- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
Zaten kıyafet başlı başına sorun, kimi dar kimi bol hamile kıyafeti. Alsam yazık kilo verince boşa gidecek. :)))
yeterki kilo verelim. bolları değerlendirecek birşeyler buluruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten kıyafet başlı başına sorun, kimi dar kimi bol hamile kıyafeti. Alsam yazık kilo verince boşa gidecek. :)))
Evet. Ben pek sürekli başlık takip etmem. Bir 2010 Ağustos annelerini izliyorum sürekli bir de bu konuyu bırakmam artık.
Öğlen arkadaşımla konuşuırken karar aldım. Madem akşamları oğlumun zamanından çalmamk için yüriyemiyorum, ben de öğğle araları yrüyeceğim. İşyerine spor ayakkabı koyarım bir tane. Gerekirse yazın terlersem diye yedek tişört de alırım. Şimdilik serin zaten.
O zaman ne diyelim, "hayırlı olsun" diyelim. Başarılar, iyi şanslar dileyelim .:)))
arkadaşlar eger kilo vermek istiyorsanız altın çilek kurusu önerebilirim eşim kullanarak bir ayda 6 kilo verdi özellikle böbek ve yag sorunu olanlar çok harika isteyene detaylı açıklama yaparım ok
altın çilek kurusu meyve kurusu gibi birşeymi?
altın çilek meyvesinin kurusu canım aktarlarda falan satılıo kilosu 60-70 tl civarı
her sabah aç karna 3-5 adet yenmesi zayıflatıyormuş ama ben aktara sordum
abartılan kadar etkili değil dedi içindeki yüksek lif oranı sayesinde iştahı kesmeye yardımcıymış
bu cuma bime gelicek 125 gr 5,5 tl di sanırım ben alıp bi denicem
anladım. bende cuma bimden alayım bi deneyeyim. adını çok duydum. hap olarak satılıyormuş galiba.
bende merak ettim seni valla:)
sinopluyum ama mersinde yaşıorum
benimde büyük bir bardağım var işyerinde onunla içerim evde sürahm bardklarım hep mavidir
mavi sürahimi güneş alan pencerenin önüne koyarım güneş ışınlarıyla şifalanmasını dilerim içerkende zayıflatmasını:) tabi yazın içine buz atıorum
evet bak teşekkürler arkadaşım günde 3 bardak yeşil çay içilecek benim yeni bitti alamadım bir türlü ne zamandır. sağlıklı yaşam için vücudun sıkılaşması için bir sürü şeye faydalı bu yeşil çay.
bak hatırllattığın güzel oldu listeye yeşil çayıda ekleyin.
bunu içebilmenin bi formülü olsa1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı
valla ben her sabah kalkar kalkmaz 1 çay bardağı ılık suyuma göz kararı sirke sıkıyorum sonra limon damlatıyorum göz kararı benim ki. midesi hasa a olan sirke miktarını azaltabilir. sanırım benimki tatlı kaşığı kadar.
her sabah ve akşam mutlaka için kızlar. metobolizmada hızlanıyor ssirke sayesinde.
ne güzel yaşam şekli haline getirmişsin artık. böyle devam et akşam yemelerini de iptal et bence yani hafif şeylerle çorba salata yoğurt ve erken saatte cidden işe yarıyor. bu arada 59 kilo oldum 64 kiloydum çok zor oldu ama 2 ayda zor verebildim. durmak yok yola devam 55 olcam güzel olcam fit olcam :)))yaşasınnnn
Günaydın....
Bende de durum böyle.
Ama benim hep öyle olur, önce vücudum şekil alır sıkılaşır sonra birden kilodan düşerim...
Sebep ne bilmiyorum
hergün tartıldığımızda vücut psikolojik olarak su topluyormuş annem öyle dio
aslında çok kafaya takmamak lazım ben nezaman off bu kiloları nasıl vericem desem dahada kilo alırım
pozitif düşünün pozitif gelişmeler olsun hayatımızda kilo vericem demeyin beyin tersini algılıo
zayıf olmayı seçiyorum deyin beyninize pozitif düşünceler yollayın
evet o şişkinlik bende de oluyor.ama su alıyor bence 3 litr suyu iç wc ye sürekli girip çıkıyorsun zaten göbüşün dümdüz oluyor bak dene görceksin. birde sabahları nesfit yeyince şişkinlik yapmıyor bende.
Emzirirken en iyi beslenme çorba bence.Gerçi bende Emzirirken ne buldumsa yedim kilo veremedim ama kiloda almadım. Aynı kiloda kalmıştım. Emzirirken en iyi besin çorba bence.Zeytin yağlı içine canınızın istediği herşeyi katın 2 tabak çorba yiyin her öğün hem kilo aldırmaz hemde süt yapar. Mesela bulgur çorbası çok süt yapıyor denenmiştir. İçine sebzede katılabilir tavuk etide katılabilir.Hem doyurucu olur. Dutta çok süt yapıyor. Hem tazesi hem kurusu.Kurusunu kaynatıp suyunu içebilirsiniz.
Oğlumu memeden kesdikten sonra ben kendim yavaş yavaş diyet yaparak 60 kilo oldum geçen yaz yine burdaki diyet gruplarına katılarak 53 kiloya düşmüştüm. Sonra ramazanda kilo almaya başladım.Ramazandan sonra tatile gittik gündüz alışveriş merkezlerinde hamburgerler pizzalar sonra eve gelince annem teyzem kardeşim gece 2 ye kadar balkonda yiyip sohbet ediyorduk.Ben tatilden geldim bir tartıya çıktım 65 kg.olmuşum.Şok oldum resmen kilo aldığımı biliyordum ama okadar beklemiyordum.Ozamandan beri veremedim.Ben akşamları çok yiyorum.Bende sabah 8 akşam 5 masabaşı çalışıyorum.Bu hafta hastayım hem grip hemde karın sancısı çekiyorum ama pazartesi bende katılıcam size.Geçen yazdan aldığım bir dolap dolusu kıyafetimi yazın giymek istiyorum.Eminim hep beraber başarıcaz biz bu işi.
Kızlar ben bu sefer kesin kararlıyım. Eğer süt miktarını etkilemezse bırakmak yok. Yalnız son kez akşam pasta yiyeceğim. Doyasıya. Bu da kendime ödülüm olsun peşin peşin. :)))
canım ödül başarıdan sonra verilir başlamadan değil bu sefer o pastadan aldığın kiloları vermekle uğraşacaksın bence hiç yeme
Ödülü verirsem yediğim için haketmek zorunda hissedeceğim. İlk gün için zaten iyi bir performanstayım. 6 kat merdiven de çıktım. :)))
Kızlar ben bu sefer kesin kararlıyım. Eğer süt miktarını etkilemezse bırakmak yok. Yalnız son kez akşam pasta yiyeceğim. Doyasıya. Bu da kendime ödülüm olsun peşin peşin. :)))
yeter ki iste şekerim sen istedikten sonra azmet verirsin önemli olan yavaş yavaş vermek yoksa birden verip 5 katını birden almak istemeyiz dimi.
dün neler yaptın yaz bakim.
emziriyosun anlaşılan bende 15 aylık oğlumu emziriyorum
sabaha kadar ağzında tutuyo ama kilo veremiyorum ya sen?