı :) güle güle oturrrrrr

teşekkür ederimmm:)

Harika bayıldım Allah nasip ederse benim evimde bu tarz olacak bikaç eksiğim kaldı tamamlıcam.Rabbim huzurla mutllukla oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten canım.:nazar:

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda huzurla evini döşemen dileğiyle..:)))

Böyle evim olsa gerçek sanmazdm heralde , bu tarz hoşlanmıyorum ciddi bi ev olcak benmki ofis gibi ahahha :KK1::KK1:

sen gerçek sanmazdın bende öyle bir evim olsa yaşayamazdım herhalde :)

Eviniz rüya gibi ya çok çok güzel bayıldım...

English Home ve bernardo ikilisini seziyorum her yerde. Aşklarım onlar benim :KK69:

Zevkli kızmışsın vesselam... Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım:KK16:

Eviniz rüya gibi ya çok çok güzel bayıldım...

English Home ve bernardo ikilisini seziyorum her yerde. Aşklarım onlar benim :KK69:

Zevkli kızmışsın vesselam... Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım:KK16:

saol canım teşekkür ederimmmm evet bernardo ve english home seviyorum :):) arada bi çok marka daha :)))))))

X