Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende basen yok iki doğumun ardından kalan, pantolonlardan fırlayan bir göbek var. Hareket edebileceğim her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Hastanede çalışıyorum ben. Mesela doktorlara dolaştırılması gerekn yazılar oluyo. Kalkıp polikliniklere gidiyorum ve yolu uzatıyorum. Eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyo. şu an süt izni kullandığım için saat 14 de mesaiden çıkıyorum. Eve gidince müziği açıp 10-15 dakika oynuyorum:KK64: Bol bol da su. Yapabildiğim sadece bu kadar. Burda hep birlikte zayıflayalım inşallah

bende de aynı dert var bu işe gireli 7 ay olu ve 7 ayda 4 kilo almışım ve tahminime göre hepsi göbeğimde nasıl eriticem bilmiyorum ama bir an önce kurtulmak istiyorum:KK47:

slmlar kızlar koşuşturmadan yazamadım

dün ikindin çok acıkmıştım salata yedim 1 porsiyon
akşam etliekmek yedim 2 parça, parçalar anormal büyük değildi, küçük de değildi :KK70::KK70:

gece yatmadan da 1 kaç dilim kavun yedim

sabah hiç bişi yemedim çunku kan verdim aç olmam lazımdı
şimdi deli gibi acıktm :KK70: yanımda 2 tane sigara boregi var onu yicem inşş :KK70:

Öğle yemeğinde 1 kepçe nohut yemeği,2 kaşık kadar bulgur pilavı ve salata yedim. Akşama sadece çorba salata düşünüyorum. Henüz 1 lt su içebildim.

Sabah kepekli yağsız tost yedim
Sabatan beri 5 bardak su içtim (kaç litre oluyo bilmiyorum, plastik bardak çünkü)

Arada 2-3 grissini yedim

Öğlen yemekte çok minik parça rosto
3-4 çatal peynirli makarna
2dilim kavun yedim:KK56:

Spor yapamıyorum halaa anca servise yürüyorum 15+15 dak olmak üzere:18:

vallaha senın bu yedıklerınle ben duba olurum dubaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende kendime çok yıyorum dıyorum allahımmmm ...:KK52::KK52::KK52:

Ben çok yediğimi düşünmüyorum. amaç sağlıklı beslenmek zaten çok az yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo veremezsin yaklaşık 3 aydır yediklerime dikkat ediyorum şuana kadar verdiğim kiloların gramını bile tekrar almadım. bu kadar yemekle duba gibi olunuyorsa bence bi kan değerlerini metabolizma hızını falan ölçtür derim.

Herşeyden yiyoruz ama azar azar.Aç kalarak yapılan diyetler kısa ömürlü olur bence. Yani diyet demeyelimde sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz diyelim. Beslenmemizi düzene koyunca kilolar ister istemez gidiyo zaten.

Kahvaltı:

Kepekli tost
3 bardak su

Offf söyle adam gibi kahvaltı yapmak istiyorum ama erken uyanamıyorum kii:KK59:

Dün işten gidiince börek yaptım. Akşam 2 tane börek yedim. Yufkayı 4 e bölüp yaptım. Yani yarım yufka yemiş oldum. 100 tane ip atladım 35 tane mekik çektim. Ayrıca bacak kalça hareketleri falan yaptım. Sabah kalkınca sıcak su içtim. 2 tane börek yedim tekrar. Bunları nasıl yakıcam hakkında bir fikrim yok. Pişmanım :KK14:Ama olan oldu. Naffedin beni noluuuuur.

Yarım saat erken kalksan adam gibi kahvaltı yaparsın canım.Bir kaç gün kalkabilsen alışırsın.

Çok iyi olur ama zaten 6da uyanıyorum tatlım. 5buçukta uyanmayı denedim, yemek yiyemedim o saatte bütün gün midem bulandı:KK59:
Plastik kapta yanıma alırım belki bundan sonra peynir zeytin falan, işe gelene kadar acıkıyorum.

gunaydın hanımlar

yağmur cnm üzme kendini sadece börek yemişsin öğlenn ve akşm yedıklerıne dikkt etmen yeterlı bence =)

benım dunku kahvltım
1dilim ekmek
5 kaşık kadar menemen

öğlen
1 parça tavukla iki parmak kdr patates fırında pişmiş
5 kaşık kadr makarna(haşlanmış)
2 kaşık yoğurt

akşam biraz çok kaçtı=(

3 kaşık kadr zeytınyağlı barbunya
4 kaşık kdr blgur pilavı
3 köfte(sebzeli köfte az yağd akızrmış)
1 kaşık yoğurt

2bardak şekersiz çay
1 tane eti puf

yarım kağıt helva arasında 2 top dondurma(1 topu kakaolu 1 topu sade)

bu sabah kahvltım
1 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1 parça peynir
4 zeytin

kızlar günadyın..

dün akşam yarım porsiyon türlü yemeği yedim, bi kaç kaşık yogurt, 2 dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı puding aldım

bgn kahvaltı
kibrit kutsundan az fazla peynir, 6 zeytin :KK70: domates salatalık 2 kalın dilim kepekli ekmek şekersiz çay

bu aralar saldım iyice spor yapamıyorum, yürüyüş gün içinde yapabiliyorum,oraya buraya koşturmaktan o da :KK14:
göbek aynı hiç değişmedi yerli yerince duruyor :KK14:
suyu da zorluyorum ama içemiyorum yaa günde 1 lt yi geçmiyor :KK43:

merhaba bende çalışıyorum.sabah8.30 akşam 18.00 arabayla işe gelip gidiyorum.ama işyerinde 30 ar dk 3 kez yürüyorum.hareket olsun diye....iş yerinde benim bölümümde tek ben varım.yani müsait.işimde yoğun değil.) 2 aya kadar bende 57 lere çıkmıştım 1 aydır diyetteyim 54 - 53.5 arası gidip geliyorum... hedefim 50 kg.
akşam yemeğinden sonrada 1 saat yürüyorum tempolu bi şekilde.bol su içiyorum.10ar dk da titreşimli kemeri kullanıyorum.

bu sabah 1 ince dilim yağsız tepsi böreği + çay

Su çok etkili kızlar. Ama oturarak ve yudum yudum. Ayakta ve tek seferde içilen direkt mesaneye iniyomuş. Önceleri zor oluyo su içmek ama bir süre sonra alışkanlık haline geliyo ve vücut istiyo. Daha önceden günde 2-3 bardak su içne biri olrak şu an 2 litre bazen de geçiyo.Yağ yakmak için de içmek gerekiyo.

merhaba bende çalışıyorum.sabah8.30 akşam 18.00 arabayla işe gelip gidiyorum.ama işyerinde 30 ar dk 3 kez yürüyorum.hareket olsun diye....iş yerinde benim bölümümde tek ben varım.yani müsait.işimde yoğun değil.) 2 aya kadar bende 57 lere çıkmıştım 1 aydır diyetteyim 54 - 53.5 arası gidip geliyorum... hedefim 50 kg.
akşam yemeğinden sonrada 1 saat yürüyorum tempolu bi şekilde.bol su içiyorum.10ar dk da titreşimli kemeri kullanıyorum.

bu sabah 1 ince dilim yağsız tepsi böreği + çay

Hoşgeldin canım. 3-4 fazla değil biraz dikkatle kolayca veririsin

MBLUE pazartesi yine kilo bildirimi yapıcakmıyız canım. Ramazana az kaldı. O zaman diyet falan yapamayız zaten.

MBLUE pazartesi yine kilo bildirimi yapıcakmıyız canım. Ramazana az kaldı. O zaman diyet falan yapamayız zaten.

cnm bence yapsk iyi olur bildirim çünkü kg görunce iyi oluyo nekkadar yol kat ettiğimizi göruyoruz . =( ama ben yokum önumuzdeki hafta tatildeyim ordan akşmları yazabilirsem yazarım =) netten en zoruda tatilde kg almamak olcak bana ama şimdiden hedef koydum kendıme gunde 1 saat mutlka spor yapıcam fıtnes salonunda bol bol denizde efor sarf edıcem =)

ara öğün yaptım : 2 galeta

birde ara öğünlerimi atlınca kendımı mutsuz hiisediyorum ya .su konusunda 1,5 lt su bitti benım suyu çok rahat içiyorum önceden hiç içemiyordum ama şimdi rht iççiyorum =) alışıyor bellı bır sure sonra vucut ve kolay kılo verdırıyor =) geçen cmrtesi kayınpederım dio kızım çok zayıfladın bu ara hergörudmde zayıflıosun dıo =) öle mutlu oldum şuan kg net bilemıyorum acil trtılmam lazım =) heycanla beklıorum ama bu hfta pek dııkt etmedım =( hmrlar tatlılar ölçlü yedım ama yedım genede bklım snç ne olcak cmrtesiden bildiricem kg mu =) hedefıme az kaldı inş. 51 kg olmam için 3 kg kalmıştı =) bklım kaç grm daha verdım =)

X