Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Diyetimde:

Sabah:yarım paket(5 adet) eti form ve biraz çökelek yada peynir olur yağsız olsunda

Öğlen:yarım paket(5 adet) eti form 100 gram yoğurda doğrayarak yiyorum

akşam:saat 17:30 gibi koca bi tabak yağsız salata yiyorum evde bişey yemeye gayret ediyorum geneldede ya yemiyorum yada bi lokma canım bişey çekerse ağzıma atıyorum okadar bolca su içiyorum çaylar şekersiz zaten sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorum tadını sevdim

Bu diyet büsküvilerde okadar sağlıklı değil onun yerine tahıllı veya tam buğday unlu ekmek yemelisin. Bütün günlerini bu listeye göremi geçiriyorsun eğer öyleyse pek sağlık değil.

aslında 65 de olabilir umran80:KK64::KK66::KK66::KK66:

verdikçe dahada vereceğini anlayacak dahada vermek isteyeceksin bi beden daha küçülsem diye düşüneceksin giyinmez zevk verecek çok güzel ya zayıflamak kilo verip kot almaya gittim hep 34 giyiyodum bulamıyodum 30 beden kot cuk oturmuştu çok mutlu olmuştum o mutluluğumu unutamam biraz daha versemde gelinliğimin içindede mutlu olsam inşallah

kızlar öğle yemeğimi yeyip geldim
taze fasulye ve pilav ikisinden de azıcık yedim bir minicik dilim ekmek yemek acı olduğu için
tatlı vardı almadım kendimi takdir ettim :KK66:

verdikçe dahada vereceğini anlayacak dahada vermek isteyeceksin bi beden daha küçülsem diye düşüneceksin giyinmez zevk verecek çok güzel ya zayıflamak kilo verip kot almaya gittim hep 34 giyiyodum bulamıyodum 30 beden kot cuk oturmuştu çok mutlu olmuştum o mutluluğumu unutamam biraz daha versemde gelinliğimin içindede mutlu olsam inşallah

inşallah güzel ve mutlu bir gelin ol

30 beden mi ayy bayılıcam şimdi.40 bedenim ben. çok kiloluda değilim kalçam geniş benim de.

öğle yemeğinde karışık kızartma var ekmeksiz yicem. yanınada yoğurt. gerçi kızartmada ekmeksizde yenmez ama neyse. diğer arkadaşları bekliyoruz da

Günaydın bayanlar. Sohbet almış başını gitmiş yine. Dün akşam kızımın hamburger krizi tuttuğu için eşimle kızım hamburger yemeye gittiler. Ben de kendime çorba yaptım. 1 kase çorba ve yoğurt yedim. 1 dilim de ekmek. Sonraaaaaa patlamış mısır yedim.:KK1: Slim İn 6 yaptım 20 dakika, 30 tane mekik çektim. Biraz telafi etmişmidir mısırı. Sonra müziği açtım,10 dakika oynadım. Kızımdan grip bulaştı galiba gece çok hastalandım boğazım tıkandı, başım ağrıdı, uyuyamadım. Sabah sirkeli su da içemedim. Hala çok iyi hissetmiyorum kendimi. Sabah 1 dilim ekmek, çok az peynir, 3 zeytin yedim. Su içmeye çalışıyorum şimdi de.(Ne kadar uzun oldu demi)
geçmiş olsun canım. aman dikkat edelim sağlığımıza :KK66::KK66:
kizlar bnde hep tok hissediyodm kendimi bu 2 gundur cok acikiorum
Midem kaziniyor, acliktan basim donuyor. Yiyorum bende biraz biseyler.
Az once yarim pogca yedim ara ogun olarak. Elma falan kesmiyo beni hic
elme beni acıktırıyor. reglimin son günlerindeyim bende açlık fena oluşmuştu.
Bugün hiç su içemiyorum kızlar. Hiç canım istemiyo. Az önce 4 tane yulaflı bisküvi yedim. Doktora gittim. Antibiyotik başldı. Boğazım çok kötü.
çok geçmiş olsun canım.:KK71::KK71:
eveeeeeeeeeet kızlar biraz geçmişi okudum ve masa başı çalışanların sorunları hep aynı burayı takip edip aranıza katılmak istiyorum

hoşgeldin sonsen :KK71::KK71:

merhaba bayanlar
sabah sirkeli su içtim bir bardak.10 dk sonra ballı tarçınlı su içtim.
kahvaltı olarak yağsız bir tost yanındada haşlanmış bir yumurta yedim. yumurta tok tutuyor beni. yanında bitki çayı içtim.

Öğlen bezelye yemeği ve pilav(3-4 kaşık) küçük bir dilim ekmek ve yoğurt yedim.Bolca karabiber döktüm hepsin de. Ben aslında kahvaltı harici ekmek yemem, diyetten falan değil de aramam ekmeği önceden beri böyle. Ama son zamanlarda bişey öğrendim onun yüzünden ekmek yiyesim geliyo. Ekmeğin üstüne karabiber ve tuz atıp yiyodu arkadaşlar, bana sen de dene dediler, hoşuma gitti, aranacak bi lezzet değil ama ben beğendim işte bu yüzden yemekten sonra bir dilim kemeğe tuz ve karabiber döküp yiyorum. Tabi ekstradan kalori almış oluyorum.

umran hoseki sizller de hosgeldiniz...
Anam bidi bidi konusmussunuz, takip edemedim. :KK1:
oglen 1 tabak kuru fasulye+1 dilim ekmek yedim. Pilav yemedim aferin bana...
Ara ogunde pogcayi goturdum ama :rezilben: pisman degilim, kazintidan olecektim.
Kalori cetveli cikardim ama pismiz yemekleri hesaplamak cok zor. kara kara dusunuyorum nasil sayicam diye.
Yesilcay bitmis, bgn nane limon ictim.
Suya devam...

Selam kızlar bugün fena gitmiyorum. Sabah bir yumurtadan omlet ve bir buçuk dilim ekmek yedim, öğlen de yemeği kaçırdım, ton balıklı sandviç yedim.Ama moral sıfır. Apartmanın merkezi sistem kaolrifer boruları değişiyor. DÜn bizim daireyi sökmüşler ve pislik içinde. Temzikeyemedim de bugün veya yarın bir de takmaya gelecekler çünkü. Böyle durumlarda moralim sıfırın altında seyrediyor. Takıntılıyım.

Hazir herkes buralardayken bir duyuru yapayim.
KILO BILDIRIM GUNU PAZARTESIDIR.
LISTEYE ILK KEZ GIRECEK OLANLAR
1- BASLANGIN KILOSU (baslangic tarini 25.04.2011)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
BILGILERINI OZEL MESAJ ILE BANA GONDERSINLER.
Pazartesi sabahi uyanip, tuvalete gittikten sonra ac karnina tartilirsaniz en dogru sonucu almis olursunuz.

X