Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Bu aram yediklerimi bildireyim
Akşam yarım porisyon balık bol salata yarım kase çorbaaa
Akşam yarım dilim etimek tatlısı ve bir kaç bardak çay içtim
Arada 1 litre suyumu da içtim,lesli ve plates yaptım anca yarım saattir sanırım, yatmadan sirkeli suyumu da içtim

Sabah ılık suyumu içitim
1 Ymurta peynir domates peynir yarım simit eşliğinde güçlü bir kahvaltı yaptım, Bol suyumu içmeye devam
Kızlar ben dünkü yazıyı okuyunca sabah öğünlerimi güçlendirmeye karar verdim, Çünkü sabah ne kadar güçlü yersek o kadar az acıkırmışız, bu gün kahvaltım iyi idi ara öpün yemedim çünkü karnım tokk.. Bundan sonra kahvaltıma fındık, ceviz, kayısı, kurum üzüm falan da eklemeyi düşünüyorum..

Yağmur sakın kullanma

Ben 4 yıl kadar önce kullandım 15 kilo aldım

Benimde düşüktü B12 iğne tedavisina başladı.1.5 yıllık tedaviydi ama ben 1.ayda buraktım tedaviyi 15 kilo aldım

Sakın ama sakın benden sana tavsiye

onun yerine et ye bolbol

Gözüm korktu canım ya şimdi. Tam da diyete başlamışken. Et sevmiyorum çok fazla sorun ordan kaynaklanıyo zaten.

Kızlar bu gün bi durgunluk var herkeste sayfalar bile ilerlemiyor, Simurg un yokluğu da çok belli oluyorrr.

üfff o ne vücud öyle ama çok kas olmuş hiç hoş değil. bizim türk versiyonu yani ebru şallı. ama ebru bunun gibi kaslı değil. beğenmedim ben

Zaten onun gibi olmak şart değil ki, ben de asla istemem. Ancak hareketleri inanılmaz biçimlendiriyor vücudu, abartmadan yapmak kaydıyla bende çok büyük değişimler oldu bu sebeple tavsiye ettim.

Az yemekle zayıflanır evet ancak vücut şekillenmez ki, mantıklı sporla desteklemek illa ki şart.

Zaten onun gibi olmak şart değil ki, ben de asla istemem. Ancak hareketleri inanılmaz biçimlendiriyor vücudu, abartmadan yapmak kaydıyla bende çok büyük değişimler oldu bu sebeple tavsiye ettim.

Az yemekle zayıflanır evet ancak vücut şekillenmez ki, mantıklı sporla desteklemek illa ki şart.

canım illaki vücudu şekillendirmek için spor şart ben kesinlikle yapamam şu aşamada. ev iş çocuk çok yoğunum. bebeğim biraz daha büyüsün yazılırım hemen spor salonuna. yürüyüşe çıkarım ama benim için spor imkansız. iş yerinde kısıtlı olduğu için pc. videosunu açamadım. resimleri gördüm.
ne gibi hareketler yaptın kısaca anlatabilrmisin.

Kızlar bu gün bi durgunluk var herkeste sayfalar bile ilerlemiyor, Simurg un yokluğu da çok belli oluyorrr.

evet haftanın son günü herkes yorgun hava kapalı yağmurlu. herkes akşam olsada eve gitsek diye saatin 5 olmasını bekliyoz. biraz da yoğunum bende ara ara yazıyorum.

saat 9 gibi çok güzel kahvaltı yaptım iyi yedim. halen acıkmadım. az önce yeşil çayımıda içtim.

selam kızlar hayırlı cumalar
bu akşam kendime ödül vericem yemek free
bu hafta hiç ölçüyü kaçırmadım öğlen ve akşam hiç ekmek yemedim
hatta akşam sadece çorba ve salata yedim
inşallah tartıya yansır bu çabalarım

Ben de yeşil çayımı içtim az önce bir tane de kuru kayısı yedim. Hiç aç değilim şu an. Aslında ben çoğu zaman öğlenleri acıkmıyorum ama ne bilim yemek saati gelince illaki gitme gereği duyuyorum. Gözüm mü aç ne.:KK53:

kızlarr dün akşam az bezelye ve pilav yedim ekmeksiz tabi birazda spor yaptım..

sabah ise eşimle kahvaltıya çıktık kahvaltı tabağı yedim :KK57::KK57: bi kaç dilim ekmek ama ekmeğin içini çıkarttım sadece dış kabuğunu yedim

Ben de yeşil çayımı içtim az önce bir tane de kuru kayısı yedim. Hiç aç değilim şu an. Aslında ben çoğu zaman öğlenleri acıkmıyorum ama ne bilim yemek saati gelince illaki gitme gereği duyuyorum. Gözüm mü aç ne.:KK53:

aynen bazen aç olmuyorum ama ne bilim yemek saati gelince. aynıyız. yemek zorunda hissediyor insan kendini.

Günaydın,
Dün akşam evde köfte vardı. Ama kızartma değil. Doğrudan yağsız fırında. 4 tane köfte bir dilim de patates yedim, bir kase cacıkla, ekmeksiz.
Sabah bir poğaça ve çeyrek açma.
Öğlen işe bakın gene köfte çıktı işyerinde, dört köfte yarım porsiyon makarna yedim ve bir bardak ayran içtim.
Çok az değil yediklerim ama iki hafta öncesine bakarak gayet iyi.
Sütlaç da vardır yemekte, yanıma aldım, ara öğünde yarım kase yiyeceğim.

öğle yemeği karnıyarık bir tane,3 kaşık kadar pilav ve cacık. Ekmek yok. Herkese iyi günler, hafif hafta sonları. yagmur kaçar kızlar

buğün kimsenin tadı yok sayfalar da pek ilerlemiyor. sayfam açık ama ara sıra bakabiliyorum.
öğlen ekmeksiz pilav biraz da turşu. üzerinede mis gibi çayımı içtim.

Haftasonu son iş günü uyuşukluk çöktü üstümüze.
Öğle pirinç lapası salata ve meyve yedim. Bakalım haftasonunu nasıl geçireceğiz. Pazar günü anneler günü tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Pazar annelere gidicez güzel yemekler olur ama abartmamaya çalışıcam. Pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum kilo verebildimmi acaba?

hayırlı günler bayanlar. nasılsınız?
dünkü menüm
kahvaltı yeşil salata , bitki çayı
ara öğün mama
salatalık
akşam çavdar ekmeği arasında ızgara köfte marul domates. yanındada salata
küçük bir kase puding

bugün kahvaltı da çavdar ekmeğine yağsız tost, bitki çayı
ara öğünlerimi yanıma getirdim.

X