Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bizim burda yağmur yağıyor seller akıyor...yürüyüş havası değil vallaburası ama akşam kaykılmazsam işallah leslie yapcam..
ben de birazdna kaçcam kızlar kendinize dikkat edin..yarın görüşmek üzere..

bizim burda yağmur yağıyor seller akıyor...yürüyüş havası değil vallaburası ama akşam kaykılmazsam işallah leslie yapcam..
ben de birazdna kaçcam kızlar kendinize dikkat edin..yarın görüşmek üzere..

iyi aksamlar...bende kactim, hafif kalin hanimlaaar...

Gunaydin kizlar,
Aksam 1 tabak gunah cikarma yemegi + 1 kase yogurt yedim.
Gunah cikarma yemegi= sogan,lahana,havuc,biber,esmer pirinc,mercimek,maydanoz. yagsiz, cok az tuzlu haslaniyor, corba gibi bisey iste. Esim kendisine zeytinyagli, salcali acili sos yapti, oyle yedi ama ben sade yedim :)
Az bisey yurudum ama yavas tempo. 9 da uyudum. Bugun pek keyfim yok. Memleket hasreti coktu icime. Annemi ozledim.

Bahar oldu aman
Al kese astim gül dalina
Adadim yarin adina
iki göz oda

Dag yesil, dallar yesil
Uyandilar bayrama
Her gönül sen
Bir benim bahtim kara

Kokuyor buram buram
Fulyalar vakit tamam
Bir bana ugramadi
Bu bahar bayram

Aglama hidrellez
Aglama be bana
Aci ektim yerine
Ask yeserecek
Baska bahara

Canım ip atlayabiliyorsan durumun o kadar kötü değildir. Leslie teyzemiz en temel step hareketlerini yapıyor. Yerinde yürüme, birer adım yanlara yürüme, ikişer adım yanlara yürüme, dizleri karna çekme bir de öne tekme atar gibi ayak savurma. Hepsi bundan ibaret. Kolları da dahil ediyor bazen. Tempolu yaptırdığı için önce bir sıcaklık basıyor, sonra başlıyorsun damla damla ter atmaya. Kadın çok eğlenceli ve kıkırdak olduğu için sen de gülümsüyorsun.:KK1:

günaydııın herkese
sabah erken kalktım sirkeli suyumu içtim. nesfitimi yedim 1 tanede salatalık yedim şimdi suyumu yudumluyorum.ama erken kalktığımdan başım ağrıyor buğün pek uykumu alamadım.

yordamcım ip atlarken sorun yok belim eğilip kalkarken yerden ağır bişey kaldırırken çok zorlanıyorum.
ayakta fazla kalınca. bel ağrısı kadar kötü bir şey yok.bazen yataktan kalkamayacak kaar kötü ağrıyo. üüüff başımda ağrıyo buğün erken kalkınca.

neyse akşam brokoli çorbası içtim ekmeksiz. çokda doydum şişirdi çorba beni.

simurgh canım benim kıyamam sana. memleketimi özledin sen bakim. sabret nasıl olsa geçici ordaymışsınız. birde yerleşik olsaydın ne yapacaktın ana kuzusu seni ilk defamı ayrı kalıyorsun. ilk başta zor oluyor ama insan zamanla alışıyor. anneler günü yaklaştıya o yüzden kötü oldun sen dimi.
bu da gelir bu da geçer alışmalısın dayanmalısın :))) gurbet kuşum benim.

yağmurcum demek 2 tane cadın var. Allah bağışlasın kuzularını. koklaya koklaya öptüm bebişlerini.

Ben dün akşam biraz kaçırıdm yemeği kızlar. Yorgundum ne yediğime dikkat edemedim. Kızımı uyuturken saat 8 buçuk gibi uyuyakalmışım. Bulaşıkları da canım kocacım yerleştirmiş makinaya, nasıl iyi geldi anlatamam. Sabah da kahvaltı yapmadım, tahlil yaptırmam lazım kan vericem ondan sonra yaparım artık. Bunun pek sistemli bişey olmicak benim için.

simurgh canım benim kıyamam sana. memleketimi özledin sen bakim. sabret nasıl olsa geçici ordaymışsınız. birde yerleşik olsaydın ne yapacaktın ana kuzusu seni ilk defamı ayrı kalıyorsun. ilk başta zor oluyor ama insan zamanla alışıyor. anneler günü yaklaştıya o yüzden kötü oldun sen dimi.
bu da gelir bu da geçer alışmalısın dayanmalısın :))) gurbet kuşum benim.

ilk kez ayri kalmiyorum zaten 2 yildir ayriyim da bana geliyorlar boyle arada, icim daraliyo...gecer 1-2 gune kadar...

günaydın kızlarrrrr:KK69: dün eve dönerken 45 dk kadar yürüdüm başlarken çok zor geliyor yürümek ama sonra bi durak daha sonra binerim hadi bi durak daha derken baya yürüyorum:KK1: akşam evde salata yaptım kendime çok ufacık bi parça da snitzel parçaladım içine:kk77:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek
artık lor peyniri yiyorum tatsız tuzsuz oluyor ama daha iyi diye düşünüyorum
domates salatalık ve 1 bardak tarçınlı süt

ben aslında sabah kahvaltıda yumurta yemeden doymazdım dün önceki gün fazla kaçırdım diye yarım yedim bugünde canım hiç istemedi gayet de doydum:nazar: sabah kalktığımda leslie 500 adım die bi video buldum 2 gündür onu yapıyorum 5 dk sürüyor bide basenlerim için makas hareketi yapıorum arkasından işe gelirken de 15 dk yürüdüm:KK1: artık gitsin şu basenlerimmmmmmm beyaz pantolon giymek istiyorummmm:KK62:

ilk kez ayri kalmiyorum zaten 2 yildir ayriyim da bana geliyorlar boyle arada, icim daraliyo...gecer 1-2 gune kadar...

insan sıkılınca daralınca annnesi geliyor aklına. memleketi geliyor. ben öğrenciyken düşüşünür düşünür ağlardım. canım benim sıkma canınını ağla rahatlarsın. buğün yoğunum ara sıra yazıcam. ne yedin sabah hiç yazmamışsın. dün sirkeli suyunu içmemiştin buğün naptın içtin mi.

Günaydın akşam 2 tb.yağsız sebze,1 kase cacık yedim.
Busabah pirinç lapasına başladım bende. 1 bardak suyumu içip lapayıda yedim. 2 gün dayanıcam artık.

insan sıkılınca daralınca annnesi geliyor aklına. memleketi geliyor. ben öğrenciyken düşüşünür düşünür ağlardım. canım benim sıkma canınını ağla rahatlarsın. buğün yoğunum ara sıra yazıcam. ne yedin sabah hiç yazmamışsın. dün sirkeli suyunu içmemiştin buğün naptın içtin mi.

dun sirkeli su icmistim, midem bulninca korktum bgn ara verdim, icmedim, kahvaltida kepekli yagsiz tost+cay...Enerjim cok dusuk, yere bisey dusse egilip alcak halim yok, niye boyleyim, bu sabahda biraz midem bulandi...Depresyondayim sanirim...

X