Kızlar sabahtanberi çok yoğunum yazamadım,
kısacik özetliyim akşam bira z kaçamak yaptım bir dilim etimet tatlısı, tarçınlı yoğurt iki kase kabak yemeği ve küçük bir tost yedim,
1,5 saat leslie +plates yaptım
Sabah ılık sirkeli suyumu içtim, bir yumurta bir salatalık çok az peynir ve iki çeri domatesi yedim
ara öğünde bir avuç çekirdekli kuru üzüm yedim
Öğlen yoğurt ekleyip az yazğlı kabak yemeğimi yiyeceğim...
Bu arada omegadan bahsedilmiş sanırım ben omega kullanıyorum 2 aydır be müthiş faydasını gördümmm...
Günaydın güzeller,
Ben bugün çok uykuluyum, daha ayılamadım. Servsite bir saat uyumuşum ama yetmedi. :)))
Dün akşam uslu kızdım. Bir yemek kaşığı pilav, iki yemek kaşığı bakla, iki yemek kaşığı yumurtalı sarmaşık otu (Egeliler bilir), yoğurt...Ekmek yemedim.
SAbah da bir kaşırık tost yedim.
Bakıyorum da sizlere göre bir tık fazla yiyorum galiba. Ama süt verdiğim için tamamen kesemiyorum karbıonhidratı, azıcık da olsa almam lazım.
Bu arada dün baskül aldım demiştim ya, dayanamadım çıktım tabi, başlangıç kilomdan 1,5 kilo eksik. Tartı farkı olabilir. Bundan sonra hep aynı tartıyla tartılırım ama bu hafta birinci olursam saymayalım, haksızlık olur. :)))
Simurg neredesin bilmiyorum da senin bulunduğun yerde de İstanbul gibi açmak bilmeyen bir hava, görünmek bilmeyen bir güneş var sanırım. Bu havalarda ben de depresif oluyorum.
Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.afiyet olsun...omega nasil kullaniyosun,tabletmi. Ne faydasini gordun, biraz aciklarmisin.
Birde kizlar, yazi hakkinda ne dusunuyosunuz, iste bir belirsizlik daha, aaa..
Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.
Şimdi de aynı firmanın vücudu toparlamak ve yağları eritmek için bitkisel bir ürünü var onu kulanacağım..
Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.
Şimdi de aynı firmanın vücudu toparlamak ve yağları eritmek için bitkisel bir ürünü var onu kulanacağım..
Ufff bugün çok kötüyüz ya noluyo böyle. Tahili sonuçlarımı aldım az önce. Herşey normal e peki neden kaynaklanıyo ya. Bacaklarım uyuşuyo sürekli . Şaştım kaldım.:44:
nazar degdi bize herhalde...Forumun en guzel topigi oldugumuz icin belkide
elemtere fish kem gozlere sish :Nazar:
Gecmis olsun bu arada cnm...
Canım ben de egeliyim, bu arada Yağmur canım pirinç lapasını ben dün bitirdim ama 2 günde 1,5 kilo gitti, tavsiye ederim sadece kabızlık sıkıntısı oldu onun dışında tok da tutuyorr, ben artık rutin beslenme şeklime döndüm.... Nerdessiniz kızlar ya hiç kimse kalmamışşş....
ya kızlar şu lapayı nasıl yapıyorsunuz. birde her öğündemi yoksa acıktıkçamı yeniyor.
1,5 kilo çok iyi giden ödem olmasın.