Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Evet. Ben pek sürekli başlık takip etmem. Bir 2010 Ağustos annelerini izliyorum sürekli bir de bu konuyu bırakmam artık.
Öğlen arkadaşımla konuşuırken karar aldım. Madem akşamları oğlumun zamanından çalmamk için yüriyemiyorum, ben de öğğle araları yrüyeceğim. İşyerine spor ayakkabı koyarım bir tane. Gerekirse yazın terlersem diye yedek tişört de alırım. Şimdilik serin zaten.

Evet. Ben pek sürekli başlık takip etmem. Bir 2010 Ağustos annelerini izliyorum sürekli bir de bu konuyu bırakmam artık.
Öğlen arkadaşımla konuşuırken karar aldım. Madem akşamları oğlumun zamanından çalmamk için yüriyemiyorum, ben de öğğle araları yrüyeceğim. İşyerine spor ayakkabı koyarım bir tane. Gerekirse yazın terlersem diye yedek tişört de alırım. Şimdilik serin zaten.

:13: güzel fikir bulmuşsun. bende hareket etmek için ıvır zıvır işler yapıyorum. birkaç eşyayı tek sefer taşımaktansa teker teker taşıyorum . buda bir başlangıç :KK19:

arkadaşlar eger kilo vermek istiyorsanız altın çilek kurusu önerebilirim eşim kullanarak bir ayda 6 kilo verdi özellikle böbek ve yag sorunu olanlar çok harika isteyene detaylı açıklama yaparım ok

altın çilek kurusu meyve kurusu gibi birşeymi?

altın çilek meyvesinin kurusu canım aktarlarda falan satılıo kilosu 60-70 tl civarı
her sabah aç karna 3-5 adet yenmesi zayıflatıyormuş ama ben aktara sordum
abartılan kadar etkili değil dedi içindeki yüksek lif oranı sayesinde iştahı kesmeye yardımcıymış
bu cuma bime gelicek 125 gr 5,5 tl di sanırım ben alıp bi denicem

altın çilek meyvesinin kurusu canım aktarlarda falan satılıo kilosu 60-70 tl civarı
her sabah aç karna 3-5 adet yenmesi zayıflatıyormuş ama ben aktara sordum
abartılan kadar etkili değil dedi içindeki yüksek lif oranı sayesinde iştahı kesmeye yardımcıymış
bu cuma bime gelicek 125 gr 5,5 tl di sanırım ben alıp bi denicem

anladım. bende cuma bimden alayım bi deneyeyim. adını çok duydum. hap olarak satılıyormuş galiba.

anladım. bende cuma bimden alayım bi deneyeyim. adını çok duydum. hap olarak satılıyormuş galiba.

evet hap olarakta satılıormuş ama kullananlardan hiç olumlu bişi duymadım
ayrıca ben başka zayıflama ilaçlarıda kullandım ok 3-5 neyse veriosun ama bıraktıgın ay geri alıosun fazlasıyla hiç deneme bile bence yan etkileride cabası tabi

merhaba kızlar bande geldim bende kilo vermek istiyorum:KK34:...

yaza fit girip tatile gitmek hava atmak istiyorummmmm:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
:KK34:

bende merak ettim seni valla:)
sinopluyum ama mersinde yaşıorum
benimde büyük bir bardağım var işyerinde onunla içerim evde sürahm bardklarım hep mavidir
mavi sürahimi güneş alan pencerenin önüne koyarım güneş ışınlarıyla şifalanmasını dilerim içerkende zayıflatmasını:) tabi yazın içine buz atıorum :KK70:

hemen mavi bir bardak ve mavi sürahi bulmam lazım ve su içerken senin gibi niyetleneceğim:KK69:
evet bak teşekkürler arkadaşım günde 3 bardak yeşil çay içilecek benim yeni bitti alamadım bir türlü ne zamandır. sağlıklı yaşam için vücudun sıkılaşması için bir sürü şeye faydalı bu yeşil çay.
bak hatırllattığın güzel oldu listeye yeşil çayıda ekleyin.

emziriyorum günde 1 bardaktan fazlası zarar diye duymuştum.
seninde 14 aylık oğlun vardı değilmi :emir_bebek:
emziriyomusun?
:KK55::KK55:

1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı
bunu içebilmenin bi formülü olsa :KK68:
ya ben elma sirkesinden nefret ediyorum nasıl içiyosuuz..:26::26:
valla ben her sabah kalkar kalkmaz 1 çay bardağı ılık suyuma göz kararı sirke sıkıyorum sonra limon damlatıyorum göz kararı benim ki. midesi hasa a olan sirke miktarını azaltabilir. sanırım benimki tatlı kaşığı kadar.
her sabah ve akşam mutlaka için kızlar. metobolizmada hızlanıyor ssirke sayesinde.

:nazar::nazar:süpersin sabah ben kalkar kalkmaz wcydi emzirmeydi işyerinde yiyeceklerimi hazırlama falan derken bunu yapmaya fırsat bulamamki
ama işe glince kahvaltıdan önce yapabilirim..
[/I:KK53:
]
ne güzel yaşam şekli haline getirmişsin artık. böyle devam et akşam yemelerini de iptal et bence yani hafif şeylerle çorba salata yoğurt ve erken saatte cidden işe yarıyor. bu arada 59 kilo oldum 64 kiloydum çok zor oldu ama 2 ayda zor verebildim. durmak yok yola devam 55 olcam güzel olcam fit olcam :)))yaşasınnnn

Günaydın....
Bende de durum böyle.
Ama benim hep öyle olur, önce vücudum şekil alır sıkılaşır sonra birden kilodan düşerim...
Sebep ne bilmiyorum

hergün tartıldığımızda vücut psikolojik olarak su topluyormuş annem öyle dio:KK70:
aslında çok kafaya takmamak lazım ben nezaman off bu kiloları nasıl vericem desem dahada kilo alırım
pozitif düşünün pozitif gelişmeler olsun hayatımızda kilo vericem demeyin beyin tersini algılıo
zayıf olmayı seçiyorum deyin beyninize pozitif düşünceler yollayın

bende hergün tartılmayı sevmiyoru.
boyum 1,60 kilom 64 ben kendimi 56 kiloda seviyorum
yani anlayacağınız bodur ve şişkoyum
ve 8 kilo vermeliyim
:KK66::KK66:

evet o şişkinlik bende de oluyor.ama su alıyor bence 3 litr suyu iç wc ye sürekli girip çıkıyorsun zaten göbüşün dümdüz oluyor bak dene görceksin. birde sabahları nesfit yeyince şişkinlik yapmıyor bende.

o şişkinlikten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm:KK47::KK47::KK47:

Emzirirken en iyi beslenme çorba bence.Gerçi bende Emzirirken ne buldumsa yedim kilo veremedim ama kiloda almadım. Aynı kiloda kalmıştım. Emzirirken en iyi besin çorba bence.Zeytin yağlı içine canınızın istediği herşeyi katın 2 tabak çorba yiyin her öğün hem kilo aldırmaz hemde süt yapar. Mesela bulgur çorbası çok süt yapıyor denenmiştir. İçine sebzede katılabilir tavuk etide katılabilir.Hem doyurucu olur. Dutta çok süt yapıyor. Hem tazesi hem kurusu.Kurusunu kaynatıp suyunu içebilirsiniz.
Oğlumu memeden kesdikten sonra ben kendim yavaş yavaş diyet yaparak 60 kilo oldum geçen yaz yine burdaki diyet gruplarına katılarak 53 kiloya düşmüştüm. Sonra ramazanda kilo almaya başladım.Ramazandan sonra tatile gittik gündüz alışveriş merkezlerinde hamburgerler pizzalar sonra eve gelince annem teyzem kardeşim gece 2 ye kadar balkonda yiyip sohbet ediyorduk.Ben tatilden geldim bir tartıya çıktım 65 kg.olmuşum.Şok oldum resmen kilo aldığımı biliyordum ama okadar beklemiyordum.Ozamandan beri veremedim.Ben akşamları çok yiyorum.Bende sabah 8 akşam 5 masabaşı çalışıyorum.Bu hafta hastayım hem grip hemde karın sancısı çekiyorum ama pazartesi bende katılıcam size.Geçen yazdan aldığım bir dolap dolusu kıyafetimi yazın giymek istiyorum.Eminim hep beraber başarıcaz biz bu işi.:KK66:

sende emziriyomusun canım.bende akşamları tutamıyorum ve yiyorum
kilo almıyorum ama vermiyorumda aslında emzirenler vermeli
çünkü günde 500 kalori emzirmekle yakıyomuşuz zaten...
:KK34:

Kızlar ben bu sefer kesin kararlıyım. Eğer süt miktarını etkilemezse bırakmak yok. Yalnız son kez akşam pasta yiyeceğim. Doyasıya. Bu da kendime ödülüm olsun peşin peşin. :)))

Kızlar ben bu sefer kesin kararlıyım. Eğer süt miktarını etkilemezse bırakmak yok. Yalnız son kez akşam pasta yiyeceğim. Doyasıya. Bu da kendime ödülüm olsun peşin peşin. :)))

canım ödül başarıdan sonra verilir başlamadan değil bu sefer o pastadan aldığın kiloları vermekle uğraşacaksın bence hiç yeme

arkadaşlar burda önemli olan birbirimizi motive ederek en kısa sürede sağlıklı kilo vermemizi sağlamak. hepimiz çalışan ve hareketsiz bayanlarız aldğımız fazla kaloriler direk yağ olarak bedenimize yapışıyor aylardır vermeye çalışıyorum alındığı kadar kolay verilmiyor malesef

emziriyosun anlaşılan bende 15 aylık oğlumu emziriyorum
sabaha kadar ağzında tutuyo ama kilo veremiyorum ya sen?

yeter ki iste şekerim sen istedikten sonra azmet verirsin önemli olan yavaş yavaş vermek yoksa birden verip 5 katını birden almak istemeyiz dimi.
dün neler yaptın yaz bakim.

Dün yarım kase çorba ve birkaç kaşık bulgur pilavı yedim.
Yürüyüş yaptım.
Bu sabah da yapacaktım ama işe 1 saat erken gelmem gerekti, kaldı.
Bugün de sabahleyin 1 simitten az simitimi yedim.
Öğlen küçük bir haşlama tavuk, çeyrek haşlanmış patates, bir kaşık yoğurt, salata yedim.
Azıcık da kuru fasülye pilav kaçamak yaptım, onu yapmasam iyiydi de işte...
Şu an 720 kcal filan oldu toplamda....
Akşama hafif birşeyler yerim, salata çorba filan....1000 kcal olur...

emziriyosun anlaşılan bende 15 aylık oğlumu emziriyorum
sabaha kadar ağzında tutuyo ama kilo veremiyorum ya sen?

Ben akşam eve gidince emziriyorum, yatana kadar istedikçe veriyorum. Gece pek uyanmaz ya da bir kez uyanır. Bir de sabah uyanınca emziriyorum. İşyerinde de sağıyorum. Sabah ve akşam gidince uzun emiyor benim sıpam da. Ama kilo filan veremiyorum.

Kızlar size bir önerim olacak.

Gün içinde yediklerinizi bir gözden geçirin gözünüzden kaçan vazgeçemediğiniz bir yiyecek mutlaka vardır.Sİze kalori olarak geri dönen.

Mesela benim için şeker öyleydi. Tek şekerle içiyodum çayı güya ama bir hesapladım günde 400-500 kalori sadece şekerden alıyormuşum. Kesince fark etmeye başladı. Belki sizinde böyle bir yiyeceğiniz vardır.

X