maşallah diyelim aman tek bebişin içsinde kilonu nasıl olsa yavaş yavaş verirsin. sağlıcakla büyüsün yavrun.
Offf kizlar yaa, icimin daralmasi biraz dagilir gibi oldu. Malumunuz bana yarin tatil. Iyice bi dinleniym. Haftasonunuzu hafif gecirin. pazartesi bildirim gunumuzu unutmayin. Simdiden soyliyim...
Çok sağol, bu bahaneyle teşekkür de edeyim sana. Sen bu konuyu açmasan ben daha çook ertelerdim. Güzellik salonundaki hatunun bölgesel zayıflama için ısrarı da aynı döneme denk geldi. Ama bu konu olmasa onu da kabul etmezdim büyük ihitimal, yerken işe yaramaz diye.
Teşekkürler Çido.
bogazini tutamiyosan yedigini yakican cnm, baska yolu yok.
selam kızlar..
nısl keyifler?
ben hele şükür yeniden düzenimi oturttum ve akşam eşimle bir güzel konuştuk bana telkin yaptı resmen ve ben bir baktım leslie yapıyorum..psikolog gibi kocam var sağolsun..
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmek
peynir domates
ara:yşil çay
öğleırasa,1 dilim ekmek
ara:1 çatal pasta(arkadaşın d.günü vardı sadece taına baktım)
ara:1 elma
akşam:z.yalı pırasa+1 dilim ekmek
ara:süt
:84:nasıllllll:84:
Çok iyi gidiyoruz bence. Ben kendimden bu azmi beklemiyordum.
Üniversite yıllarında 43 kilo olan ve her yıl bir kilo aldığı için şişmanladığını farketmeyen bir insan olarak dhaa önce hiç diyet yapmadım. Farketmeye başladığımda da sporu tercih ettim, ciddi sporla iyi kilo verdim. Fakat sporu bırakmak zorunda kaldım bir ara, o sırada tam "55 kilo oldum, diyet zamanı geldi" derken hamile kaldım, gene diyet yattı.
Yani uzun lafın kısası bu benim ilk diyet deneyimim ve eskiden hep "Allahım umarım diyet yapmak zorunda kalmam, ben boğazımı tutamam, bu konuda çok iradesizim" derdim.
Ama değilmişim. Dördüncü günüm bugün ve herşey gayet iyi... Ufak kaçamaklarım da (bugünkü tatlı gibi) mutluluk haplarım oluyor ama onu da abartmamayı öğreniyorum. Amaaan yedim nasılsa deyip 4-5 dilim yemedim, önceden olsa...............:)))
ah bende evlendiğimde 50 kiloydum 55 e razıyım şimdi. evlenince doğumda yapınca buğün yarın derken kilolar 1 1 artmaya başlıyor. diyet değilde yaşam tarzımız haline getirmemiz gerekiyor. sağlıklı yaşam için sağlıklı şeyler yememiz gerekiyor. her gıdadan vitaminden almak gerekiyor ama miktarı abarmamak şartıyla. ölçülü yemek gerekiyor bunuda yaşam tarzı haline getirmek şart.
sabah akşam sirkeli limonlu ılık su iç sabah aç karnına birde akşam yatarken.
spor yapcen cnm, sirkeli su iciyorum ben sabahlari ac karnina, yag yaksin diye ayrica.
ah bende evlendiğimde 50 kiloydum 55 e razıyım şimdi. evlenince doğumda yapınca buğün yarın derken kilolar 1 1 artmaya başlıyor. diyet değilde yaşam tarzımız haline getirmemiz gerekiyor. sağlıklı yaşam için sağlıklı şeyler yememiz gerekiyor. her gıdadan vitaminden almak gerekiyor ama miktarı abarmamak şartıyla. ölçülü yemek gerekiyor bunuda yaşam tarzı haline getirmek şart.
menün gayet güzel. hiç kaçamak yok 1 çatal pastadan bişi olmaz.su içedinmi 3 litre su içmen gerekiyor
pastacim seninle durup durup bir ortak yon cikariyoruz farkindamisin ,,, :canimbenim:
hadi moral bozma, hepimizde ayni sikintilar var, biraz alttan alarak, biraz uste cikarak gecinip gidiyoruzz iste...
günaydın kızlarrr dün çok yoğun bi gün geçirdim bakamadım hiç konu almış başını gitmiş
ben dün çok yoruldum ve evde akşam barbunya yemeği yedikten sonra dizi izliyim dedim bi süre sonra bi baktım yanımda kabak çekirdeği leblebikaçamak yaptım o kadar pişman oldum ki yedikten sonra
sabah da her zaman yaptığım kahvaltının yarısını yaptm yarım dilim kepekli ekmek çok az peynir 2 zeytin ve tarçınlı sütbugün telafi etmem lazım çok üzgünüm şuan benm sorunum stresli olunca yemeğe veriyorum kendimi dünde öyle oldu
yaa ben zayiflasam da gobegim hergecengun buyuyor gibi, cok korkuyorum, icine cekince bile bayaa cikiyor...Eskiden az bisey ayva gobek vardi, simdi hamile gibiyim...
Kardeşimin göbeği benim de popom büyüktür. Ben ona "koca göbekli" demiştim bi kez, o da "nefesimi tutunca ben karnımı içe çekebiliyorum, sen poponu nasıl saklıcaksın?" demişti.
göbek için belki işinize yarayabilir bende bu masaj aletleri var ya onlardan var sürekli titreşim yapıyo ben üşendiğim için yapmıyorum ama annem baya kullandı hem yediklerine dikkat ediyo belki ondan bilmiyorum ama göbüş filan kalmadı hatunda
masaj aleti bizdede var ben bacakalrıma kullandım geçen yaz çok faydasını gördüm.bide inceltici kremle kullandım. kaymak gibi olmuştu bacaklarımbu arada açıklamayı unuttum benimki titreşimli kemer değil titreşimli masaj aleti böyle bi başlığı var bölgesel yapıo ben basenlerime yapıyodum bi ara faydası olmuştu aklıma gelmişken tekrar çıkartiyim onu
dikkat et kendine canım. hiçbirşey senden kıymetli değilSelam kızlar..2 gündür yoğunluktan giremedim..haftasonu pazar İzmirden arkadşaım gelmişti onunla gez eğlen derken kaçak yapmıştım..hiç de spor yapamadım bu akşam yine başlıcam spora..psikolojimi toparlamaya çalışıyorum..dün işyerinde hiç bişi yokken bir ağlamaya başladım 45 dk susturamadılar nasıl için için ağladım anlatamam size..heryerim şişti akşam eve geldim yarım saat daha ağla ağla..dün ilacımı evde unutmuş içmemiştim onun etkisi mi nedir bilmiyorum reglime de var daha..sinir sistemim çok yıprandı sanırım yaa..
neyse bugün iyiyim diyet için de moralimi bozmucam dedim..yenidne başladım işte..
dünkü menüm:
sabah 2 dilim k ekmek
peynir
öğle:z.yağlı bakla,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:z.yğlı kabak,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek
peynir domates
öğle:z.yağlı pırasa,2 dilim ekmek
ara:1 yeşil elma
akşamırasa,1 dilim ekmek,yoğurt
ara:meyve
yatmadna önce de süt..
bugün 1 saat leslie yapcam..
maşallah. nice 15 lere 25 lere.Kızlar ben yokken coşmuşsunuz bakıyorum, öğlen pirinç lapamı yerken kaçırdığım sayfaları okudum, Çİdo biz de evliliğimizin 5 gün önce 5. yılı bitirdik, tertibiz sanırım, senin de oğluşun var sanırım Allah bağırşlasın...
Gunaydin kizlar,
Aksam 1 tabak gunah cikarma yemegi + 1 kase yogurt yedim.
Gunah cikarma yemegi= sogan,lahana,havuc,biber,esmer pirinc,mercimek,maydanoz. yagsiz, cok az tuzlu haslaniyor, corba gibi bisey iste. Esim kendisine zeytinyagli, salcali acili sos yapti, oyle yedi ama ben sade yedim :)
Az bisey yurudum ama yavas tempo. 9 da uyudum. Bugun pek keyfim yok. Memleket hasreti coktu icime. Annemi ozledim.
Bahar oldu aman
Al kese astim gül dalina
Adadim yarin adina
iki göz oda
Dag yesil, dallar yesil
Uyandilar bayrama
Her gönül sen
Bir benim bahtim kara
Kokuyor buram buram
Fulyalar vakit tamam
Bir bana ugramadi
Bu bahar bayram
Aglama hidrellez
Aglama be bana
Aci ektim yerine
Ask yeserecek
Baska bahara
dikkat et kendine canım.günaydııın herkese
sabah erken kalktım sirkeli suyumu içtim. nesfitimi yedim 1 tanede salatalık yedim şimdi suyumu yudumluyorum.ama erken kalktığımdan başım ağrıyor buğün pek uykumu alamadım.
yordamcım ip atlarken sorun yok belim eğilip kalkarken yerden ağır bişey kaldırırken çok zorlanıyorum.
ayakta fazla kalınca. bel ağrısı kadar kötü bir şey yok.bazen yataktan kalkamayacak kaar kötü ağrıyo. üüüff başımda ağrıyo buğün erken kalkınca.
neyse akşam brokoli çorbası içtim ekmeksiz. çokda doydum şişirdi çorba beni.
menün çok güzel tebrik ederimgünaydın kızlarrrrrdün eve dönerken 45 dk kadar yürüdüm başlarken çok zor geliyor yürümek ama sonra bi durak daha sonra binerim hadi bi durak daha derken baya yürüyorum akşam evde salata yaptım kendime çok ufacık bi parça da snitzel parçaladım içine
sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek
artık lor peyniri yiyorum tatsız tuzsuz oluyor ama daha iyi diye düşünüyorum
domates salatalık ve 1 bardak tarçınlı süt
ben aslında sabah kahvaltıda yumurta yemeden doymazdım dün önceki gün fazla kaçırdım diye yarım yedim bugünde canım hiç istemedi gayet de doydumsabah kalktığımda leslie 500 adım die bi video buldum 2 gündür onu yapıyorum 5 dk sürüyor bide basenlerim için makas hareketi yapıorum arkasından işe gelirken de 15 dk yürüdüm artık gitsin şu basenlerimmmmmmm beyaz pantolon giymek istiyorummmm
dun sirkeli su icmistim, midem bulninca korktum bgn ara verdim, icmedim, kahvaltida kepekli yagsiz tost+cay...Enerjim cok dusuk, yere bisey dusse egilip alcak halim yok, niye boyleyim, bu sabahda biraz midem bulandi...Depresyondayim sanirim...
yeni baskülün uğurlu gelir de her tartıldığında biraz daha eksik çıkar sonuçlarGünaydın güzeller,
Ben bugün çok uykuluyum, daha ayılamadım. Servsite bir saat uyumuşum ama yetmedi. :)))
Dün akşam uslu kızdım. Bir yemek kaşığı pilav, iki yemek kaşığı bakla, iki yemek kaşığı yumurtalı sarmaşık otu (Egeliler bilir), yoğurt...Ekmek yemedim.
SAbah da bir kaşırık tost yedim.
Bakıyorum da sizlere göre bir tık fazla yiyorum galiba. Ama süt verdiğim için tamamen kesemiyorum karbıonhidratı, azıcık da olsa almam lazım.
Bu arada dün baskül aldım demiştim ya, dayanamadım çıktım tabi, başlangıç kilomdan 1,5 kilo eksik. Tartı farkı olabilir. Bundan sonra hep aynı tartıyla tartılırım ama bu hafta birinci olursam saymayalım, haksızlık olur. :)))
Simurg neredesin bilmiyorum da senin bulunduğun yerde de İstanbul gibi açmak bilmeyen bir hava, görünmek bilmeyen bir güneş var sanırım. Bu havalarda ben de depresif oluyorum.
Burasi bildigin yaz yaw, havuza, denize giriyoruz, benim derdim ne ben de anlamadim, enerjim cok dusuk, midem bulaniyor. moralim bozuk. hicbirseyden keyif almiyorum, uyumak istiyorum.Bunalimdayim. istahim da yok.
inşallah canım belirsizlikler hallolur. eski haline dönersin.offf evet ya cok gerginim. Benim yapimdan dolayi belirsizlige hic tahammulum yok. Bu aralarda bazi belirsizlikler yasiyoruz esimle, isle ilgili, gelecekle ilgili, ona sinirim bozuldu sanirim biraz. Birsey olacaksa bir an once olsun istiyorum, ne olcaksa olsun yani. Bazi kararlar asamasindayiz hayatimizin bundan sonraki gidisatiyla ilgili, onun gerginligi. Yanlis anlasilmasin esimle aram iyi, sadece is ve Turkiyeye donusle ilgili kararlar. Esimle dayanisma icinde halledicez insallah. Canim kocam, bnm moralim bozuldu diye o da huzursuz.
Anam aynaya baktım sanki. Belirsizlik dedin mi benim hastalıklarım depreşir. Haftasonu yapacağımız program bile çarşambadna belli olsun isterim. Hele hayati konular... Benim eşim de seninki gibi, benim "ne olacak krizi"m tutunca beni kendime getirmek için çırğınır ama bana kar etmez.
canım o dediğin iki ürünüde ben kullandım bir dönem. tabi yazdığın rakamlardan aynı sonucu çıkardıysam. omegayı hala kullanıyorum. depresyonumu atlatmada çok faydasını gördüm omeganın. asla vazgeçmeyeceğim bir ürün.Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.
Şimdi de aynı firmanın vücudu toparlamak ve yağları eritmek için bitkisel bir ürünü var onu kulanacağım..