- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
kızlar sabah kahvltıda yagsız tost ekmegınde kasarlı tost yedım öglende nestle nesfit yıycem aksama daha karar wermedım
bende basen yok iki doğumun ardından kalan, pantolonlardan fırlayan bir göbek var. Hareket edebileceğim her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Hastanede çalışıyorum ben. Mesela doktorlara dolaştırılması gerekn yazılar oluyo. Kalkıp polikliniklere gidiyorum ve yolu uzatıyorum. Eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyo. şu an süt izni kullandığım için saat 14 de mesaiden çıkıyorum. Eve gidince müziği açıp 10-15 dakika oynuyorumBol bol da su. Yapabildiğim sadece bu kadar. Burda hep birlikte zayıflayalım inşallah
vallaha senın bu yedıklerınle ben duba olurum dubaaabende kendime çok yıyorum dıyorum allahımmmm ...
Kahvaltı:
Kepekli tost
3 bardak su
Offf söyle adam gibi kahvaltı yapmak istiyorum ama erken uyanamıyorum kii
Yarım saat erken kalksan adam gibi kahvaltı yaparsın canım.Bir kaç gün kalkabilsen alışırsın.
merhaba bende çalışıyorum.sabah8.30 akşam 18.00 arabayla işe gelip gidiyorum.ama işyerinde 30 ar dk 3 kez yürüyorum.hareket olsun diye....iş yerinde benim bölümümde tek ben varım.yani müsait.işimde yoğun değil.) 2 aya kadar bende 57 lere çıkmıştım 1 aydır diyetteyim 54 - 53.5 arası gidip geliyorum... hedefim 50 kg.
akşam yemeğinden sonrada 1 saat yürüyorum tempolu bi şekilde.bol su içiyorum.10ar dk da titreşimli kemeri kullanıyorum.
bu sabah 1 ince dilim yağsız tepsi böreği + çay
MBLUE pazartesi yine kilo bildirimi yapıcakmıyız canım. Ramazana az kaldı. O zaman diyet falan yapamayız zaten.