Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

benim eşimde hergün tartılır,tartının pilini bitirdi yaw

selam kızlar, nete anca girdim, bugünkü listemi vereyim
sabah:iki dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin
ara:yarım portakal
öğleatlıcanlı köfte,yoğurt,iki dlim ekmek
ara:1pkt diyet bisk.
akşam:4 köfte, yeşillik,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma,

2 lt kadar da su içtim,
bir de dün eşofman aldım yarın denicem bakalım nasıl olucak,pazar akşam yatarken tartılmıştım,93tüm yarın sabahı iple çekiyorum sabah ilk haber vereceklerden biri benimdir sanırım

topiği akşamda ben kapatmışım sabah da ben açıyorum :119:
kilo bildirimimi yapayım ama öncelikle belirtmek isterim ben diyete pazartesi günü başladım pazar gece yatarken 93tüm haliyle günün suyu herşeyi vardı bugünde sabah yataktan kalktığım gibi tartıldım 91.1

günaydın günaydın günaydınnnnn
sabah sirkeli suyumu içtim 1 tane salatalık yedim. yarım kasede nesfitimi yedim şuan suyumu içiyorum.

üfff o ne vücud öyle ama çok kas olmuş hiç hoş değil. bizim türk versiyonu yani ebru şallı. ama ebru bunun gibi kaslı değil. beğenmedim ben

günaydın günaydın günaydınnnnn
sabah sirkeli suyumu içtim 1 tane salatalık yedim. yarım kasede nesfitimi yedim şuan suyumu içiyorum.

ya bu nesfit tam olarak ne işe yarıyor kahvaltı olarak mı alıyorsunuz?Tokluk hissi verip te mi kilo vermede yardımcı oluyor?

ne güzel keşke doğumdan kalsaydı kilolarım ben daha anne bile olamadım benim kilolarım tedavi görmekten oldu o ilaçlar varya mahvetti beni

inşallah o da olur birgün. Allah gönlündekini versin.kafaya takma inan bak takınca olacağı varsada olmuyor. zamana bırak o gelmek istediğinde kapını çalar.

KIZÇELER GÜNAYDIN GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR HERKESEE...

Acaib enerjiğim, mutluyum, kıpır kıpırım, bu gün cuma bu gün oğluma kavuşacağım.......
Ben 70-79 topiğinde de kilo bildiirdiğimden tartıldım ve sonuş süper 74, 74, 74, Geçen hafta duran kilom bu hafta LAPA ile sanırım aktı gitti üzerimdennnnn....2 kilo gitti pazartesiden beri

Günaydın kızlar. Haftanın son günü oh be. Dünü hiç yazmicam kaçamaklarla doluydu. Dün depresiftik ya ondan sanırım. Sabah sirkeli su içtim.1 dilim ekmek, azıcık peynir, domates salatalık yedim. Suyumu içiyorum. B12 vitaminim düşük çıktı. Doktor B12 başladı bana kilo aldırır mı acep ya.

bir arkadaşım kilo aldırdığı için almıyordu o haptan ama sağlık sonuçta bu her halukarda diyete devam edip ilacını al derim canım

günaydın bayanlarrr
bende 3 gündür bi bardak suya bir çay kaşığı sirke koyup içiyorum midemi rahatsız etmesin diye bi bardak ta sade su içiyorum üstüne
tartılmadım ben daha çok merak ediyorum sonucu yarın lapaya başlıyorum inşalla kabızlık olmaz zaten zor kurtuldum bi ara çok başıma belaydı:18:
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek yarım yumurta
1 kk lor peyniri domates salatalık ve şekersiz çay içtiiiiim

bu arada akşam eve gittim bulgur pilavı ve bezelye yemeği vardı ben ikisinden 1er yemek kaşığı aldım ekmek yok ve canım hiç istemedi ama öğün atlamamak için yedim çok mutlu oldum akşamları canım artık yemek istemiyor

ya bu nesfit tam olarak ne işe yarıyor kahvaltı olarak mı alıyorsunuz?Tokluk hissi verip te mi kilo vermede yardımcı oluyor?

canım şu sabah kahvaltı yerine yenen kahvaltılık gevrekler varya ondan. nestle nesfit tok tutuyor. bazen normal kahvaltı bazen nesfit yiyorum

ne yaparsak bünye 1 haftada alışıyor. 2 hafta öncesine kadar bende öyleydim. kendimi düzene sokmuştum akşamları canım hiç istemiyordu.geçen hafta tatilde düzen bozuldu zorluyorum kendimi ama daha eski düzenim gelmedi.

Yağmur sakın kullanma

Ben 4 yıl kadar önce kullandım 15 kilo aldım

Benimde düşüktü B12 iğne tedavisina başladı.1.5 yıllık tedaviydi ama ben 1.ayda buraktım tedaviyi 15 kilo aldım

Sakın ama sakın benden sana tavsiye

onun yerine et ye bolbol

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi...

Merhaba günlük seviyorum bu şarkıyı son ses açıp eşlik edesim var bağıra bağıra benimde yorgun gibi bir halim var.. Bu hastane bu oda bu duvarlar üstüme üstüme geliyor... Anlamıyomusun yoksa anlamakmı istemiyorsun bilmiyorum ama ben biliyorum anlaşılmak istediğimi biliyorum.. Senin duygularını ama benimkiler karmaşık.. anlamıyomusun korkuyorum seni eskisi gibi sevememekten incitmekten incinmenden korkuyorum..Ne kadar kırgın olursa olsun bu yüreğim bilmiyorumGeleceksin pazartesi gün karşımda olacaksın ama ben seni görünce nasıl davranacağımı dahi bilmiyorum sarılsam özlem dolu kırgın bir sarılma olacak ama sarılmasamda bir sürü söz söyleyeceksin yine kıracaksın hırpalayacaksın beni anlasana şu sıralar seni görecek kadar cesaretli değilim günlük omzunda ağlayabilirmiyim acaba

Günaydın kızlar.
Akşam meyve pirinç lapası yedim. Suyumuda içtim.
Akşamdam lapa hazırlamayı unutmuşum. Sabah 1 bardak su, yarım muz yedim. Lapayı öğlen hazırlayıp yiyicem artık. Tartılmadım ama karnım inmiş gibi. Lapayla sebze meyve yediğim için herhalde ben kabızlık problemi yaşamadım.

buğün karışık duygular içindesin.özlem dolu kırgın buruk. eee akşam ne yedin zayıflamak için nasıl bir çaba sarfettin satır aralarında göremedim ben :)))
bu arada kim söylüyor bu şarkıyı çıkartamadım.

Canım kıyamam sana baya bi depresyon takılmışsınnnnnnnnnn. Üzme canını zamanla her şey yoluna girecektirr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…