Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ya kızlar şu lapayı nasıl yapıyorsunuz. birde her öğündemi yoksa acıktıkçamı yeniyor.
1,5 kilo çok iyi giden ödem olmasın.[/QUOV

Günde 3 öğün yedim birer kase, giden ödem mi bilmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum, aman gitsin de ödem de olsa kabulüm.....Salata da yenebilir ama ben sadeceakşamları yedim salata..

p.tesi günü başlasam akşamdan yapsam saklama kabına koysam öğlende iş yerinde yesem olur. üzerine yoğurt döksem yada başka şeylerle tatlandırsam olurmu üzerine çeşitli baharatlar tuz hariç sanırım.

nasıl bir yürüyüş bu.nereye yürüdünüz.sen olduğun yerde yürür gibimi yaptın.

Yağmur ve Çido ben sütle yedim sadesi pek tatsızzzzzz bide tarçin vazgeçilmezim oldu artık.

Ya burda koca bir kutu sütlü nuriye vardı; bir tane yiyecektim ama dayanamadım iki tane yedim. :KK43:(( Bir de herkes "sen emziklisin ye ye ye" demez mi?

oof yine çok yoğun bi gün :KK59: biraz gerileri okudum da herkes bi halsiz bi yorgun sanırım bende de var bahar yorgunluğu :KK58:yorgun kaldık diye kaçamaklar başlamasın :kk77: bugun yemek yapan teyzemiz hasta olduğu için kendi kendimize bi makarna yaptık ama sos yok tabii domatesli makarna yanında da yoğurt ekmek yok:KK64:makarna masum değil ama işte:kk77:

haftasonu bende lapa yapıcammm gitsin kilocuklar:KK34:

aynen sütlaç olur süt tarçın olunca birde fırına versek mmmm tadından yenmez. üff herkes lapaya başladı ben haftasonu konya ya gidiyorum lapaya başlayamam. p.tesi en kilolu ben çıkıcam sanırım. hazırlklı olayım bari de üzülmeyeyim. hiç kilo vermemiş olarak.
konyalı olan yokmu

Kızlar lapayı tuzsuz yağsız pişirip sebze veya meyveyle tüketebiliriz. Süt ve et ürünlerinden tüketilmemesi gerekiyormuş diyet boyunca. Hem yoğurt lapayla kabız yapar güzel baharatlı limonlu bir salatayla daha güzel olur.

oof yine çok yoğun bi gün :KK59: biraz gerileri okudum da herkes bi halsiz bi yorgun sanırım bende de var bahar yorgunluğu :KK58:yorgun kaldık diye kaçamaklar başlamasın :kk77: bugun yemek yapan teyzemiz hasta olduğu için kendi kendimize bi makarna yaptık ama sos yok tabii domatesli makarna yanında da yoğurt ekmek yok:KK64:makarna masum değil ama işte:kk77:

haftasonu bende lapa yapıcammm gitsin kilocuklar:KK34:

Ayy el benden de o kadar bu gün çok yoğunum amakızlar depresif olmayın yaaa MUTLU OLALIMMMM..

Ya burda koca bir kutu sütlü nuriye vardı; bir tane yiyecektim ama dayanamadım iki tane yedim. :KK43:(( Bir de herkes "sen emziklisin ye ye ye" demez mi?

sütlü nuriye de yenmezmi canım. evet birde sen ye ye süt olsun diye. aslında sen daha kolay verirsin kalori harcıyorsun emzirdikçe oturduğun yerden ne güzel. ben 4 ay ancak emzirebildim :KK43:((

sütlü nuriye de yenmezmi canım. evet birde sen ye ye süt olsun diye. aslında sen daha kolay verirsin kalori harcıyorsun emzirdikçe oturduğun yerden ne güzel. ben 4 ay ancak emzirebildim :KK43:((

Ya işte bu konuda sıkıntılarım vardı. Hamileyken ve bebeğimin ilk aylarında süt yapsın diye yiyenlere çok kızardım, su içmek önemli diye. Sonra sütümde sorun yaşayınca çaresizlikten ne bulduysam yedim, bir de inandım yemezsem süt olmayacağına. Ve kendimi inanadırdığım için sanırım yemedğimde hakkaten süt olmadı. Sen bu başlığı açtığında karar verdim denemeye. "Denerim, olmazsa yani sütüm azalırsa gene 3 kişilik yemeye devam ederdim" diye düşündüm. Psikoloji o kadar etkili bu sefer de azalmayacağına inandığım için sanırım azalmıyor. Sabah 130 ml sağdım, az önce 100 ml. Nazar değmesin.
Çok mutlu ediyor bu durum beni.

X