kızlar maşallah oku oku bitiremedim. 2 günde iyi kaynatmışınız.
hatırlayanınız olur son gün eşimle aramız kötüydü o akşam düzelttik. adamcağınızın başka sorunlarıda varmış meğer anlatmazda içine ata ata sıkıntı yapmış çok. dün ikimizde işten izin aldık birlikte sahile gittik yürüdük.çay bahçesinde çay içtik. güzel bi vakit geçirdik anlayacağınız. birazda yemek olarak kaçamak yaptım.
bide birşey anlatayımda gülün. pazartesi sabahı kilo bildirimi için tartıldığımda eşimde gördü beni bende bir tartılayım kaç oldum acaba dedi. sonra akşam geldi yanıma ya ben kilo vermişim dedinasıl yani deidm. bende tartıldım. ben 500 gr fazla çıktım adam 2,5 kg az çıktı yediklkerimizi düşündüm. o benden çok yer her zaman. benim tabağımda kalanlarıda yer. nasıl oldu anlamadım. 3 günde 2,5 kg verdi adam yaa . sinirden kahkaha attın dakikalarca. garibim sandı sevindim kilo vermesine. bilse sinirlendim bu duruma
kimsecikler de yok. bende birazdan çıkıyorum. herkese iyi akşamlar. yarın görüşmek üzere
sabah akşam sirkeli limonlu ılık su iç sabah aç karnına birde akşam yatarken.
üfff o ne vücud öyle ama çok kas olmuş hiç hoş değil. bizim türk versiyonu yani ebru şallı. ama ebru bunun gibi kaslı değil. beğenmedim benArkadaşlar Selam,
Eğer biraz ingilizceniz varsa sizlere bir site tavsiye etmek isterim. Gerçi ingilizceye de pek gerek yok videolar, resimler bayağı açıklayıcı ancak püf noktalar için gerekli olabiliyor bazen. Bodyrock.tv diye Google'da aratın. Zuzana abla hemen her gün yeni bir çalışma yayınlıyor, kadının vücudunun şekline bakıp hemen moraliniz bozulmasın, illa ki onun kadar hareketleri yapmanız gerekmiyor.
Bir kaç video izleyin, Warm up kısmına bakın, ısınma hareketlerini nasıl yaptığını bir görün. Sonra da sabahları 25 dk erken kalkın ve 15-20 dknızı beğendiğiniz hareketlerle buna ayırın. Ben genelde özellikle bahar diye epey bir yaydım, haftanın 3-4 sabahı maks 15 dk yapabiliyorum ancak buna rağmen inanılmaz sıkılaştı vücudum. Üstelik sadece beğendiğim hareketleri ve istediklerimi yapıyorum, onun günlük programına bile uymadan - uysam kimbilir neler olacak
günaydın günaydın günaydınnnnn
sabah sirkeli suyumu içtim 1 tane salatalık yedim. yarım kasede nesfitimi yedim şuan suyumu içiyorum.
ne güzel keşke doğumdan kalsaydı kilolarım ben daha anne bile olamadım benim kilolarım tedavi görmekten oldu o ilaçlar varya mahvetti beni
Günaydın kızlar. Haftanın son günü oh be. Dünü hiç yazmicam kaçamaklarla doluydu. Dün depresiftik ya ondan sanırım. Sabah sirkeli su içtim.1 dilim ekmek, azıcık peynir, domates salatalık yedim. Suyumu içiyorum. B12 vitaminim düşük çıktı. Doktor B12 başladı bana kilo aldırır mı acep ya.
ya bu nesfit tam olarak ne işe yarıyor kahvaltı olarak mı alıyorsunuz?Tokluk hissi verip te mi kilo vermede yardımcı oluyor?
günaydın bayanlarrr
bende 3 gündür bi bardak suya bir çay kaşığı sirke koyup içiyorum midemi rahatsız etmesin diye bi bardak ta sade su içiyorum üstüne
tartılmadım ben daha çok merak ediyorum sonucuyarın lapaya başlıyorum inşalla kabızlık olmaz zaten zor kurtuldum bi ara çok başıma belaydı:18:
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek yarım yumurta
1 kk lor peyniri domates salatalık ve şekersiz çay içtiiiiim
bu arada akşam eve gittim bulgur pilavı ve bezelye yemeği vardı ben ikisinden 1er yemek kaşığı aldım ekmek yok ve canım hiç istemedi ama öğün atlamamak için yedim çok mutlu oldum akşamları canım artık yemek istemiyor
Günaydın kızlar. Haftanın son günü oh be. Dünü hiç yazmicam kaçamaklarla doluydu. Dün depresiftik ya ondan sanırım. Sabah sirkeli su içtim.1 dilim ekmek, azıcık peynir, domates salatalık yedim. Suyumu içiyorum. B12 vitaminim düşük çıktı. Doktor B12 başladı bana kilo aldırır mı acep ya.
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi...
Merhaba günlük seviyorum bu şarkıyı son ses açıp eşlik edesim var bağıra bağıra benimde yorgun gibi bir halim var.. Bu hastane bu oda bu duvarlar üstüme üstüme geliyor... Anlamıyomusun yoksa anlamakmı istemiyorsun bilmiyorum ama ben biliyorum anlaşılmak istediğimi biliyorum.. Senin duygularını ama benimkiler karmaşık.. anlamıyomusun korkuyorum seni eskisi gibi sevememekten incitmekten incinmenden korkuyorum..Ne kadar kırgın olursa olsun bu yüreğim bilmiyorumGeleceksin pazartesi gün karşımda olacaksın ama ben seni görünce nasıl davranacağımı dahi bilmiyorum sarılsam özlem dolu kırgın bir sarılma olacak ama sarılmasamda bir sürü söz söyleyeceksin yine kıracaksın hırpalayacaksın beni anlasana şu sıralar seni görecek kadar cesaretli değilim günlük omzunda ağlayabilirmiyim acaba
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi...
Merhaba günlük seviyorum bu şarkıyı son ses açıp eşlik edesim var bağıra bağıra benimde yorgun gibi bir halim var.. Bu hastane bu oda bu duvarlar üstüme üstüme geliyor... Anlamıyomusun yoksa anlamakmı istemiyorsun bilmiyorum ama ben biliyorum anlaşılmak istediğimi biliyorum.. Senin duygularını ama benimkiler karmaşık.. anlamıyomusun korkuyorum seni eskisi gibi sevememekten incitmekten incinmenden korkuyorum..Ne kadar kırgın olursa olsun bu yüreğim bilmiyorumGeleceksin pazartesi gün karşımda olacaksın ama ben seni görünce nasıl davranacağımı dahi bilmiyorum sarılsam özlem dolu kırgın bir sarılma olacak ama sarılmasamda bir sürü söz söyleyeceksin yine kıracaksın hırpalayacaksın beni anlasana şu sıralar seni görecek kadar cesaretli değilim günlük omzunda ağlayabilirmiyim acaba