Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ikiyıl oldu.....

benimde oğluşum 2 yıldan sonra oldu canım ALLAH herşeyin vaktini zamanını bilir şimdi düşünüorumda o 2 yılda olsa şimdi baktığım gibi bakamazdım oğluma daha biliçliyim artık

doktora gittinmi bi sorun yoksa yaşında geçmiorsa 2 yıl geç değil bence hayırlısını dile RABBİM den
bu ara nedense böyle konuştuğum kişilerin hep oğlu olacağını hissediyorum inşallah yanılmıorumdur
ALLAHım hayırlısını sağlıklısını versin hakkınızda

Öğlen 2 kaşık pilavla fasülye yedim bitti sonunda fasülye 2 gündür yiyorum.Akşam yoğurt ve meyveyle geçirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah uygularım.

Öğlen patlıcan musakka, pilav ve cacık vardı yemekte. Ekmeksiz onları yedim. Ama porsiyonlar küçük bizde.(Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum). Akşam telafi etmeliyim.

Öğlen seda sayanın programına baktım mesut yar 10 ayda 40 kg vermiş. Adam bayağı yakışıklı olmuş. Kilo insanı nekadar yaşlı gösteriyormuş. Adam gençleşmiş önceden sevimli diyorlardı şişmanım diye bende iyi birşey zannediyordum meğer çok kötü bir kelimeymiş. Sevimli olmamalı güzel bakımlı kadın ve erkek olmalıyız diyordu. Çok çok haklı.

Kilosu az olanlardan daha kısa sürede verirsin kilonu.Kilosu çok olanlar daha hızlı kilo veriyorlar bozma moralini azar azar gider bu kilolar.
Şöyle bir düşünsenize ayda 1 kg versek oda çok kasmadan biraz dikkat ederek verebiliriz 1 kg. Yılda 12 kg eder.Az bir kilo değil 12 kg. Hadi biraz dikkat edelim ayda 500 gr bile versek yıl toplamını düşünelim bırakmayalım kendimizi. Size güveniyorum masabaşı çalışanları:KK9:

tşk ederim bu blok çok güzel motivasyonumu yükseltiyor ve çok moral oluyor benim için..

canımcım yaaaaa leslie nasıl bişi linkini werme lütfen indirmeyi yapamıyorum anlatırsan müteşekkir kalırım saol

lesli abla durduğu yerde yürüyüş yapıyor bizde ona ayak uyduruyoruz. onunla bilrikte yürüyürouz. maşallah çene bol kadında hiç susmuyor. kahkahalar atıyor. bide bazen arkasında takımı oluyor. birinde kızıda vardı kızı tombiş tombiş. öyle ananın böyle kızı :KK1: fon olarakda hareketli müzikler var için kıpır kıpır oluyor. gayet eğlenceli. tavsiye ederim :KK8:

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar bayanlar. dün akşam eşimle dışardaydık işlerimiz vardı. o arada dürüm arası çiğ köfte yedim. evdede bitki çayı arkasından ballı tarçınlı su içtim.
bugünde kahvaltı yaptık. herşeyde yedim ama az az. 1 dilim ekmek yedim galiba.

Ben de pilav,yoğurt,mercimek çorbası ekmek yok.

Pilavı da kesmek istiyorum aslında ama o zaman hiç doygun hissetmem diye biraz yiyorum

öğle menümü vereyim kızlar

1 kase çorba
1 tavuk budu fıında ve salata gün içerisindede 2,5 lt su içicem kısmetse
akşama misafirim var o nedenle bugün spor yapamıycam :KK50:

selam kızlar..
yanımda bir arkadaş eğitimde o nedenle çok yazamıycam..16 da gidecek o zaman yazarım..
dün tartımı tamir ettim kızlar ..ne yaptıysam pili yapıştıramıyordum ben de sir bantları var ya onların bıyık için olanlardan olanı yapıştırdım vee şu anda çalışıyor...:KK9:
geçen hafta c.tesi sabah dr da tok karnına 94.1 çıkmıştım bu sabah aç karnına da 93.3 çıktım...800 gr vermişim sadece...
dün 1 saat leslie , 100 mekik çektim..
diyetimi hiç bozmadım...ki bu hafta protein diyeti yaptım daha önce bu diyetle en az 2-2.5 veriyordum...
wc problemim var ok de yine de az ya bu kadar kiloya..sanırım ilacın etkisi:KK5:
neyse moral bozmak yok...
yola devam..

Bu topik tam da bana uygun.Ben de öğretmen olarak atanamayınca memur olanlar grubundayım,sürekli oturuyorum.Bu aralar yediklerime dikkat etmeye başladım.Kalori hesabı yapıyorum.64 kiloydum bu sabah 62,7 çıktım.Hareketsiz bir yaşam tarzım var.Eve giderken 5 dakikalık yürüyüşüm var.Hafta sonları da sabah:KK71:ları yürüyorum.Leslie yürüyüşünü merak ettim.Biraz anlatabilir misiniz? :KK71:

Öğlen menüm

1 kupa çorba
veeee salataa... 0 ekmek :KK52::KK52::KK52:

ay vallaaa kızlar yediklerim bunlar görüyosunuz hareketlermide yazıyorum hala veremezsem daha diyecek sözüm yok kendime:KK57:

Bu topik tam da bana uygun.Ben de öğretmen olarak atanamayınca memur olanlar grubundayım,sürekli oturuyorum.Bu aralar yediklerime dikkat etmeye başladım.Kalori hesabı yapıyorum.64 kiloydum bu sabah 62,7 çıktım.Hareketsiz bir yaşam tarzım var.Eve giderken 5 dakikalık yürüyüşüm var.Hafta sonları da sabah:KK71:ları yürüyorum.Leslie yürüyüşünü merak ettim.Biraz anlatabilir misiniz? :KK71:

selam canım hoşgeldin aramıza...leslie sansone diye google a yazınca çıkar..netten indirebilirsin..farklı versiyonları var..ben 2 mile olandan arka arkaya iki kere yapıyorum her akşam dizi karşısında yapıyorum..bence keyifli...terletiyor..durduğun yerde ya da birkaç adımm ileri geri en fazla harket ediyorsun..adım atıyorsun ayağını yukarı doğpru kaldırıuyorsun plates lastikleriyle kollarını da çalıştırıyorsun...evde spor imkanı sağlıyor..yarım saatte 2 mile yürümüş gibi oluyorsun o da 3.6 km sanırım..

kızlar sayfalara göz gezdirdimde içinizde en kilolu benim galiba of ya nasıl vericem bu kiloları moralim çok bozuldu :84:

merak etme canım en kilolu benim.:95.6 ile başladım..bu sabah 93.3 ü gördüm...merak etme hepsi gidecek bu kiloların..moral bozmak yok..umutsuzluğa kapılmak yok..

Haftasonu yemeği abartmamak için şöyle bir plan yaptım.
Sabah zaten geç kahvaltı yapıyoruz kepek ekmeğiyle yumurtalı güzel bir kahvaltı yapıcam.Sonra ev işi biraz spor yapıcam. Akşam yemeğinide 4,5-5 te yerim haşlanmış tavuk ve sebze,salata bolca yiyicem. Birde yemeğe salatayla başlarsam yemeği daha az yiyorum. 2 lt su ve yeşil çayımıda içer ve akşam yemeğinden sonrada abartmadan sadece meyve yersem sanırırm haftasonunu kurtarırım.
Allahım irade gücü ver hepimize.:KK45:

Haftasonu yemeği abartmamak için şöyle bir plan yaptım.
Sabah zaten geç kahvaltı yapıyoruz kepek ekmeğiyle yumurtalı güzel bir kahvaltı yapıcam.Sonra ev işi biraz spor yapıcam. Akşam yemeğinide 4,5-5 te yerim haşlanmış tavuk ve sebze,salata bolca yiyicem. Birde yemeğe salatayla başlarsam yemeği daha az yiyorum. 2 lt su ve yeşil çayımıda içer ve akşam yemeğinden sonrada abartmadan sadece meyve yersem sanırırm haftasonunu kurtarırım.
Allahım irade gücü ver hepimize.:KK45:

Al benden de o kadar hafta sonunu nasıl kurtarırım onu düşünüyorum evde yatılı misafirimiz de olacak haliyle yemek yapacam, ee yapıp yememek zor bir durum ama katlanacağımm...Allah hepimize sabıarlar versinnn...

bugün iş çok yoğundu :KK59: öğlen domates salatalık ve 2 dilim lor peynirli börek yedim mecburen :KK58:
ama pek etmek yok akşam eve doğğğğru marş marş yürüyüş yolu göründü bana :KK1: ve akşam sadece tarçınlı yoğurt yicem belki içini bi parça kepekli bisküvi kırarım :21: pek etmek yokkkkk

X