- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
ne guzel mesaiymis o oyle 2 de bitiyor...hadi gule gule, hafif kal...
canım süt izni kullanıyorum da onun için, normalde 17 de bitiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzel mesaiymis o oyle 2 de bitiyor...hadi gule gule, hafif kal...
süt iznin mi var senin kız. neden erkencisin. kızların kaç yaşında minik tatlı cadılar.
Simurgh ben de yürüyüşe çıkacağım gel birlikte yürüyelim iyi akşamlar haif kalın kızlarrrrrrrrr
evet canım süt izni, kızların biri büyük 5 yaşında. diğer cadı 8 aylık henüz
bizim burda yağmur yağıyor seller akıyor...yürüyüş havası değil vallaburası ama akşam kaykılmazsam işallah leslie yapcam..
ben de birazdna kaçcam kızlar kendinize dikkat edin..yarın görüşmek üzere..
Canım ip atlayabiliyorsan durumun o kadar kötü değildir. Leslie teyzemiz en temel step hareketlerini yapıyor. Yerinde yürüme, birer adım yanlara yürüme, ikişer adım yanlara yürüme, dizleri karna çekme bir de öne tekme atar gibi ayak savurma. Hepsi bundan ibaret. Kolları da dahil ediyor bazen. Tempolu yaptırdığı için önce bir sıcaklık basıyor, sonra başlıyorsun damla damla ter atmaya. Kadın çok eğlenceli ve kıkırdak olduğu için sen de gülümsüyorsun.
Allah bagislasin...ne guzel, imrendimm
yağmurcum demek 2 tane cadın var. Allah bağışlasın kuzularını. koklaya koklaya öptüm bebişlerini.
Darısı senin ve isteyen herkesin başına canım. Anneciğine en kısa sürede kavuşursun inşallah.
simurgh canım benim kıyamam sana. memleketimi özledin sen bakim. sabret nasıl olsa geçici ordaymışsınız. birde yerleşik olsaydın ne yapacaktın ana kuzusu seni ilk defamı ayrı kalıyorsun. ilk başta zor oluyor ama insan zamanla alışıyor. anneler günü yaklaştıya o yüzden kötü oldun sen dimi.
bu da gelir bu da geçer alışmalısın dayanmalısın :))) gurbet kuşum benim.
ilk kez ayri kalmiyorum zaten 2 yildir ayriyim da bana geliyorlar boyle arada, icim daraliyo...gecer 1-2 gune kadar...
insan sıkılınca daralınca annnesi geliyor aklına. memleketi geliyor. ben öğrenciyken düşüşünür düşünür ağlardım. canım benim sıkma canınını ağla rahatlarsın. buğün yoğunum ara sıra yazıcam. ne yedin sabah hiç yazmamışsın. dün sirkeli suyunu içmemiştin buğün naptın içtin mi.